Finaletap, men likevel godt spill
(02.04.06) Vaulens G 16 tapte 4-0 for Sandnes Ulf i finalen i Vintercupen på Nærbø søndag ettermiddag. Resultatet er imidlertid lite representativt for spill og sjanser. Sandnes Ulf tok ledelsen etter knapt 10 min etter ubesluttsomt forsvarsspill, men det var Vaulenguttene som styrte spillet gjennom hele 1.
omgang. Laget spilte seg fram til en rekke store sjanser, og det hadde ikke vært urettferdig om Vaulen hadde ledet med et par mål. Men våre gutter var ikke kalde nok i avslutningsfasen. I 2. omgang jevnet spillet seg ut. 13 min før slutt stod det fortsatt 0-1. Ulfs dyktig og effektive midtspiss satte i sluttminuttene inn 3 mål. ”Når vi ikke klarer å lage mål på de 6-7 klare målsjansene vi spilte oss fram til, er det greitt at Sandnes Ulf vinner kampen”, sier trener Tor Kartevold. ”Det var imidlertid oppløftende at vi spillemessig var bedre enn Ulf, et lag som er favoritt til å bli kretsmester”, legger Kartevold til.
Onsdag skal guttene ut i ny finalekamp – mot Vidar i Vaulen Vårcup. Kampen spilles på Vaulenbanen onsdag kveld.