MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Oppdatering fra B-laget
(02.02.18) B-laget er et lag som aldri tar ferie og har en fast trening i uka tirsdager 20:30 på Vaulenbanen. I år skal man spille i 6. divisjon, men før det skal man også delta i Kvia-serien som starter allerede neste uke når man tar i mot Varhaug 2 på Vaulenbanen.

Hovedtrener Simon Sakkestad har gitt oss en oppdatering hvordan ståa er foran den nye sesongen.
"Vi har gjort noen strategiske endringer i ledergruppen. Inge Moy har valgt å sette fokus på sin rolle som spiller og ga seg som assistenttrener i fjor.
Jeg har valgt å fortsette som hovedtrener og har fått med meg et særdeles sterkt støtteapparat."Assistenttrener, førstehjelpsansvarlig og altmuligmann: Thomas Hansson
Assistenttrener og altmuligmangg: Lars Kittang
Assistenttrener, festansvarlig og pengeinnkrever: Stian Seipæjærvi
Assistenttrener, facebooksjef og lagleder i kamp: Christian Gramstad.
Rundt spillersituasjonen er spillergruppen stabil, samtidig jobbes det opp mot forsterkninger.
"Alle fra i fjor er fortsatt med, men Tom Arne Bø-Pedersen er for tiden utilgjengelig som følge av relativt ferske tvillinger og manglende timer i døgnet. Ole Bjørn Bredesen er langtidsskadet. Vi har også gjort noen spennende spillerkjøp der bl.a. Klaus "Vidic" Lie er hentet tilbake fra New York. Han spilte sist for Vaulen junior i 2007(?), og er søskenbarnet til Christian og Daniel Lie."

"Videre har vi to svært spennende prøvespillere som sålangt har imponert trenerteamet. Michael Sivertsen (30) er et teknisk unikum som har briljert på midtbanen til Paradis de siste årene. Martin Gjendem (21) har vi hentet fra Statoilakademiet da han har flyttet til Stavanger for å studere statsvitenskap. Martin er en ving med god fart, fotballforståelse og teknikk."
"Trenerteamet jobber for øvrig med mange spennende prospekter som først vil annonseres her når detaljene er klare."