MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

FINALE TBK-CUP
Kam-Kam
3-1
Vaulen Tigers
Richard Enge
3:18
Richard Enge
4:52
7:10
Talat Abunima
Richard Enge
11:10
Gult Kort: Anders Schøyen (Tigers)
Kam-Kam ble Champions
(02.01.05) Kam-Kam fikk revansj over Vaulen Tigers da de slo dem 3-1 i finalen av TBK-CUp.
Dette var reprise av finalen fra forrige gang, men denne gangen dro Kam-Kam det lengste strået og det på en overbevisende måte. 
Tigers eide mye av spillet, men Kam-Kam var lure som lå bak og kontret inn målene med Richard Enge.
Enge var meget stolt etter finaleseieren. "Vi var flinke og spilte vår beste kamp i finalen," fortalte han til vår reporter.
Kam-Kam fikk etter kampen utdelt pokaler og vandretrofeet, mens speaker Jone Halvorsen hyllet dem med å fremføre "We Are The Champions."

Bilder fra Hetlandshallen

ET MINUTTS STILLHET: Før den første kampen ble det holdt ett minutts stillhet for å minnes ofrene for flodbølgen i Asia.
Overskuddet fra turneringen gikk til hjelpearbeid i katastrofeområdene.

KAM-KAM: Vinnerlaget ble Kam-Kam med spillere som Ole Søyland, Christer Husvæg og Richard Enge. Maskot er den ene sønnen til Ole Søyland.

VAULEN TIGERS: De tapende finalistene var bak fra venstre - Anders Schøyen, Eirik Sunde, Thomas Idsø, Eirik Ekholdt. Foran - Gisle Aanerud og Talat Abundima. Maskotene er sønnen til Talat og vennen hans.

POKALHEVING: Kam-Kam kapteinen mottok vandrepokalen som Vaulen C (2000), Vaulen Håndball (2001), Fallom (2002), Vaulen Tigers (2003) har sine napp i.

PREMIEUTDELING: Den tidligere storspilleren Ole Søyland var fornøyd med å være på vinnerlaget og å slå ut sin kjære nabo Eirik Sunde i finalen.

FINALENS BESTE: Richard Enge ble kåret til finalens beste og fikk cola og en pølse fra bua.

DOMMERDUO: Den trofaste dommerduoen Ronald Urban og Nils Vold ble satt pris på under premieutdelingen. Ronald var forøvrig også med som spiller for arrangørklubb TBK og viste en del fikse detaljer.

VAKTMESTEREN: Vaktmesteren i Hetlandshallen fikk pokal som takk for velvillighet til å låne ut hallen.

VERDENS BESTE KEEPER PÅ LITE MÅL: Keeper Eirik Sunde var Tigers beste i finalen og holdt laget inne i kampen. "Herregud, for en reaksjonsvidde," utropte Enge i fortvilelse over at ballen ikke gikk inn.

YNGSTE TBK'ER? Pappa Jone og mamma Mari-Linn med lille Linea.

VERDENSREKORD? Etter turneringen var dommer Nils Vold oppe i 10597 kamper!

SPEAKER: Peter Christersson kom med gullkorn på rekke og rad fra speakerboksen.

TILSKUERE: Tigers og Lima Babes-gjengen på tribunen.

MADVRAG: Jone Olsen på Lima Babes ville tidlig hjem og spise rester fra nyttårsaften. Dermed røk laget ut på straffer mot Kam-Kam i kvartfinalen.

KONTROLL: Peden og Banni med full kontroll på resultatene.