MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Kleppsaken behandles på torsdag
(01.12.10) Vaulens protest på Klepp for bruk av to ulovlige spillere vil bli behandlet på torsdagens styremøte i Rogaland Fotballkrets.
Skulle RFK gi Vaulen medhold og gi Klepp poengstraff kan Vaulen beholde plassen i 3. divisjon.
"Jeg har overlevert denne saken til kretsleder. Vi fortsetter dialogen på torsdag. Da skal vi både se
på det vi i administrasjonen har gjort hittil i denne saken, og hvordan veien blir videre," sa daglig leder i kretsen, Trond Tengesdal, til Rogalands Avis.
Kretsen ga i første omgang en samlet bot på skarve 4000 kroner for jukset, nå kan straffen bli hardere. "Det kan være at vi ikke gjør noe mer med det, men det kan også være at styret velger å forfølge denne saken videre. Styret må se om de kan eller bør foreta seg noe."
"Vi i administrasjonen har et regelverk å forholde oss til. Dersom en sak er av en slik karakter at det bør tas andre beslutninger, er det kretsstyret som må gå ut over det."
Klepp-spillerne Stefan Stanisic og Zoran Stamenic spilte hele høstsesongen uten å være spilleberettiget. Uakseptabel, mener Vaulens trener Endre Tangen.
"Dersom Klepp har spilt hele høsten med to spillere som ikke er spilleberettiget, synes jeg ikke det hører hjemme noe sted. Da synes jeg vi fortjener å få plassen i 3. divisjon," sa Tangen til RA.
Hos Klepp skylder man på at det hele skyldes misforståelser. "Det kom to spillere til oss i høst, og vi sendte inn overgangspapirer på vanlig vis. Fotballen har fått et nytt system som heter Fiks. Da jeg sjekket dette systemet lå de to spillerne inne som Klepp-spillere. Derfor trodde jeg alt var i orden," forklarte Torbjørn Hovland, som er daglig leder i Klepp til avisen.