MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Andi er nummer en!
(01.10.03) Vaulens Anders Idsø vant Stavanger Aftenblads prestisjetunge poengbørs for 3. divisjon suverent med 70 poeng, 19 poeng foran neste mann, Varhaugs keeper Torbjørn Haugstad, og hele 28 poeng foran nummer tre, Buøys renomerte Petter Aase.
Anders var også Vaulens beste spiller på børsen i fjor, da nådde han ikke til topps i sammendraget. Men tvillingbroren Thomas ble kåret til 3. divisjons beste spiller i 2001!
ANDI: Anders Idsø fikk smått utrolige 70 av 110 mulige poeng i Stavanger Aftenblad.
Den 23 år gamle midtbanespilleren har 48 mål på 131 opptredener for Vaulen. Den presise venstrefoten må ta æren for det, det er nemlig ikke få frispark Anders har satt inn i nettet enten om det var direkte eller indirekte...
Anders er også klubbens faste straffeskytter. I 2003 var han den eneste Vaulenspilleren som spilte i samtlige seriekamper for Vaulen, han går heller ikke glipp av mange treninger.
Anders var en av flere Vaulengutter som prøvde seg i Viking for noen år siden, men Andi var den første som kom tilbake til moderklubben og var med å starte "nye Vaulen" som rykket opp i 3. divisjon for første gang på omlag 40 år! Anders har vært blant de spillerne som har innvirket mest på Vaulens fremganger.
Faksimile fra Stavanger Aftenblad