MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Sammenslåing: Nå blir vi Vaulen/Jarl
(01.04.04) Hemmelige forhandlinger i vinter er nå over og vi kan avsløre at Vaulen 2 og Jarl skal slå seg i sammen under navnet Vaulen/Jarl.
Hillevågsklubben Jarl rykket i høst ned i 6. divisjon og sliter med liten stall. Jarlafolket har jo med skrekk og gru sett på den suksessen naboene Vaulen og SIF har hatt, mens Jarl er i ferd med å bli strøket av fotballkartet.
Nå vil Vaulens b-lag som spiller på samme divisjonsnivå slå seg sammen med Jarlalaget, sammen skal man klatre i divisjonssystemet og være en farmerklubb til Vaulens a-lag.
En del av avtalen er at Jarl stiller banen og klubbhuset til disposisjon. Banen er i dag i dårlig forfatning , men etter en planlagt ansiktsløftning, ønsker Hillevågsklubben å gi Vaulens a-lag i 3. divisjon mulighet for å spille på Jarlabanen. Det vil jo gi en ekstra boost da man får en ekstra ramme under kampen.
Det presiseres at a-laget vil fortsette å hete Vaulen, mens reservelaget går i sammen med Jarl under ny fane.
Med seriestarten rett om hjørnet klarte man å nå fristen om sammenslåing. Nye drakter er allerede blitt laget, som man ser på tegningen ovenfor.
B-lagets manager Christian Lie har vært en viktig brikke under forhandlingene. "Jeg jobber jo på sportsbutikken på Kilden, der har jeg kommet i kontakt med sentrale Jarlafolk. De sliter med liten stall om dagen. Så har det bare ballet på seg. Far min (a-lags trener Bent Lie) har også vært enig om at det er viktig å styrke reservelaget."