MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Lutonlidenskap
(01.02.06) Ryktene florerer nå om Vaulen IL og Luton Town vil bli vennskapsklubber etter at Tor Erik "Toen" Hadland har blitt ny formann for Beachboys...
Hadland er nemlig lidenskaplig Hatters-fan, sammen med sin gode kompis Frode Olsen har han dyrket Kenilworth Road klubben i årevis.
Tidligere landslagskeeper Frode Olsen, som nå er stjernekommentator i TV2, spilte faktisk med en Luton drakt under keepertrøyen i flere år av sin aktive karriere!
GOOOOAL: Nåværende Luton manager Mike Newell avbildet på 80-tallet da han var en av øyrikets beste spillere.
Vi kom over Hadlands fanatisme for Luton da vi "googlet" oss til et gammelt nettmøteintervju med Frode Olsen fra Stavanger Aftenblad i 2004.
Luton
Jeg har videoen av Grimsby mot Luton i FA cupen i 1996 liggende hjemme. Har du som Luton fan lyst å låne den? Grimsby vant jo forøvrig den kampen 7-1.
Jostein Jensen

Kunne svært gjerne sett den en gang til. Det overrasker vel de fleste at mitt lag i England er Luton. Skylden for det har min kamerat Tor Erik Hadland. Han gråter når Luton taper. Han har felt noen tårer i det siste. Men vi gir ikke opp.
Frode Olsen
18.04.2004
TAR AV HATTEN FOR HATTERS: Kompisene Frode Olsen og Tor Erik Hadland har felt noen tårer sammen for sitt kjære Luton, trøsten får være at det går noe bedre nå om dagen.