MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

B-lag bonanza
(01.02.05) I dag har vi flere saker fra B-laget. 
TERMINLISTE
Christian Lie var i går på terminlistemøte for 6. divisjon, oppsettet finner dere her
"Det blir mange kjekke kamper og de to søndagskampene som var satt opp i utgangspunktet har vi klart å forandre. Siden ingen av oss på B-laget er i særlig god form om søndagene..."
TRENINGER
B-laget prøver seg nå med to økter i uken for å bli godt trente. "Vi fortsetter med treninger på mandager klokken 20.00 på Hetlandsbanen. Da får vi med C-laget også. Vi kan også få trene på Hinnabanen onsdager klokken 20.30. Men jeg vil gjerne ha en tilbakemelding på hvem som kommer da. For det er ikke kjekt å ha treninger med 4-5 mann. Så alle som regne med å komme førstkommende onsdag, sender meg en melding om det."

MØTE PÅ MANDAG
Jone Halvorsen og Christian Lie var forleden i et møte med styret og fikk beskjed om å stramme opp rutinene. Nå blir det møte mandag 8. februar klokken 20.30 i klubbhuset, treningen utgår denne dagen. "Vi er nødt til å sette opp en tropp. Avklare lisenser og kontigenter. Bli enige om treningstider og dager. Dermed er det veldig viktig at alle som vil spille for B-laget i år kommer. Dette gjelder jo ikkje juniorspillere og A-lagsspillere. Men resten som er interressert i å være med MÅ komme på dette møtet."

ÅRSRAPPORT
Forventningene til årets sesong var store, Vaulen var sammen med Hafrsfjord, den store forhåndfavoritten. Det nye trenerteamet forsøkte i februar/mars med 2 ukentlige treninger, uten hell. Dermed har vi stort sett gått gjennom sesongen med en økt i uken, de mest rutinerte og de med best treningsgrunnlag har vel knapt nok hatt en økt.
Hundvåg var også tippet høyt oppe før sesongen så det så ut til å bli en tøff åpning på serien for Vaulen guttene. Og etter 10 minutt i første seriekamp mot Hundvåg lå vi under 0-2 og de hadde misset ett straffe. Men etter noen lure bytter av trenerstaben snudde vi kampen og vant 7-2! Kanskje sesongens beste kamp.
Resten av sesongen bar preg av for mange uavgjorte resultater. Vi gjorde en kjempesesong, men hadde alle marginene mot oss. Som f. eks da vi ledet 2-1 mot Soma med Svein Øksnevad som dommer. Skulle tro at vi vant da, men dommeren la til 4 minutt faktisk og Soma utlignet i 93.50!
Årets utvilsomt kjekkeste kamp var hjemme mot Hinna 2. Hinnas trener og gamle Vaulen kjempe, Kjetil Hundhammer var tidlig ute og sa at Hinna skulle vinne denne kampen. Han stilte faktisk med hele syv spillere fra A-troppen til Hinna. Men i lekegrinda til Vaulen ble de et par nummer for små. Anført av en keeper-Bjarne i det umulige hjørnet, knuste storebror lillebroren fra Hinna hele 5-0! Hundhammer gikk i pausen!
Tapene vi gikk på er for så vidt greie, vi tapte alle fire kampene mot de to suverene gruppelederne, og det siste tapet kom borte mot Pol i en parodi av en fotballkamp. Det blåste storm og regnet kampen gjennom, og cornerne måtte tas fra en side ettersom det var en dam på størrelse med Vannassen på den andre siden. Resultatet her ble 1-0 til Pol men kampen kunne lett vippet vår favør, men det var disse marginene.
Troppen har bestått av 7-8 B-lagsspillere, utenom dette har vi supplert med både A-lag og juniorspillere, noe vi kommer til å fortsette med i 2005
Ellers har det vært litt utenomsportslige feilskjær. Noen spillere klarte ikke å få betalt lisensen etter flere purringer fra trenerteamet. Dette endte i bot og fratrukket poeng, noe som vi beklager veldig og selvfølgelig skal rette opp til neste sesong. Ingen spillere spiller før de har bevist at lisens og kontingent er betalt. Kampen mot Pol, som vi vant, ble satt til 0-0 og ingen poeng til noen av lagene.
Kommende sesong skal vi bli enda bedre og være med å kjempe helt i toppen.

Årets spiller: Bernt Erik Næsse
Toppscorer: Stian Lima & Eirik Ekholdt

1. Hafrsfjord 16  13  1  2  40
2. Muskel     16  11  3  2  36
3. Pol        16   8  3  5  26
4. Hinna 2    16   7  3  6  24
5. Vaulen 2   16   5  6  5  20
6. Hundvåg 2  16   6  0 10  18
7. Brodd 2    16   4  2 10  14
8. Fogn       16   3  4  9  13
9. Soma       16   3  2 11  11