MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Beachboys museumet
(14.07.22) Vaulen Beachboys ble så smått startet 15. september 2000.
Webmaster Jostein Jensen hadde kjøpt PC og laget med en gang hjemmeside om sitt kjære favorittlag Grimsby Town.
I tillegg til å lese alt om The Mariners kunne man på siden lese om Jensens andre interesser deriblant sin egen klubb - Vaulen.
Det hele lå på den kryptiske linken www.geocities.com/grimsbylover/vaulen.htm, som man fant via flere trykk fra Grimsbysiden.
 
"På den tiden fikk man som regel 15 MB til egen hjemmeside fra internettleverandøren. Jeg var en av dem som bare testet dette ut. Så jeg skrev bare litt om hobbyene mine og hadde aldri tenkt at det skulle bli en egen nettside som skulle bli oppdatert jevnlig," forteller webmaster.

Folk i Vaulenmiljøet fikk etter en stund nyss om denne siden og da Eirik Sunde sendte ut en mail til kreti og pleti ble det storinnrykk.

Slik så siden ut i starten - 2000, oransj bakgrunn og sort skrift.

I 2001 var Vaulen klar for spill i 3. divisjon og siden ble etter hver oppdatert oftere. "Jarle Eike fra A-laget mailet meg noen linjer etter hver kamp som jeg la ut på siden, men det var vel først på høsten 2001 det virkelig ble fart på sakene."

Da flyttet man også over til en ny adresse www.geocities.com/grimjos/vaulen.html, rett og slett for at vi hadde brukt opp serverplassen på forrige gratissiden! Et nytt design som skulle vare i tre år ble også laget. Logoen med siden av en mystisk spiller i oransj og svart ble også introdusert. Bildet er faktisk scannet fra et gammelt fotballblad med Johan Cruyff!

Slik ble siden seende ut i 2001.

Fra 2002 ble nyhetene delt inn i månedlige bolker, fremdeles noe tungvint for dem med skrøpelige nettlinjer som var vanlig på den tiden...
 
Forøvrig ble Beachboys skrevet på engelsk helt frem til juli 2002, grunnet at siden egentlig var rettet mot Grimsby-fans fra starten av! Gammel vane er vond og vende, men det var vel en viss sjarm med det også...

I 2002 ble webmaster også mer involvert og dekket nå alle a-kampene selv, samtidig kom Eirik Sunde med på teamet med insideinformasjon og fotografering. Beachboys vokste seg nå stor og besøkstallen ble mangedoblet.

Høsten 2003 kjøpte vi eget domene og 1. januar 2004 ble vaulen.com launchet med ny lettere design og egen side for hver enkelt nyhetssak.
14. november 2009 vant vaulen.com prisen for beste nettside på Lokalfotballgallaen. Thomas Idsø (bildet) og Eirik Sunde tok i mot prisen på vegne av Vaulen.

"Beachboys" uttrykket som kom med siden har nå blitt allemannseie. Banen kalles Vaulen Beach Arena og spillerne for Beachboys.

Den dag i dag har vi samme design, men logoen vår ble endret i februar 2011 og sist august 2014.

"Jeg er den første til å innrømme at nettsiden er gammeldags og ikke egnet for mobil. Nå kommer 62,8% av treff fra mobil, 36,7% fra PC og 0,5% fra nettbrett. Det anbefales nok å bruke PC for å få den beste opplevelsen."Besøkstallene er vi noe usikre på. Dette ble fanget opp automatisk i mange år, men nå har vi kun lagt inn et script på forsida. Her har vi det siste året (fra 13. juli 2021 -13. juli 2022) hatt 77 577 direkte treff, noe som gir drøye 200 treff daglig.

I tillegg kommer direkte treff på våre andre sider, som i vårt nyhets- og kamparkiv, som ikke blir fanget opp. Per 13.07.22 hadde vi 4783 nyhetssaker og 1269 kampreferater inne på vaulen.com.

09/05/2005: Designen i 2005.