Ole Bjørn Bredesen
Vaulen tapte 0-0!
(31.05.04) Vaulen B tok mandag kveld imot Soma hjemme på VaulenBeachArena. Men en knusktørr og veldig humpete bane bød ikke opp til festspill. Vaulen B er jo kjent for sine tekniske finesser, med mange fintspillende spillere. Derfor er det uforståelig at fotballkamper i det hele tatt kan spilles på et slikt underlag.
Banen preget begge lag. Ingen av lagene klarte å holde ballen i laget i mer enn to trekk. Førsteomgangen var derfor uhyre kjedelig da ingen lag klarte å
utrette noe som helst. Vaulen var nærmest en ledelse før pause, og undertegnede kommer nok ikke til å få sove i natt da en kjempesjanse ble misbrukt midtveis. Ellers var resten av omgangen et stort gjesp som fort bør glemmes av begge lag.
Andre omgang var ikke stort bedre, selv om begge lag hadde hver sin store sjanse. Soma kom seg alene gjennom og satte ballen i krysstangen. Denne sjansen luktet veldig offside, men den veldig våkne og solide dommeren vinket spillet videre. Spørs om ikke Soma spilleren også ble overrasket over at dommeren ikke blåste.
Rett før slutt fikk Vaulen kampens siste store sjanse. Ole Bjørn Bredesen kom alene gjennom og skulle bare chippe ballen i mål, men keeper reddet.
Dermed endte en utrolig kjedelig fotballkamp 0-0, men det er nok Soma som skal være mest fornøyd med dette resultatet.
Soma hadde også kampens underholdningsbidrag, da deres keeper kastet seg ned i rene Knut Anders Fostervold-stil da en Vaulenspiller klappet han på skulderen. Det eneste som minnet om fotball fra Serie A.