Sandnes vant
(31.03.04) Sandnes-Ulf med sin aggresivitet var best på en humpete bane og vant 2-1. Men Vaulen førte an i store deler av første omgang mot 2. divisjonslaget.
CAREW: Christophe Dagsland måtte kjempe mye på topp.
SANDNES-ULF
2-1
20. min
Stein-Ivar Andersen
Kjetil Thulin
25. min
Knut Skeie Solberg
52. min
31. mars - Sandnes stadion - Tilskuere: 10 - Treningskamp
2. Stein-Ivar Andersen <- 72. minutter
3. Ronny Hauge <- 39. minutter
10
4. Alexander Landsnes
5. Sverre Gjuvsland
6. Eivind Staurland <- 46. minutter (-> 62. min)
16. Ole Bjørn Bredesen
Kampen ble spilt på en av Sandnes stadions treningsbaner. Den var både kurvert, humpete og tung, men det viktigste var tross alt å få litt gresstrening.
Vaulen tok initiativet fra start og presset fremover med angrepsvillige backer. Den første halvdelen av omgangen spilte Vaulen faktisk ball i hatt med svimle Sandnes-spillere.
Etter omlag 20 minutter kom Ronny Hauge på et flott raid, Anders Idsø fikk ballen nede mot hjørnet og innlegget mot Christophe Dagsland ble gitt til corner. Stein-Ivar Andersen la ballen til rette og skjøt ballen rett i mål direkte fra corneret!
RETT I NODÅ: Stein-Ivar Andersen skrudde ballen rett i mål fra corner! Det femte corner målet til Vaulen denne sesongen.

Men Sandnes' Kjetil Thulin trenger ikke mye rom i feltet, etter 25 minutter fikk han en høy kross over fra venstre siden som han på hel volley plasserte tilside for keeper Eric Ordaz.
Etter målet tok Sandnes mer og mer over ut omgangen. Nærmest var nok Thulin, men den tidligere Viking-spissen med hockeyhåret skjøt over fra 16 meter.
Rett før pause kom Kim Henriksen inn for Ronny Hauge på venstre back.
GULT KORT: Dommeren var godt oppe i situasjonen da Helge Veen klippet ned Vaulens Anders Idsø. Veen fikk gult kort.
KLAR TIL SKUDD: Thomas Idsø frispark modulator
Jarle Eike kom inn for Eivind Staurland i pausen. Etter 47 minutter slo Thomas Idsø igjennom Eirik Ekholdt, men skuddet nede i hjørnet ble for svakt slikt at keeper reddet.
På det påfølgende angrepet fyrte en Sandnes spiller av fra 12 meter, men keeper Eric Ordaz var som en katt nede i hjørnet og fikk gitt til corner.
Det så ikke ut som om Vaulen kom skikkelig i gang i andre omgang og etter 52 minutter tok de blå ledelsen, da Knut Skeie Solberg headet inn noe som så ut som et innøvd frispark.
Et par minutter senere kom Stein-Ivar Andersen ned på høyre siden og fikk gitt et innlegg til Arne Dalehaug, men volleyen gikk utenfor.
Etter 58 minutter var Kjetil Thulin nær igjen, men Andersen løp opp det løse skuddet og fikk klarert på streken!
Sandnes hadde nå såpass trykk at man gjorde et defensivt bytte etter 62 minutter da Eivind Staurland erstattet Eirik Ekholdt. Samtidig flyttet Arne Dalehaug seg opp som spiss.
Sandnes-maskineriet fortsatte og hadde mer tempo og fysikk. Etter 67 minutter var kapteinen Knut Skeie Solberg nær igjen da han fikk en kross fra motsatt, men skuddet på andre gikk mirakuløst tilside for lengste stolpe.
Få minutter senere hadde Vaulen sin beste sjanse i omgangen. Samspill mellom Anders Idsø og Andersen på kanten, endte med at ballen ble lempet inn til Thomas Idsø som igjen fant Dagsland, som fra kanten sendte inn en kross til Eivind Staurland på skuddhold. Eivind prøvde å plassere nede i hjørnet, men ballen ble blokkert på linjen!
Etter 72 minutter kom Øystein Winsnes inn for Stein-Ivar Andersen, samtidig byttet Øystein og Kim side.
Ikke lenge etterpå bredsidet Anders Idsø igjennom Arne Dalehaug på 16 meter. Arnaldo fikk til et bra skudd, men ballen gikk like over det lengste hjørnet.
Så etter 88 minutter burde nok Sandnes-Ulf ha fått et straffe da Sverre Gjuvsland gikk knallhardt inn i ryggen på Roger Gimre som stod på fem meteren klar til å heade inn 3-1, isteden gikk ballen til corner.
Christophe Dagsland misbrukte så en kanonsjanse etter legg fra Dalehaug i det 89. minutt. På dødballen etterpå kom Stian Lima inn for nevnte Dagsland.
Men kampen ebbet ut med 2-1 seier til Sandnes-Ulf.