Målfest på Midjord
(31.01.08) Vaulen vant 6-3 over Brodd torsdag kveld. Etter 11 minutter ledet Vaulen 4-0!
Vaulens mål ble scoret av Alexander Surdal Nilsen, Kenneth Dahle, Are Meling (2), Tore Søraas og Magne Christiansen.
TOMÅLSSCORER: Are Meling puttet to på tre minutter.
BRODD
3-6
3 min
Alex Surdal Nilsen (Fossmark)
5 min
Kenneth Dahle
8 min
Are Meling (?)
11 min
Are Meling (Anders Idsø)
Pål-Robin Hagen
13 min
19 min
Tore Søraas (Anders Idsø)
24 min
Magne Christiansen (Dahle)
Knut Skeie Solberg (str.)
62 min
83 min
31. januar - Midjord - Tilskuere: 30 - Vinterserie - Dommer: Jørn Voll (Hana)
30. Are Meling
22. Stian Husvæg -> 33 minutter (<-44 min)
14. Klaus Lie -> 44 minutter
11. Erik Hildén -> 45 minutter
15. Ronny Hauge -> 45 minutter
Vaulen med mange forfall - Ørjan Olsen, Stein-Ivar Andersen, Stian Refvik, Robert Hovland, David Møller, Daniel Lie, Stian Falnes, Jarle Eike og Thomas Idsø var blant dem som manglet. Juniorspillerne som var med sist var også opptatt. I tillegg var fem av dem som startet halvskadde.
Vaulen (4-4-1-1): Anders Bårdsen - Bjarte Rannestad, Espen Klette, Tore Søraas, Stian Lima - Alexander Surdal Nilsen, Magne Christiansen, Marius Fossmark, Kenneth Dahle - Anders Idsø - Are Meling.
Brodd (4-4-2): Morten Stormark - Robert Eide, Trond Kindervåg, Kim Aslaksen (Frode Gyland fra 46.), Stig Føyn (Knut S. Solberg fra 46) - Eivind A. Larsen, Tore Kristiansen, Kerim Veledar (Snorre Fløysvik fra 63), Arne Vidar Risa (Ronny Eide fra 70) - Knut Arve Nærø, Pål-Robin Hagen.
Vaulen startet veldig friskt. Magne Christiansen prøvde skuddfoten etter to minutter, men balllen gikk inn til keeper som reddet komfortabelt.
Alexander Surdal Nilsen sendte Vaulen opp i ledelsen etter tre minutter. Marius Fossmark slo en lur stikker fra sin dype midtbanerolle mot høyre. Der dukket kjappe Alexander opp, stormende mot mål vridde han ballen rundt keeper i lengste hjørne!
2-0 kom like etter. Alexander Surdal Nilsen gjorde et bra forarbeid på høyre, legget ble halvklarert ut til Kenneth Dahle på drøye 20 meter litt til venstre for mål. Han fyrte av en suser som gikk opp mot det venstre krysset. En herlig scoring!
Kanonspill av Vaulen som spiller kjapp og morsom fotball langs bakken. Her er det mye av det som blir øvd på trening som kommer ut. Magne Christiansen hadde et skudd like over krysset etter syv minutter, like etter var Anders Idsø også nær!
Nå skjer det mye og Are Meling ga Vaulen 3-0 etter 8 minutter. Etter mye bra bevegelser på midten fikk Are ballen like utenfor boksen, ballen gikk via den venstre stolpen og ryggen til keeperen før den trillet over strekene!
Stian Lima startet det hele på venstre, fant Anders Idsø som rullet den videre til Are Meling. På lekkert vis skjøt han nede i venstre hjørnet til 4-0 etter 11 minutter! Med dette tempoet lå man an til snaue 33 oransje mål...
Brodd fikk derimot et heldig reduseringsmål da et corner noe lett ble puffet over linjen av Pål-Robin Hagen.
5-1 kom etter 19 minutter. Kenneth Dahle fikk corner. Anders Idsø slo inn, men fikk ballen tilbake. Han løftet pent inn på hodet til Tore Søraas som headet ned i det høyre hjørnet.
Etter 24 minutter stod det 6-1 og igjen kom det etter bra spill! Anders Idsø vendte om på midten. Ballen gikk kjapt via Marius til Kenneth på venstre, han så Magne Christiansen på løp inn i feltet, alene igjennom slo han ballen under keeper og i kassen!
For en start på kampen. Vaulen spilte strålende fotball, mens Brodd var statister.
Nytt klikk-klakk spill etter 27 minutter var nær ved å bære frukter. Dahle slo til Magne som fant Are, men fra skrå vinkel ble skuddet fra kort hold blokkert av keeper.
Alli slo så et lekent hælspark til Anders Idsø som fra 16 meter skjøt hårfint utenfor.
Kenneth Dahle, som var en av dem som slet med skade, måtte gi seg etter 33 minutter. Inn kom Stian Husvæg.
Nå roet det massive Vaulenpresset seg noe og en reporter med skrivekrampe kunne få pustet ut.
Husi var uheldig etter 42 minutter da han ble taklet av en Broddspiller og fikk en smell i ankelen.
Etter 44 minutter la Alexander Surdal Nilsen inn fra høyre på hodet til Anders Idsø som headet rett inn til keeper.
Så måtte Stian Husvæg gi seg. Inn kom Klaus Lie som tok høyrebacken, mens Bjarte Rannestad gikk opp på venstre midtbane.
TO AV TO: Endre Tangen er fornøyd med fotballen som blir servert, men trenger sårt en ny hue. Vi oppfordrer derfor hele bydelen til strikkedugnad. Kjøp inn svart og oransj garn nå!
Bjarte Rannestad og Magne Christiansen måtte gi seg i pausen. Dermed brukte man opp de siste innbytterne - Ronny Hauge og Erik Hildén. Nå roterte man litt igjen da Stian Lima gikk opp på venstre midtbane og Erik tok venstrebacken. Ronny gikk rett inn i rollen til Magne.
FIKK EN OMGANG: Grunnet mange skader måtte Ronny Hauge snøre på seg skona.
Vaulen kom noe ut av rytmen i andre omgang og Brodd var langt mere med.
Etter 56 minutter brøt Marius Fossmark og prøvde å vri ballen inn fra 25 meter, men keeper var med på notene.
Are Meling la så inn fra venstre, ballen trillet gjennom hele feltet til Alexander Surdal Nilsen som ble blokkert på seks-syv meter.
Tore Søraas slo så en horribel tilbakepasning som Pål-Robin Hagen snappet opp. Espen Klette gikk i, men Hagen fortsatte før Vaulens keeper reddet flott. Da trakk dommeren tilbake situasjonen og blåste straffe for Klettes forseelse. TV-stjernen fra TVVest, Knut Skeie Solberg, var kald på straffen og satte den til høyre for keeper etter 61 minutter.
Like etter fulgte en ny stor Broddsjanse, men denne gang fikk kaptein Espen Klette ryddet unna. Her ville Brodd ha straffe igjen.
Så våknet Vaulen litt til liv igjen etter 68 minutter. Først skjøt Anders Idsø i tverrlegger, så på returen fra 14 meter prøvde Stian Lima å vri den i lengste, men keeper leste riktig og reddet flott.
To minutter senere var det nye kombinasjoner på venstre da Anders Idsø fant Stian Lima. Lima la 45 til Are i bra posisjon, men ballen trillet inn til keeper.
Ronny Hauge kom seg så nesten forbi tre mann etter 71 minutter. Restene av raidet havnet hos Anders som slo til Are, spissen prøvde å skru ballen i høyre hjørne fra 18 meter, men keeper snøt Are for et tredje og fikk gitt til corner.
Det var en god midtperiode i andre omgang. Anders Idsø kom nær etter 74 minutter da Are la gjennom.
Både Stian Lima og Tore Søraas hadde nå signalisert at de ville ut, men Endre Tangen hadde ingen å sette innpå.
Brodd kom svært nær etter 79 minutter da Trond Kindervåg headet like over fra en corner fra høyre.
Tore Søraas hadde nå stivnet helt til og klarte ikke å fortsette. Dermed avslutte Vaulen de siste ti minuttene med 10 mann. Marius Fossmark gikk ned som stopper.
Knut Skeie Solberg var alene igjennom etter 82 minutter, men Anders Bårdsen leverte en meget bra redning og fikk gitt ut til corner. På hjørnesparket headet Pål-Robin Hagen inn 3-6.
Samme Hagen ga så ettersigende en albue i ansiktet til Espen Klette, men dommeren så ikke noe og ga ikke kort.
Dermed endte det 6-3 til Vaulen i en kamp hvor Vaulen var enormt gode den første halvtimen, men hvor det naturligvis dabbet noe av mot slutten.
ARES SJEKKESKOLE: Leksjon 2; Are viser frem muskelspillet og den hårete brystkassen som får damene til å dåne.