MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Cissa klinte til
(30.09.03) Bortekamp på Hetlandsbanen er ikke ofte for Vaulen! Det skjedde på tirsdag kveld da man møtte Ledaalkameratene, men de bør muligens vurdere å flytte for det var bare en tilskuer på kampen og det var vår egen Jarle Eike.
HATTRICK: Christian Lie scorte tre mål fra forsvar og var faktisk svært nær fire!
Vaulen tok grepet på kampen fra start, med en opplagt Terje Bjelland på topp. Det var da også "Taggen" som ga de oransje ledelsen, med et velplassert skudd nede i hjørnet etter flott spill av bortelaget.
TARGET-TAGGEN: Terje Johan Bjelland startet som spiss og takket for tilliten med å score sitt første mål for C-laget!
Backen Jostein Jensen var nær å doble ledelsen rett etterpå på noe som må ha vært et innøvd trekk. Kjetil Stensland slo et lurt corner ut til Jossen som skrudde ballen i krysset og ut i spill igjen. Men neste gang var siktet til Jensen riktig innstilt, Ledaalkameratenes keeper var riktig nok i ballen med begge hender, men klarte ikke å holde det tunge skuddet, slik at ballen dabbet inn. 
Jone Olsen gjorde 3-0 til Beachboys på typisk Poddi vis, før råtassen Kjetil Stensland gjorde 4-0 etter flott klikk-klakk spill. Vaulen spilte svært bra i denne perioden, man låste igjen bakover anført av Pål Særvoll og framover på banen gjorde ballen arbeidet for ballsikre strandgutter. 
Eirik Ekholdt prøvde også langskuddet, men ballen gikk i tverrligger og ut. Så ut av intet reduserte Ledaalkameratene, hvor den velfriserte midtbanespilleren frekt flikket ballen i mål med ryggen mot mål. Rett før pause gjorde Christian Lie 5-1 da han elegant tuppet ballen i mål. 
Cissa fortsatte i samme spor og klinte til på en 50-50 ball og ballen suste knallhardt nede i hjørnet. Så tok nok Vaulen litt lett på det, men var ikke disiplinerte bakover. Man ville gjøre alt på egen hånd og det ble rotete Hawaii-fotball. LBK reduserte da også på et lavt skudd fra distanse, men det var aldri tvil om hvor seieren skulle ende. 
Eirik Ekholdts 7-2 var av den sjeldne sorten da det innoverskrudde corner gikk i mål via keeper, et typisk toppscorer mål med andre ord. Eddi hadde også et skudd i stangen og ut. Så fullførte Christian Lie sitt hattrick da han flott fant nettet etter power-play av Vaulen, dermed kunne Cissa endelig ta med ballen hjem! Christian var faktisk svært nær fire mål på slutten da han ble spilt helt igjennom av Ekholdt, men unge Lie klarte ikke å overliste keeper.
LEDAALKAMERATENE BK
2-8
VAULEN 3
0-1
Terje Bjelland (5)
0-2
Jostein Jensen (20)
0-3
Jone Olsen (15)
0-4
Kjetil Stensland (20)
1-5
Christian Lie (33)
1-6
Christian Lie (38)
2-7
Eirik Ekholdt (55)
2-8
Christian Lie (65)
30. september - Hetlandsbanen - Serie - Tilskuer: Jarle Eike
VAULEN C
1. Hans Eirik Sunde
2. Jostein Jensen
3. Pål Særvoll
4. Christian Lie
5. Kjetil Stensland
6. Eirik Ekholdt
7. Terje Johan Bjelland
8. Frode Lima
9. Øystein Winsnes
10. Jone Olsen