Gisle Aanerud (T Idsø)
50 min
Eirik Ekholdt (T Idsø)
60 min
30. juni - Hinna stadion - Tilskuere: 20 - Serie - Dommer: Leidulv Nygaard (Tjensvoll)
14. Erik Gysland
Robert Hovland, Stian Lima, Tom Arne Bø Pedersen, Eivind Staurland, Stein-Ivar Andersen, Tom Stian Sunde og Ronny Hauge manglet. I tillegg hadde Stian Husvæg egentlig meldt forfall med sterk pollenallergi, men kom til andre omgang etter å ha hørt hvor lite folk man var.
Vaulen startet i samme skjeve 4-5-1 formasjon som mot Sandnes Ulf 2. Vaulen: Bjarne Hov - Gisle Aanerud, Alexander Landsnes, Sverre Gjuvsland, Øystein Winsnes - Eirik Ekholdt, Thomas Idsø, Magne Christiansen, Jarle Eike, Anders Idsø - Henning Frode Holm.
Vaulen startet friskt og eide mye av spillet. Så mange sjanser ble det ikke, men hva gjør vel det når man er supereffektive?
De oransje tok ledelsen etter 11 minutter da Jarle Eike la igjen til Magne Christiansen, som fra 20 meter plasserte ballen nede i venstre hjørne.
Staal virket å ha tatt ferie, men etter 22 minutter fikk de mål etter en enkeltmannsprestasjon. Erlend Danielsen fikk gå heller upresset inn til 20 meter før han la ballen oppe i venstre hjørne.
På 2-1 etter 28 minutter var referenten opptatt med vikaroppmannsysler. Det var vel Eirik Ekholdt i driv på høyre som startet det hele, ballen havnet tilslutt i beina på Anders Idsø som fra 16 meter til venstre for mål la ballen i nettet!
Gisle Aaneruds ekstreme ferdigheter i luftrommet så man like før pause, da han fikk headet to dødballer mot mål, men denne gangen ble det ikke mål.
Staal hadde også en farlig kontring, men ble stoppet i skuddøyeblikket.
Jarle Eike i sin frie rolle var på løp etter 48 minutter, men ble felt på 16 meter. Anders Idsø la frisparket oppunder hjørnet, men skuddet var uten særlig fart og keeper fikk gitt til corner.
Tre strake cornere fulgte. Først ble Eikes heading gitt til ny corner, neste gang gikk en suser fra Aanerud rett i en mølje av spillere til nytt corner.
Så på det tredje skal det skje! Thomas Idsø legger inn til Gisle Aanerud som header ball i nettaket!
Dette var Gisles fjerde mål for klubben og det er et utrolig mønster i dem. Alle har nemlig kommet på headinger etter corner fra venstre ved Thomas Idsø!
Etter timen ble det 4-1. Thomas Idsø slo en lang ball ned i kanalen til høyre. Eirik Ekholdt fikk den perfekt på 20 meter og volleyen suste opp i motsatt hjørne! En herlig scoring fra Fast Eddi som etter å ha fått sjansen har tre scoringer på de fire siste kampene.
Vaulen spilte i denne perioden svært bra, Staal fikk et par kontringer som da de etter 75 minutter skjøt like utenfor ellers var det tafatt.
Øystein Winsnes brøt etter 79 minutter, ballen gikk raskt via Jarle til Thomas som prøvde en lobb fra 35 meter, men forsøket gikk like utenfor.
Bjarne Hov var også med på notene og etter 81 minutter fikk han reddet etter et tigersprang.
Sverre Gjuvsland slet med følinger av strekk og ga seg etter 81 minutter. De mørbankete Staalspissene pustet sikkert lettet ut, helt til de så at Kjetil "Blomster Finn" Aasland var den som kom innpå!
Dette var årets varmeste dag og mange følte det på slutten. Seks minutter før slutt kom Stian Husvæg inn for Ekholdt.
Vaulen hadde flere gode angrepsoppbygninger som etter 88 minutter da Magne Christiansen slo Stian Husvæg som slo flott inn på hodet til Henning Frode Holm, men headingen gikk over.
Så helt på tampen en flott mulighet da Anders slo opp til Jarle på venstresiden, ballen gikk inn til Thomas Idsø som ikke fikk skutt. Ballen ble lagt ut til Gisle Aanerud, men skuddet traff keeper.
PIZZAPRISEN
I dagens pizzajury satt Poddi, Synnøve, Cissa og Ronny. På en sådan dag kunne flere fått pizzaen fra Hinna Bistro, men ingenting kunne måle seg med det herlige målet til Eirik Ekholdt!