Nok en uavgjort
(30.06.04) Vaulen har ikke klart å vinne borte mot Vardeneset de siste sesongene og det skulle vise seg å bli vanskelig også denne gangen.
MAN OF THE MATCH: Vardenesets keeper Ørjan Olsen fikk oppreising etter at han ble syndebukk sist mot Vaulen.
VARDENESET
1-1
Bengt Kongsvoll
53. min
86. min
Thomas Idsø
30. juni - Tasta stadion - Serie - Tilskuere: 65 - Dommer: K Sirevaag (Sandnes Ulf)
14. Arne Dalehaug <- 70 minutter
Vaulen startet i 4-5-1 formasjon. Tom Arne Bø Pedersen stod i mål. I forsvar var Sverre Gjuvsland tilbake sammen med Alexander Landsnes sentralt. Øystein Winsnes og Ronny Hauge bekledde vingene, slik at Stein-Ivar Andersen fikk prøvd seg i sin gamle vingposisjon. Anders Idsø tok venstre kanten, mens Jarle Eike, Eivind Staurland og Thomas Idsø dannet den sentrale trioen. Helt alene på topp lå Christophe Dagsland. Eirik Ekholdt var tilbake etter en måneds ferie i Thailand og startet på benken sammen med Stian Lima og Arne Dalehaug.
BENT OG GYS: Trenerduoen med en del omkalfatringer.
Vaulen hadde et enormt press de første 35 minuttene, men et veldig kompakt og kjempende VBK holdt unna. De hadde åtte mann bak og to fremme som satset på kontringer.
I slutten av omgangen hadde VBK en del farlige visitter og spesielt på corner var de skumle.
Andre omgang fortsatte som i første med Vaulenpress. Anders Idsø hadde to farlige skudd fra 25 meter som alle så inne, men Ørjan Olsen var i praktslag. På Andys første skuddforsøk i det 50. minutt, satte Stein-Ivar Andersen returen i stolpen. På det andre forsøket i det 75. minutt skjøt Eirik Ekholdt utenfor på returen.
Vardeneset tok noe ufortjent ledelsen etter 53 minutter. Bengt Kongsvoll hadde akkurat overtatt kapteinsbindet av Tom Selheim, som gikk ut med skade. Kongsvoll takket for tilliten med å flikke et corner inn fra fem meter. 0-1.
Etter timen kom Eirik Ekholdt innpå for Eivind Staurland i et offensivt bytte.
Etter 62 minutter måtte Christophe Dagsland gå ut med en kneskade, inn kom Stian Lima.
Vaulen forstod alvoret men det stokket seg og enkelte spillere synes å være ute av form.
Arne Dalehaug fikk sin siste Vaulenopptreden for denne gang da han 20 minutter før slutt kom innpå for Øystein Winsnes.
LA SEG LAVT: Vaulen måtte stange mot Vardeneset-forsvaret.
Etter 85 minutter kunne Christer Husvæg avgjort det hele da han kom gjennom alene med Tom Arne Bø Pedersen, men med et sprang noen og enhver ville ha vært bekjent av snappet Tommen ballen idet Christer prøvde å runde.
CHRISTER HUSVÆG: Tippekongen hadde en bra kamp, kunne avgjort da han var alene med Tommen rett før slutt.
Så etter 86 minutter kom Thomas Idsø i et bra driv fra 50 meter, han tok tre flotte dragninger før han fyrte ballen i lengste hjørne uttagbart for Ørjan Olsen.
Kampen ebbet ut med Vaulen som stanget mot et robust VBK.
Etter kampen var det veldig høy stemning i VBK-leiren som tok poenget mot Vaulen som en seier. Mens det var en veldig skuffet Vaulengjeng som måtte ta fatt på hjemturen.
Best for Vaulen var nok begge Idsø-brødrene som også fikk poeng av Stig Fuglestad i Aftenbladet.
MØLBY KLØR SEG I HODET: En betenkt Kjetil Vestbø måtte se Vaulen overkjøre sitt Vardeneset, men marginene var på VBKs side. Til venstre Stig Fuglestad fra Stavanger Aftenblad med notatblokk og så linselus Kenneth Hjelm.
Dermed ble det den fjerde uavgjorte kampen på de fem siste, men lagene rett bak Vaulen sliter også med å ta poeng slik at man beholder andre plassen bak suverene Bryne 2.
Første ordinære trening for a-laget etter sommerpausen blir mandag 26. juli.