Vaulen har startet klatringen
(30.05.05) Vaulen fikk aldri problemer med Havørn. Hele 8-0 ble det etter tidvis glitrende spill. 8-0 er forøvrig tangering av Vaulens rekordseier fra 10. mai 2001 da Nærbø ble maltraktert.
HAVØRN: Havørn fløy lavt...
8-0
HAVØRN
Henning Frode Holm (Lima)
5 min
Sverre Gjuvsland (Hovland)
19 min
Christophe Dagsland (A Idsø)
28 min
Anders Idsø (Dagsland)
36 min
63 min
Eirik Ekholdt (T Idsø)
71 min
Stian Husvæg (Henriksen)
84 min
Stian Husvæg (Hauge)
88 min
30. mai - Hinna kunstgress - Tilsk.: 30 - Serie - Dommer: Helge Hestvåg (Frøya IL)
17. Bjarne Hov
Magne Christiansen med forfall grunnet kurs utenbys.
ROLFI: Rolf Erik Aarrestad fra Hinna Ballett lot seg imponere av Vaulen.
BARE EGIL: Dagens pizzajury skriver stil.
Vaulen tok kjapt ledelsen da Stian Lima slo en utsøkt ball til Henning Frode Holm på løp, fra 16 meter kunne han lett score 1-0! En kan trygt si at Henning har tatt vare på sjansen han fikk for tre kamper siden, Henning har nemlig scoret i hver kamp.
Vaulen viste selvtillit og fikk spillet til å gli godt. På 2-0 slo Thomas Idsø til en umarkert Robert Hovland på høyresiden av 16 meteren, han førte noen meter før han slo ut til Sverre Gjuvsland som styrte ballen nede i venstre hjørne.
Vaulen kunne lett ha scoret flere ganger i denne perioden. Ny scoring kom etter 28 minutter da Anders Idsø slo en sinnsyk 30 meters pasning til Christophe Dagsland som før keeper fikk rust ut dunket ballen nede i hjørnet fra 20 meter.
Jarle Eike forårsaket straffespark etter halvtimen, men Tom Arne Bø Pedersen reddet flott straffen fra Øyvind Helgeland. Minutter sener prøvde Kevin Hodneland seg med et kanonskudd fra 20 meter, men Tommen hadde stengt igjen buret.
Robert Hovland sparket vekk ballen etter at dommeren hadde blåst og fikk gult kort etter 34 minutter. Det var Roberts tredje kort og han må stå over mot Eiger på torsdag.
Nok et genialt angrep fra Vaulen ga ny scoring etter 36 minutter, Christophe slo på tverrs av 16 meteren til Anders Idsø som kaldt plasserte ballen nede i hjørnet!
Oppskriften var å sette fart på baller i bakrommet mot Havørns trege stoppere. Seks minutter før pause fikk Sverre Gjuvsland ballen servert av Thomas, men alene igjennom fikk han ikke ballen forbi keeper.
41 minutter nå og Henning Frode Holm dundret ballen i krysset og ut etter at Sverre la igjen en kross fra Christophe med hodet.
Like før pause bommet en Havørnforsvarer på en gjennombruddsball fra Anders Idsø, Christophe var igjennom, men keeper reddet med en benparade.
SNUSLIPPÅ: Espen Iversen fra RA dekket kampen...
... og spilte snake på mobilen.
Vaulen slo nok ned tempoet et hakk i andre omgang, men Sverre Gjuvsland var ikke langt i fra da han headet ballen oppå tverrlegger etter 52 minutter.
Vaulen har tett program om dagen og Holm og Gjuvsland gikk ut rundt om timen, inn kom Husvæg og Ekholdt.
Dette var en tam periode hvor et skudd fra Thomas Idsø som ble slått til corner var det nærmeste Vaulen kom.
Så løsnet det igjen etter 63 minutter da Vaulen kontret langs venstresiden med Anders som fant Christophe Dagsland, "røyskatten" kom seg forbi en mann før han fra skrått hold la ballen i lengste hjørne!
Ronny Hauge kom så inn for Robert Hovland, noe som betød at Stein-Ivar Andersen tok rollen som stopper.
Ny kanonsjanse for Christophe kom like etterpå da han fikk ballen fra Thomas, men skuddet gikk via keeper til corner.
Etter 71 minutter fikk Ronny ballen på høyresiden, la igjen til Thomas som fant Eirik Ekholdt inne i boksen, Eddi la ballen pent nede i venstre hjørne til 6-0!
Nytt godt forsøk kom kvarteret før slutt, Husvæg la igjen til Thomas som skjøt i tverrlegger!
Like etter ble Christophe Dagsland erstattet av Kim Henriksen.
Etter 84 minutter slo Kim Henriksen ballen til Stian Husvæg som løp i fra Havørnforsvaret og scoret sikkert. Dette var Stians første seriemål for A-laget!
To minutter før slutt slo Anders en ball til Ronny på høyre, med en frekk kroppsfinte kom han seg forbi en mann og slo inn til Stian Husvæg som ordnet 8-0!
PIZZAPRISEN
I dagens pizzajury satt Egil Gelupa og Gitle M. Aarre. De delte ut pizzaen fra Hinna Bistro til dagens mann som var Jarle Eike! "Jeg syns vi spilte veldig bra, men den som får pizzaen i dag er et anker. Et veldig viktig anker. Et veldig dyktig anker i dag. Tok alt, vant alt, fordelte baller. Det er Eike, Jarle Eike. Helt fortjent."
PIZZA TIL EIKE: Jarle Eike får diplom av Egil Gelupa.