MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

B-laget blir ingen kasteball
(30.04.14) Paradis cruisa gjennom 7. divisjon i fjor og har skumle hensikter i sin første sesong i 6. divisjon.
B-laget som har mistet Ørjan Bergum, Gaute Schei og Erik Løken til A-laget i vinter skulle allikevel matche klubben fra Storhaug.

PARADIS MESOPOTAMIA
3–3
VAULEN 2

0–1 Tom Arne Bø Pedersen

1–1

2–1

2–2 Mats Ullereng

3–2

3–3 Stian Refvik
30. april – Midjord 2 Tilskuere: X – Trening – Dommer: Ramiz Jazavac (Hundvåg)
VAULEN
1. Tore Dreyer2. Erik Rafoss


3. Aleksander Berge4. Jan Marton5. Stian Refvik (C)6. Thomas Idsø7. Mats Ullereng8. Hector Vestbø9. Torbjørn Ankerheim10. Inge Moy11. Tom Arne Bø Pedersen12. Andreas Rønneberg13. Anders Schøyen14. Stian LimaVaulen B åpnet idag sesongen borte mot nyopprykkede Paradis FK. Paradis cruiset igjennom 7. divisjon i 2013-sesongen og er et lag som kommer til å kjempe om en topplassering i årets 6 divisjon.
Vaulen fikk endel forfall idag, men klarte på tross av dette å stille med en meget sterk tropp. Til og med trener Svenning trosset kneskaden og hadde med fotballsko i sekken om det sko bli behov.
Vaulen startet kampen bra, og Paradis slet med å komme til muligheter de første 20. Vaulens første mål kom etter en lang ball fra Torbjørn Ankerheim som lander hos Tom Arne Bø Pedersen som smeller inn 1-0 til Vaulen!
Vi spiller bedre en det vi har gjort i treningskampene, og alle mann viste at de var klar for sesongstart!
Paradis setter inn et 1-1 mål etter en overgang hvor vi ikke henger med i svingene og 2-1 etter et frispark som går igjennom forsvaret. Spissen til Paradis får en enkel jobb med å sette ballen i mål. Kampen hadde på dette punktet jvenet seg litt ut, og Paradis fikk spillet sitt til å sitte litt mer. Men vi har også muligheter, både Tommen og Inge kommer til gode muligheter som desverre blir reddet av keeper. Vi får utlignet til slutt, Mats Ullereng setter inn 2-2, før ikke lenge etterpå, Paradis nok en gang går opp i ledelsen. Resten av kampen bølger spillet fram og tilbake. Paradis sender ikke like mange folk frem, men kommer på farlige kontringer og holder godt på ledelsen.
Men på overtid får Vaulen et frispark i kaptein Stian Refviks favorittposisjon. Her vet vi at Stian slår bra innlegg, vanligvis. Men ballen går i mål den! Ballen går mot bakerste stolpe, blir tatt av vinden og ender opp midt i mål. Til keepers store overraskelse. Vaulen B utligner til 3-3 med kampens siste spark på ballen!
Takk for innsatsen gutter og takk for kampen!
Tommy.