12. Gisle Aanerud <- 17. minutter
13. Kim Henriksen <- 38. minutter
14. Kjetil Aasland <- 70. minutter
15. Eric Ordaz
Da den oppsatte dommertrioen anført av Leidulv Nygaard trodde kampstart var klokken 19.00, fikk Vaulens egen Eirik Sunde æren av å blåse i gang årets SR-serie.
Etter frost det siste døgn var banen glatt og hard, spillet ble derfor til tider litt passivt. Vaulen åpnet allikevel ganske så friskt. Thomas Idsø fikk til et bra innlegg fra siden som ebbet ut i intet, mens Fredrik Eriksen ble avblåst for offside da han var helt igjennom på høyresiden.
Høyreback Eriksen skulle igjen komme i fokus etter kvarteret da han sklei, en Hanaangriper snappet opp ballen og gikk rett mot mål. Tom Arne Bø Pedersen var tålmodig, ventet av og reddet ballen mesterlig.
Fedda fikk en smell i det venstre kneet da han sklei og ba om å bli byttet ut. Inn kom nok en debutant, Gisle Aanerud fra Jarl, som gikk rett inn på backen. Samtidig ble det foretatt et dommerbytte da Eia ble byttet ut med den oppsatte dommer.
Så tok Hana mer og mer over. Heldigvis klarte de ikke å skape det store, det som kom tok Tommen seg av.
Anders Idsø hadde klaget over en stiv rygg før kampen og etter 38. minutt måtte han kaste inn håndkleet. Inn kom Kim "Sumo" Henriksen, som raskt bekledde den defensive midtbanerollen.
Bredesen ble tatt ned uregelmentert etter et 43. minutters raid. Venstrevingen Trond Rossemyr gikk over på motsatt side og servet inn en fin ball som Erik Gysland utrolig nok headet utenfor fra tre meter.
Etter 45. minutt trodde alle at dommeren hadde blåst av, men han skulle bare konferere med Sunde om hvor mye tid som skulle legges til. Tre minutt ble lagt til og da våknet Pedro Salgado. Han satte fart på høyreflanken og Hanaspillerene datt som melsekker. Salgado la inn noen små latinske dansesteg før han slo hardt inn foran mål hvor selvsagt Eirik Ekholdt dukket opp. Et deja-vu fra i fjor og 1-0!
DEBUTANTER: Knut Ivar Tjeltveit, Gisle Aanerud og Trond Rossemyr

Før pause diskuterte man om det var best å flytte andre omgang over til grusen, men det ble til at man fortsatte på kunstgresset.
Vaulen fortsatte der man slapp i første. Salgado tok i mot en langpassning med årets medtak, satte fart og etter noen rytmiske hoftebevegelser sendte han ballen til Fast-Eddi som kranglet ballen videre til Thomas Idsø som enkelt kunne sette inn 2-0 fra kloss hold.

MÅLSCORERE: Eddi Ekholdt og Thomas Idsø puttet for Vaulen

Etter målet hadde Vaulen en god periode. Trond Rossemyr fikk den selvtilitten han trengte og blomstret virkelig fra sin venstre midtbaneposisjon. "Trond kan bli en skikkelig hit," utropte trener-Tore fra sidelinjen.
Hana skulle få straffe etter timen, da Gisle Aanerud tok ned en Hanaspiller i boksen. Straffen gikk utagbart til høyre for Bø Pedersen og 2-1.
Etter 70. minutt gikk Trond skikkelig til i en duell, men dessverre så røyk neglen på storetåa. Han måtte gå ut og inn kom assistent trener Kjetil Aasland. Aasen tok spissrollen, mens Eirik Ekholdt ble flyttet ned på vingen.
I slutten tok Hana virkelig over, mange av spilleren virket trøtte og det ble mange feilpasninger. Hanas største sjanse var nok på et skudd fra 16-meter som Tom Arne Bø Pedersen var fint nede og reddet til corner.
Da det gjennstod 10. minutt startet "Knerten" Tjeltveit å kjenne en strekk, han ble dermed flyttet opp på spissen mens Aasland gikk ned og dannet midtstopper par med Erik Gysland.
Flere Hanasjanser kom men 2-1 stod ut hele kampen, selv om Svein Fjælbergs Hana nok hadde fortjent uavgjort.

VAULENS MUNTRASJONSRÅD: Hygiene er viktig, sier Kim Henriksen.