MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Bronse i lynturnering
(29.10.22) Veteranlaget gikk gjennom gruppespillet uten tap, men 2. plassen betød at man gikk direkte til plasseringskamp mot 2. plassen fra den andre gruppen. Her vant man 2-1 slik at man tok 3. plassen.
En kjekk turnering i Randaberg Arena hvor man kunne kose seg på tribunen med en god drøs mellom slaga.
VAULEN M39
22
VARDENESET M39
Tom Arne Bø Pedersen (Schøyen)
6 min


8 min Vardeneset

10 min Vardeneset
Sindre Jensen
20 min
29. okt – Randaberg Arena, bane 3 – Gruppespill
VAULEN M39
1. Darren Ross


2. Øystein Winsnes


3. Anders Schøyen


4. Øystein Randeberg5. Thor Erik Waage


6. Ole Bjørn Bredesen


7. Tom Arne Bø Pedersen


8. Sindre Jensen


9. Øyvind Steinsbø


10. Aleksander Midtsian


11. Frode Lima


12. Jarle Eike
VAULEN M39
51
TJENSVOLL M39-2
Tom Arne Bø Pedersen (Midtsian)
1 min

Aleksander Midtsian (Eike)
3 min
Aleksander Midtsian
7 min
Aleksander Midtsian (Bø Pedersen)
16 min
Jarle Eike
18 min

20 min Tjensvoll
29. okt – Randaberg Arena, bane 1 – Gruppespill
VAULEN M39
1. Darren Ross


2. Øystein Winsnes


3. Anders Schøyen


4. Øystein Randeberg5. Thor Erik Waage


6. Ole Bjørn Bredesen


7. Tom Arne Bø Pedersen


8. Sindre Jensen


9. Øyvind Steinsbø


10. Aleksander Midtsian


11. Frode Lima


12. Øystein Lund


13. Jarle Eike
VAULEN M39
22
MIL M39

6 min
MIL

13 min MIL
Tom Arne Bø Pedersen (Bredesen)
20 min
Thor Erik Waage (Bø Pedersen)
23 min
29. okt – Randaberg Arena, bane 1 – Gruppespill
VAULEN M39
1. Darren Ross


2. Øystein Winsnes


3. Anders Schøyen


4. Øystein Randeberg5. Thor Erik Waage


6. Ole Bjørn Bredesen


7. Tom Arne Bø Pedersen


8. Sindre Jensen


9. Øyvind Steinsbø


10. Aleksander Midtsian


11. Frode Lima


12. Øystein Lund


13. Jarle EikeVAULEN M39
21
STORHAUG
Tom Arne Bø Pedersen (Schøyen)
2 min


2 min Storhaug
Øystein Randeberg (Winsnes)
13 min
29. okt – Randaberg Arena – Bronsefinale
VAULEN M39
1. Darren Ross


2. Øystein Winsnes


3. Anders Schøyen


4. Øystein Randeberg5. Thor Erik Waage


6. Sindre Jensen


7. Tom Arne Bø Pedersen


8. Øyvind Steinsbø


9. Frode Lima


10. Øystein Lund


11. Jarle EikeBilder fra turneringen her!

Spillerprofiler:
Aleksander Midtsian: Kamper i Eliteserien for Lyn og fire U21-landskamper med blant annet Hangeland og Gamst Pedersen. Her lokalt kjent for en rekke sesonger for Bryne i 1. divisjon. Nylig fylt 40 år og dermed gammel nok. Bor på Vaulen og var assistenttrener for Ojan Bijan i EIK. Nå trenerutvikler i Sandnes Ulf.

Tom Arne Bø Pedersen: Keepertalent som ble skolert i Vidar og Hinna, men spilte hele seniorkarrieren i Vaulen fra 2002 til dags dato! Var en av lokalfotballens beste keepere og drev Viking til vanvidd da Vaulen nærmest sjokkerte fotball-Norge en mai kveld i 2005. La egentlig hanskene på hylla i 2009 tross noen comeback, men har vært utespiller for B- og C-laget. Tidenes målscorer for C-laget og står med utrolige 149 mål der.

Anders Hiorth Schøyen: Schløy teknikk. Stort midtbanetalent i Jarl og ble hentet til det ekstremt gode 80-laget. Var meget god for A-laget da man "debuterte" i 3. divisjon i 2002. Forsvant til pilotutdanning i USA. Hatt noen gjesteopptredener for diverse Vaulen-lag siden før han i år har vært en av de faste for M39-laget som ble kretsmestre. Brukes som en spillende stopper med stoisk ro.

Ole Bjørn Helgø Bredesen: Meget stort talent i Vidar, men det var nok en for kjedelig og strømlinjeformet klubb for Olemann som plutselig dukket opp på en C-lagstrening på Hetlandsbanen i 2001. Etter å ha blitt finpusset på av Frode Lima gikk turen rett opp til A-laget året etter og i seriepremieren ble han matchvinner borte mot Torvastad. Vi glemmer ei den legendarisk KM-kampen borte mot Forsand for C-laget da både representanten fra kretsen og to tenåringer falt pladask for sjarmøren. Trolig den eneste gangen C-laget har hatt lange negler skrapende på garderobedøra. Kan også skyldes at Kjetil Stensland spilte i en frekk netting-kreasjon?
Tilbake i Stavanger etter noen år i Oslo ble det en rekke år på C-laget og popstjernetilværelse for sin Viking-sang i cupfinaleåret.

Øyvind Steinsbø: Gikk gradene i Vaulen. 79-modell som gikk hele veien til A-laget før legestudier. Kom tilbake til Vaulen i voksen alder og har fått notert kamper for alle rekruttlagene de siste sesongene. Tømmerstokker av noen bein. Underfundige "Kongen" har alltid en kommentar på lur!

Thor Erik Waage: Kom til Vaulens juniorlag fra Viking i sin tid sammen med Stian Opsahl. Høy, men slepen teknikk på journalisten som var innom den glemte klubben Hafrsfjord. Gjorde comeback for noen år siden og holdt et imponerende høyt nivå ennå. Hattricket borte mot Kvitsøy denne sesongen står nok som karrierehøydepunkt så langt.

Jarle Eike: Oppfostret i Vaulen etter et vanskelig førsteår i farens Tasta. 264 A-kamper mellom 1996 og 2019 selv om han stort sett har gått skadd! Var innom Viking hvor han fikk en cupfinale for G19, samt kamper i gamle 2. divisjon for Viking 2. Forespeilet et opphold i Hartlepool, men gikk heller til Vaulen og var med på den store oppturen fra 2001. Kaptein i en rekke år, siden trener for både A- og B-lag.

Darren Ross: Skotsk keeperkjempe på omlag 170. Erfaring fra 5. divisjon med Ganddal også en kort tur innom Bjerkreim før flere sesonger på B-laget.
Ikke trent så mye de senere år, men er alltid positiv til å stille opp til tricky borteturer.
Er ofte helt i det umulige hjørnet mellom stengene.

Frode Lima: Har pustet Vaulen siden 1975. Oransj blod og hatt verv i klubben siden han var tenåring. Startet opp C-laget i 1997 og skal ha en stor del av æren for klubbens fantastiske bredde. 214 C-kamper er nok en rekord som vil stå til evig tid. Har gitt klubben utrolige syv KM-gull noe som gjør han til klubbens mest suksessfulle trener gjennom tidende.


 
Øystein Randeberg: 101 A-kamper for Randaberg i sin tid. 50-åringen har jo hatt to meget gode sønner i klubbsystemet i Idar og Matthias. Gjorde comeback for C-laget for noen år siden og har vært som en god vin der, blir bare bedre og bedre. Ryktene sier at han ble seriøst vurdert for en B-lagstropp tidligere i år. Elsker å gå fremover fra sin backposisjon og den gamle spissen har ikke glemt å score mål.

Øystein Winsnes: Neste år vil Winsten ha spilt seniorfotball for Vaulen gjennom 30 år. Ekstremt godt vedlikeholdt kropp skal vi tro folk vi har snakket med. Velsmurte hofter som broderer heftigere enn hardangersøm. 221 A-kamper, den siste i 2017. 137 C-kamper og 103 mål sier sitt. Gudene vet hvor mange B-kamper det har blitt, har jo spilt vel så mye der som for A-laget.


 
Sindre Jensen: "Slaktaren" har en fantastisk fotballforståelse selv om han vel ikke har spilt aktiv siden starten av 2000-tallet. Så vidt innom A-laget. Yngre bror av Karl-Olav som fikk 130 A-kamper. Var bassist i vaulenbandene Ordrenekt og C.H.U.D. Undergrunnspunk fra Stavanger og forbilder for Kvelertak. Iallefall spilte Anders Mosness i C.H.U.D-merch under Kvelertaks Roskilde-gig i 2009!

Øystein Lund: 169 A-kamper for Randaberg, stort sett på 90-tallet, innom Jarl på tampen av karrieren. 1970-modell og kompis av Øystein Randeberg. Skikkelig hardhaus som plukket med seg en hel kortstokk gjennom karrieren. Ikke helt ulik Kjetil Aasland i stilen.