11. Ørjan Grønnevig
12. Mathias Tyvold
13. Henrik Helle
14. Aksel Ankerheim
Etter et bittert hjemmetap på mandag bare to dager forveien (3-4) mot et godt Voll, var Vaulen Jr. klar for revansj mot topplaget Austrått. I fjor da man spilte på Austrått endte kampen 3-0 i Vaulens favør etter en fantastisk kamp da noen flotte mål ble scoret.  I går var det altså klar for en nye kamp med nye muligheter mot et Austrått som ikke hadde prestert altfor godt i det siste.
Kampen begynte bra for Vaulen da man klarte å produsere en del halvsjanser. Det så ut som den nykomponerte startoppstillingen, med blant annet midtstopperen Magnus Todnem som ble hyret inn i siste liten etter mangel på spillere, skulle gi suksé. Videre utover i 1. omgang fortsatte Vaulen med finspillet, men man ble aldri belønnet med mål. Derimot like før pause klarte Austrått og krangle til seg et flaksemål og Vaulen måtte gå slukøret til pause. I garderoben var dermed stemningen god da Espen Breivik fikk opp stemningen med å dra fram et par av vitsene sine. Men mangelen på en trener gjorde at det ble lite taktikkprat og man fikk ikke lagt en skikkelig slagplan for neste omgang. Og dette fikk konsekvenser. Laget datt litt sammen utover i 2. omgang og i sluttminuttene rant målene inn. Det var en svart dag i Vaulen Juniors historie og sluttsifrene ble ganske stygge. Men man kan vel ikke forvente mer heller da laget blir nedprioritert og får maks 60 minutt med trening i uken pluss kamp.