Eirik Sunde
Eia reddet Vaulen
(29.06.04) C-laget måtte slite mot Vigrestad 2, men Eirik "Eia" Sunde reddet seieren for Vaulen.
Kampen startet oppskriftsmessig med stor dominans fra Vaulen, men en god keeper holdt blåtrøyene inne i kampen lenge. Den smale banen og den svært så hjemmevennlige dommeren gjorde også sitt til at det ble vanskeligere enn det normalt skulle ha vært.
Men endelig fikk Vaulen 1-0. Etter mye flott spill langs bakken var det tilslutt Eirik "Gullsko" Ekholdt som fikk ballen i mål etter pasning fra Stian Lima. Nytt mål kom like etter da keeper Eia startet Ekholdt tidlig, ballen gikk tilbake til Stian som fant Fast-Eddi igjen til 2-0.
Vigrestad benyttet pausen godt og reduserte til 2-1 etter få minutter av andre omgang. Deretter fortsatte Vigrestad å presse og det var flere ganger en måtte holde pusten å håpe på det beste.
Så knappe ti minutter før slutt fikk Vigrestad straffe etter at Jone Olsen og Frode Lima hadde tatt en sandwich på Vigrestspissen.
Vigrestads nummer 10 la ballen tilrette på 7 meteren. Tok fart, la inn en finte og skjøt nede i hjørnet. Men der dukket Eia opp, som med et tigersprang fikk slått unna! Vaulen holdt så kampen ut og det endte med seier og tre verdifulle poeng i kampen om seriegullet.
Vaulen: Eirik Sunde, Jostein Jensen, Pål Særvoll, Vidar Skålevik, Kjetil Stensland, Jone Olsen, Vegard Ravndal, Stian Lima, Eirik Ekholdt, Christian Lie, Frode Lima.
PS: Dette var den rearrangerte hjemmekampen fra tidligere i vår, den ble spilt borte fordi man foretrakk gress.