Vant målfest
(29.05.18) B-laget vant tirsdag 5-4 over Brodd 3. Les det artige referatet til Michael Sivertsen under.
VAULEN B
5–4
BRODD POLONIA

1 min
Arkadiusz Lepek
Michael Sivertsen
24 min

Simon Sakkestad
27 min

69 min
Pawel Banas
Lars Oskar Osnes Kittang 72 min

Solaiman Akudad El Amrani 80 min

86 min

88 min

90 min
Mariusz Robert Koscielny
29. mai – Vaulenbanen Tilskuere: X – Serie – Dommer: S Storedale (Storhaug)

31. Michael Sivertsen

Etter en litt under middels seriestart tok B-laget imot Brodd 3 Polonia til kamp tirsdags kveld.

Polonia stilte med 11 mannfolk som alle bruker draktstørrelse LE (liten elefant for den uopplyste) og en fettprosent som ville fått selv en skummet melk til å utvikle bulimi. Sånn sett var det litt skuffende at de gjennom 90 minutter hadde større problemer med balansen enn en kongsårdruss på Fireball-fylla. Men, nok om det.

Kampen startet litt rotete og Polonia tok ledelsen etter kun få minutter på en kontring.  Det tar dog ikke lang tid før Vaulen utligner etter en corner, litt klabb og mer babb. Michael Sivertsen med skallen for første gang i sin seniorkarriere. 1-1. Game on!

Kort tid senere får Vaulen frispark fra skrå vinkel. Ballen skrus innover og treffer pladask på skallen til Sakkestad. 2-1! Resten av omgangen ebber ut og Vaulen går til pause med en fortjent ledelse. I pausen brukte Polonia mesteparten av tiden til å lete etter noe, usikker på hva. Men de gikk i hvert fall rundt og ropte «KOR VA, KOR VA» ganske unisont. Jeg vet ikke hvor den var.

I pausen blir Vaulen enige om å fortsette å presse Polonia høyt, og prøve å skape flere brudd.

Det første kvarteret eller så så lykkes Vaulen bra med dette, men detter litt ned etter en stund. Dette gjør at Polonia skaper en del farligheter i de periodene hvor de ikke leter etter den mystiske tingen eller ligger nær døden på kunstgresset etter at de ble truffet av lufttrykket til en motspiller.

Så, etter rundt 60 minutter kommer utligningen. Ikke ufortjent. Men sabla surt allikevel.

Etter målet så virker det som om det er Vaulen som får energi. Etter 70 minutter så kommer kampens høydepunkt. Torbjørn Iniesta gjør noe som jeg er ganske sikker på er ulovlig å gjøre i 6. divisjon eller lavere. Det slås altså en gjennombruddspasning til Martin som er så latterlig vakker at tilskuerne flokket til Rema i jakt etter våtservietter og bodylotion. Martin tar imot pasningen og chipper den frekt over keeper. 6. divisjon er ikke slik spill verdig. 3-2!

Etter dette rakner Polonia sammen som en genser fra Ebay i en vaskemaskin uten skånetrommel. 4-2 kommer fra Sulli på straffe etter 80 minutter, før Michael får æren av å dulte inn 5-2 fra 4,3 cm lengde kort tid etter.

For å få en litt artig avslutning på kampen så lar Vaulen Polonia redusere 2 ganger slik at det ender 5-4.

Deilig seier på en deilig dag! Årets to seiere er med sifrene 6-5 og 5-4. Bredde er fantastisk!