Klorte til seg ett poeng
(29.05.08) En merkelig fotballkamp hvor det stod 1-2 etter syv minutter, endte med 4-4. Are Meling (2), Espen Klette og Magne Christiansen scoret Vaulens mål.
Tore Søraas ble utvist etter 54 minutter.
FØRSTE: Espen Klette scoret sitt første seriemål for Vaulen på corner. Dermed må Ronny Hauge stille i dress til hver kamp ut sesongen.
4-4
BUØY
Are Meling (Surdal Nilsen)
4 min
6 min
Kent Smith
7 min
Lars Løkling
Espen Klette (Anders Idsø)
39 min
55 min
Øyvind Thomassen
Magne Christiansen (A Idsø)
71 min
73 min
Kjetil Knudsen
Are Meling (straffe)
88 min
29. mai - Vaulenbanen - Tilskuere: 80 - Serie - Dommer: Tomas Ø. Tjelle (F&G)
27. David Møller -> 90 minutter
Vaulen uten en rekke spillere. Følgende var skadd - Marius Fossmark, Stian Refvik og Kenneth Dahle. Mens Erik Hildén, Eivind Staurland, Tom Stian Sunde og Bjarte Rannestad var opptatt med jobb.
Vaulen (4-4-2): Ørjan Olsen - Stein-Ivar Andersen, Espen Klette, Tore Søraas, Stian Lima - Alexander Surdal Nilsen, Magne Christiansen, Anders Idsø, Daniel Lie - Are Meling, Stian Husvæg.
Flott strandvær på Vaulenbanen med over 20 grader.
Kampen startet friskt etter fire minutter da Alexander Surdal Nilsen rundet Øyvind Thomasen på høyre og la inn på andre stolpe til Are Meling som headet inn.
Buøy utlignet etter seks minutter da Kent Smith ble spilt igjennom og satte ballen nede i høyre hjørne. Der glapp markeringen. Like etter ble det 1-2 da Lars Løkling til venstre for mål fra 20 meter vridde ballen over keeper og i lengste kryss.
Det var bra tempo i starten, men det ble slått litt mye langt uten adresse slik at man fikk ballen like kjapt i retur.
Noen sjanser fulgte som da Daniel Lies heading ble reddet komfortabelt av keeper etter 11 minutter. Så en horribel tverrsoverpasning i eget forsvar som Buøy stjal, men heldigvis reddet keeper Ørjan Olsen med en flott benparade.
Igjen var Vaulen på etterskudd og et kanonskudd etter 17 minutter hadde bra retning, men Olsen fikk slått over med en hånd.
Buøy kunne ha punktert etter 25 minutter da man stod klar til å skyte, men en livsviktig takling av kaptein Klette reddet Vaulen.
Tempoet dalte noe mot pause grunnet varmen. Alexander Surdal Nilsen er i form, men på Danis kross skjøt han utenfor.
Det ble balanse i regnskapet etter 39 minutter. Alexander Surdal Nilsens kross ble klarert til corner. Anders Idsø slo inn og fant Espen Klette, som på første stolpe headet inn! Espen hadde bare scoret en gang tidligere, det var etter tre minutter i debuten mot Buøy i Pol-turneringen 2006.
Are Melings mål etter 42 minutter ble annulert for offside, men så var det regelen om hvem som er involvert i spillet og ei.
Alexander Surdal Nilsen la flatt inn fra høyre etter 46 minutter til Stian Husvæg, som vridde like over venstre kryss.
Magne Christiansen løftet så over forsvaret på høyresiden til Are Meling som skar inn, men skjøt i kroppen til keeper fra skrått hold.
Nå var Vaulen det førende laget. Et nydelig trekantspill mellom Anders Idsø, Are Meling og Daniel Lie ble avsluttet med at sistnevnte skjøt over med ryggsekk.
Etter 54 minutter fikk Tore Søraas rødt kort for å ha dratt ned en spiller på vei alene igjennom. Tore hevdet sin uskyld, men dømt er dømt.
Det påfølgende frisparket fra 20 meter ble skrudd over muren og i høyre hjørne av Øyvind Thomassen.
I et taktisk bytte kom stopper Robert Hovland inn for Daniel Lie etter 58 minutter. Dermed sesongdebut for veteranen som har slitt med et vondt kne.
Stein-Ivar Andersen fikk gult kort etter 59 minutter for en såkalt profesjonell feil da han hindret en kontring.
Ørjan Olsen glapp et Buøycorner, men reddet den løse ballen på streken. Buøy mente ballen var inne og protesterte høylytt.
Jarle Eike kom så inn for Stian Husvæg etter 64 minutter.
Tross ti mann kom Vaulen tilbake etter 71 minutter da Magne Christiansen spilte vegg med Anders Idsø før han fyrte opp i nærmeste kryss fra det høyre hjørnet av boksen!
Hvor lenge var Adam i paradis? Knappe to minutter senere tok Buøy ledelsen 3-4 da Kjetil Knudsen fikk bredside inn et legg fra høyre mot passive Vaulengutter.
Buøys Ørjan Kristensen fikk gult kort for en stempling på Stian Lima etter 76 minutter.
Et Buøyfrispark fra nærmere 50 meter var nær ved å gå inn etter 77 minutter, men strøk over krysset.
Stian Limas legg etter 80 minutter ble mesterlig headet mot mål av Magne Christiansen, men keeper fikk fistet ballen via krysset og ut.
Anders Idsø prøvde seg så med en suser som gikk halvmeteren utenfor etter 82 minutter. Før Magne Christiansen måtte gi seg med vonde bein, inn kom Stian Falnes.
Stein-Ivar Andersen startet et sinnsykt raid etter 87 minutter og kom frem til 5 meteren. Etter kamp om ballen fikk Vaulen løst opp ved å slå over mot Alexander Surdal Nilsen på motsatt. På vei ut av boksen ble Alexander unødig hektet, dermed straffespark! Are Meling sendte keeper til høyre og ballen i det motsatte hjørnet.
David Møller kom inn etter 90 minutter og fikk tre minutter med tilleggstid.
Dermed endte det med 4-4.