Vaulen C fortsetter å vinne
(29.05.03) Tatt fra Christian Lies referat som også trykkes i Rogalands Avis.
Publikum: Kjetil, Stian, Inges, dama te Stens og ungen.
Dommer: Dommertalent Svein Øksnevad, myndig og god i en litt amper forestilling.
KNERTEN: Debutant Knut Ivar Tjeltveit fikk endelig nettkjenning i andre omgang etter to skudd i tverrliggeren tidligere i kampen.
Finnøy 2 var neste lag til å prøve seg mot de regjerende mesterne Vaulen. Det gikk som det ofte gjør på hjemmekampene til Vaulen. Det ble stygge siffre til slutt for Finnøy. Christian Lie satte inn den viktige førstescoringen. Men han må nok dele mye av æren med Vidar Skålevik. Vidar spillte til motsetning av hva sin navnebror gjør for tiden meget bra. Vidar dro seg fint forbi forsvaret og la ballen perfekt i beina på Lie som bare kunne bredside ballen i mål. Rett før pause økte Jone Olsen til 2-0. Etter pause tok Vaulen fullstendig over og løp Finnøy i senk. Jostein Jensen avsluttet kampens fineste angrep til 3-0 (i vinkelen, red. anm.). 4-0 og 5-0 fikk kampens to store spillere æren av å sette inn. Knut Ivar Kjeltveit og Trond Rossemyr punkterte kampen midt i 2.omgang.
Vaulens nye superspiss Frode Lima entret banen 10 minutt før slutt. Med sin frekke spillestil kom han til flere gode sjanser til publikums, som bestod av Inge Martin Hinna, Stian Lima og Kjetil Aasland, store glede. Men det ble ikke mål på Limaen som faktisk var lovet en premie fra Aasland dersom han skårte. Vaulen fortsetter seierrekken i lekegrinda på Vaulen.