MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Tap mot Vidar
(29.03.08) Vaulen tapte 3-0 borte mot Vidar lørdag.
Etter en jevn første omgang, tok Vidar over spesielt den siste halvtimen mot et ungt Vaulen.
En strekkskadet Anders Idsø gikk ut på 1-0.
MÅTTE BITE I GRESSET: Vidar ble for sterke.
FK VIDAR
3-0
VAULEN
Vidar
55 min
Vidar
76 min
Vidar
87 min
29. mars - Lassa - Tilskuere: 80 - Treningskamp - Dommer: Lars Dahlgren (VBK)
VAULEN
1. Ørjan Olsen
2. Magnus Kartevold
14. Stian Lima <- 79 minutter
5. Espen Klette (C)
27. Tarald Kleppa Øvrebø
21. Alexander Surdal Nilsen
39
12. Magne Christiansen
7. Anders Idsø <- 70 minutter
9. Daniel Lie
11. Stian Falnes <- 45 minutter
30. Are Meling
9. Jonas Kartevold -> 45 minutter
20. Eivind Staurland -> 70 minutter
26. Stian Refvik -> 79 minutter
27. David Møller
Spillere som Stein-Ivar Andersen, Marius Fossmark, Robert Hovland, Bjarte Rannestad, Thomas Idsø, Tore Søraas, Tom Stian Sunde, Jarle Eike, Anders Bårdsen og Kenneth Dahle stod over for Vaulen, mens Mr L var ute med fyllesyke...
Vaulen stilte med følgende lag.
Vaulen (4-4-2): Ørjan Olsen - Magnus Kartevold, Espen Klette, Tarald Kleppa Øvrebø, Stian Lima - Alexander Surdal Nilsen, Anders Idsø, Magne Christiansen, Daniel Lie - Stian Falnes, Are Meling.
FØRSTE OMGANG
Fine forhold til dagens kamp, solen tittet så vidt frem til tider, og alt lå til rette til festfotball...
Det skjedde ikke så veldig mye i kampen, før Olsen holdt på å fomle ballen i eget mål etter 10 minutter.
Men etter 13 minutter kom kampens første sjanse i kampen, og av den store arten... Vaulen fikk frispark omtrent midt på Vidar sin banehalvdel, Klette la inn, og Magne fikk til et skudd fra en ca 9-10 meter, stolpe ut!!!
Etter 29 minutt kom Vidar til en farlighet på corner, og Olsen fistet elegant ballen over, meget patent keeperarbeid... Tv-redning ifølge Refvik!
Etter 35 minutt fikk Vaulen et innkast langt inne på Vidar sin banehalvdel, og Stian Falnes med et lang innkast... der tok Are "Mål" Meling elegant ballen ned, og vendte vekk stopperen og skjøt lavt i nærmeste hjørne... Men en god og opplagt vidarkeeper reddet mesterlig!
Alexander Surdal Nilsen pådro seg et fortjent gult kort etter 39 minutter!
En bra første omgang der Vaulen var best, og unguttene til Vaulen var veldig positive, det viser at det gror godt i klubben...
ANDRE OMGANG
I pausen gikk Stian Falnes ut og inn kom Jonas Kartevold. Dani gikk da frem som spiss og Jonas plasserte seg på vingen. et bytte som var avtalt på forhånd, da Stian Falnes måtte rekke et bryllup!
Vidar startet 2. omgang best og kjørte virkelig kampen. Vaulen slet skikkelig og Vidar har hatt 2-3 store muligheter.
Flere sjanser fulgte etter 6-7 minutter ut i omgangen. Vidar scoret da også etter 55 minutter!
Noen minutter senere kranglet Jonas seg frem på høyrevingen, og fikk til et skudd fra skrått hold, keeper fikk slått til corner. Et corner som ikke førte til noe.
Are "Mål" Meling hamrer av et skudd etter timen fra ca 25 meter, keeper får slått ballen i kryssstanga! Utrolig at det ikke ble utligning!
Vaulen begynner å jobbe seg litt mer inn i kampen, etter en voldsom vidardominans. Anders Idsø måtte gi seg med en lyskestrekk og inn kom Eivind Staurland etter 70 minutter.
Etter 75 minutter kom Vidar nok en gang til en stor farlighet, og nå er det mye rot i bakre firer. Vidars 2-0 kom etter mye rot på venstresiden etter 76 minutter.
Vaulen gjorde nok et bytte etter 79 minutter, ut gikk en sliten Stian Lima og inn kom Stian Revfik.
Etter 85 minutter ble Are fint spilt i gjennom av Magne, men vidarkeeperen var med på notene... Are var forøvrig konge i luftrommet der oppe, og Frode Hansen hadde lite å stille opp med, med sin teposespenst.
3-0 til Vidar kom helt på tampen av kampen.
Det var en kamp der Vaulen var best i 1. omgang, og burde nok å ha ledet til pause, men Vidar imponerte stort i 2. omgang.
Kizza