Seier, men mye å forbedre
(29.03.07) Mål av Thomas Idsø og David Møller (bildet) ga 2-1 seier over Brodd. Dermed påførte de oransje Brodd sitt første tap i 2007.
Rekken på tre tap ble stoppet hos Vaulen, men trener Ole Søyland var ikke fornøyd med innsatsen.
"Jeg er fornøyd at vi vinner, men ikke fornøyd med innsatsen. Det kunne like gjerne ha blitt 1-1 for min del, vi fortjente ikke bedre," forteller Ole.
"Det er ikke betryggende og spillet holder ikke mål for der vi vil være. Heldigvis har vi ennå tid på oss til seriestart."
MATCHVINNER: David Møller kom inn og scoret vinnermålet like før slutt.
BRODD
1-2
12 min
Thomas Idsø (str.)
Pål Robin Hagen
75 min
90 min
22. Stian Husvæg <- 45 minutter
28. Morten Vadla <- 55 minutter (<- 75 min)
87. Eric Ordaz -> 45 minutter
14. Stian Lima -> 45 minutter
25. Christian Lyse -> 45 minutter
24. Ørjan Birkeland -> 55 minutter
27. David Møller -> 75 minutter
Utgangspunktet før kampen var vidt forskjellig. Brodd har gått ni kamper uten tap, mens Vaulen har tapt tre på rad.
Vaulen (4-3-3): Tom Arne Bø Pedersen - Stein-Ivar Andersen, Tore Søraas, Robert Hovland, Marius Fossmark - Thomas Idsø, Magne Christiansen, Anders Idsø - Alexander Surdal Nilsen, Stian Husvæg. Morten Vadla.
Brodd (4-4-2): Egil Eike - Kaj Morgan Havik Hegerland (Stian Foldøy fra 86.), Thomas Justad, Per Eirik Gilsvik, Stig Føyn - Arturo Cleveland, Tormod Skavland, Thomas Norheim (Rasmus Sommerseth fra 20.), Martin Gregersen (Christer Hadland fra 22.) - Pål Robin Hagen, Ronny Eide.
KAMPEN
Vaulen fikk straffespark tidlig i første omgang. Brodd fikk ikke klarert og Morten Vadla ble felt noe klumsete i boksen. Kaptein Thomas Idsø var sikker fra straffemerket, selv om keeper Egil Eike valgte riktig side..
Lagene gikk til pause på 1-0 til Vaulen.
Vår ekspertkommentator på Midjord, Egil Gelupa, sa følgende om omgangen. "Det var en pissedårlig omgang."
Skjennepreken ble gitt i pausen tross ledelse.
I andre omgang vant man flere dueller, men fremover var det ikke mye som skjedde.
Så kvarteret før slutt utlignet Brodd ved Pål Robin Hagen på et skudd fra 18 meter som gikk knallhardt nede i venstre hjørne. Enkelte vil ha det til at den tidligere Hafrsfjordspilleren var i offside da ballen ble spilt.
Målet ga Brodd en vitamininnsprøytning, men Vaulen var heldige.
To minutter på overtid satte David Møller inn vinnermålet da han tuppet inn et Thomas Idsø-frispark fra fem meter.
"Kampen var meget dårlig, sjansefattig og preget av masse feilpassninger," forteller lagleder Vegard Ravndal i en kommentar.