David Møller mot gamleklubben.
Snuoperasjon ga semifinalebillett
(28.11.11) Etter en svært dårlig første omgang snudde Vaulen det fra 0-1 til 3-1 etter smarte taktiske valg av Haisen.
Juniorspiller Steinar Brovold Hauge imponerte med to mål, mens Magne Christiansen satte spikeren i kista.
Nå blir det semifinale mot Vidar eller Buøy torsdag klokken 17.30.
3–1
MADLA

11 min
Madla
Steinar Hauge (Jelsa)
32 min
Steinar Hauge (Christiansen) 55 min
Magne Christiansen (Møller)
58 min
28. nov – Stemmen Tilsk.: 20 – NSE kvartfinale – Dommer: Terje Olsen (Viking)

–> 30 minutter

Thomas Idsø og Ronny Hauge vil lede de oransje under NSE høstturnering.
Vaulen (4–4–2): Håkon Kvissel Ohren – Ronny Hauge, Stian Lima, Daniel Vatland, David Møller – Steinar Brovold Hauge, Thomas Idsø, Anders Dale, Henrik Jelsa – Thomas Skibeli, Magne Christiansen.
KAMPEN
Vaulen slet med å komme i gang. Feilpasningene florerte. Madla hadde en rekke sjanser og Vaulens keeper Ohren var i aksjon en rekke ganger. Etter 11 minutter tok Madla ledelsen. Magne Christiansen var nærmest for Vaulen med to skudd over, mens Madlas traff tverrleggeren etter 23 minutter.
Vaulen var et helt annet lag etter pausen. Henrik Jelsa tredde igjennom Steinar Brovold Hauge som rundet keeper og satte ballen i tomt mål etter 32 minutter.
Det siste kvarteret av omgangen jevnet det seg ut igjen og det gikk mot tilleggstid. Isteden serverte Thomas Idsø ut på høyre hvor Magne Christiansen slo flatt inn foran mål hvor Steinar Brovold Hauge fikk en enkel jobb med å sette inn 2-1 fem minutter før slutt.
Den tidligere Madla-spilleren, David Møller, presset høyt og vant ballen. Pasningen gikk inn til en fri Magne Christiansen i feltet som trillet inn 3-1 to minutter før slutt.