Mistet ledelsen
(28.10.23) Vaulen avdekket en rekke svakheter med Randaberg 2, men slet med å få utnyttet det. Dermed måtte man nøye seg med 1-1.
Theodor Gabrielsen sendte oss foran like før hvilen, men Randaberg utlignet på en straffe etter 72 minutter.
Først da det nærmet seg overtid fikk man opp et voldsomt press, men man rakk det ikke.
RANDABERG 2
1–1

45 min
Theodor Gabrielsen (Rønsberg)
Marcus Prestgård (straffe)
72 min

28. okt – Randaberg KG Tilsk: 40 – Serie – Dommer: Jan-Erik Timm (Havdur)

23. Sander Bergevik

Haugen, Olsen og Strand-Grude var tilbake i troppen etter skader sammen med en ferdigsonet Aabrekk.
Beisland (skade), Aguera (bortreist), Moen og Bergum manglet siden sist.
Skader på Osei, Natland, Polland Vik, Christensen, Mirauskas og Fløtre Solheim her, mens Berge har vært opptatt med praksis i det siste.
Jørgen Helland så sist kamp fra sidelinja og fortalte at han hadde håpt å få spilt denne høsten, men at han trolig vil måtte operere for Plantar Fasciitt.
B-laget spilte kvelden før og her spilte Gundersen, Hebnes, Rønsberg, Strand-Grude, Belaska og Kvame i forskjellig grad.
Selv om opprykket gikk som en lek, så har man ikke spilt blendende fotball på en stund. Nå er det naturlig å ta lett på det og ikke ville ha det vondt, men spillerne har faktisk tatt et møtevedtak på at dem skal steppe opp nivået for å ha fokus på utvikling uke for uke.
Vaulen (4–33): Roy Andre Dyrdal – Theodor Haugen, Aleksander Idland, Aleksander Gundersen, Sondre Isene – Bendik Aarstad, Torbjørn Aabrekk, John Petter Gilje – Mathias Rønsberg, Amund Belaska, Theodor Gabrielsen.
Vaulen rett ut fra blokkene her med et høyt press som virkelig stresset Randaberg.
Det ga oss en rekke sjanser og cornere. Amund Belaska var nær ved å stusse inn en Aabrekk-corner etter 3 minutter. Så en gratissjanse til Mathias Rønsberg som måtte nøye seg med corner etter avslutning i boks. Den påfølgende corneren headet Aleksander Idland over.
Ny corner etter syv minutter hvor Bendik Aarstad var nær på andreballen før keeper fanget.
Nå ga det største trykket seg og spillende trener Aleksander Idland var misfornøyd. Han ga en tordentale etter at Randaberg vant en corner etter 19 minutter.
Så en enorm sjanse til Randaberg da dem fikk gå onside. Det ble spilt inn fra høyre hvor et skudd fra 16 meter ble eminent reddet av Dyrdal etter 23 minutter.
Aleksander Gundersen fikk tilsnakk da han hardnakket mente det ikke var offside.
Et raid av Mathias Rønsberg endte med frispark sentralt i banen. Aleksander Gundersens skuddforsøk smalt utenfor etter 25 minutter.
Et par oransje innlegg fulgte, men presisjonen var ikke allverdens på sliten bane.
Innbytter Daniel Olsen coachet litt fra sidelinja i Robert Solvangs fravær.
Mathias Rønsberg skjøt så i en motspiller etter å ha dratt seg innover da Gundersen slo langt fra forsvar etter 32 minutter.
Hassan Aslam pådro seg gult kort etter 37 minutter.
Et par frispark fra utsiden av boksen ble ikke godt nok utnyttet for Vaulen i denne perioden.
Theodor Gabrielsen pådro seg gult kort etter 38 minutter. Han var sent inne der og det oppstod smådytting etterpå.
Et skudd fra hjemmelaget ble først blokkert før Aslam skjøt like utenfor bortre stolpe.
RILs keeper headet så rett til Theodor Gabrielsen som burde ha utnyttet den gyldne sjansen bedre etter 43 minutter.
Vaulen kom foran etter 45 minutter. Mathias Rønsberg la inn fra høyre. Ballen strøk over luggen på Amund Belaska og datt ned i beina på Theodor Gabrielsen som kranglet med seg ballen og nærmest løp ballen inn i nettet.
Knappe minuttet ble lagt til. Man slet noe med å få opp balltempoet, men så ut som det beste laget.
Nær pangstart i andre omgang da Theodor Gabrielsens skudd gikk via motspiller og i nettveggen.
Så gult kort til Aleksander Gundersen etter 51 minutter da han var kritisk til linja dommeren la.
Det oppstod så et bra trøkk i boks etter en Randaberg-corner etter 53 minutter.
Eriel Pires Antonio kom inn som midtspiss for Belaska etter 58 minutter.
Nå var det brukbart trykk av Vaulen. Flere bytter fulgte med minutters mellomrom med Daniel Olsen for Haugem og Thomas Strand-Grude for Aabrekk. Mellom der fikk både Gundersen og Idland skudd blokkert etter en corner.
Tollaksen Nilsen ble så dømt i offside da han netta etter et farlig balltap på 20 meter etter 62 minutter.
Keeper ga så en skummel retur som Gabrielsen nær ved fikk konvertert etter at det ble skutt fra Isene i boks før det.
Antonio vant en corner etter 65 minutter, men Aarstad headet Giljes corner over.
Theodor Gabrielsen slapp så ballen til Eriel Pires Antonio som ble nektet av keeper til corner. På etterpresset av corneren skjøt Gabrielsen like utenfor lengste stolpe etter 69 minutter.
Roy Andre Dyrdal ruste så ut og avverget en stor sjanse på kontring for Stabenfeldt etter 70 minutter. Det var noe slapp konsentrasjon der.
Randaberg fikk straffespark etter 72 minutter da Vaulen felte i boks. Marcus Prestegård konverterte fra krittmerket til 1-1.
Even Kvame kom inn for Aarstad etter 73 minutter. Kvame ble involvert med en gang og skuddet hans i boksen gikk over etter en corner.
Nå var man litt shaky. Randaberg hadde fått troen på det etter målet. Her fryktet man at rekken uten tap skulle få en ende.
Theodor Gabrielsen fikk så en litt dårlig touch da han ble frispilt av Rønsberg kvarteret før slutt.
Litt trykk nå. Først et flatt legg fra Sondre Isene som ble klarert til corner før Aleksander Idland headet utenfor på corner nummer to i rekken.
En kjempredning av Gabrielsens skudd da Rønsberg la inn etter 79 minutter fulgte før Nicolai Moi Sene kom inn for nettopp Gabrielsen.
Even Kvames forsøk ble så blokkert da Rønsberg la 45 i boks etter 82 minutter.
Det virket som at begge lag gikk for seieren her og det var spennende.
Sondre Isene fikk så gå onside, men ballen gikk utover linja. Rett før det kastet Dyrdal seg over et innlegg.
Så en stor sjanse for Randaberg hvor ballen nærmest danset i femmeteren etter at keeperen glapp kula.
Eriel Pires Antonio var så nær ved å få tuppet inn på første da Rønsberg la inn.
Randabergs Ludvig Andre Gade fikk gult kort etter 88 minutter.
Et legg fra Moi Sene på venstre så to ukontrollerte overhopp før Thomas Strand-Grude skjøt vel tilside etter 89 minutter.
Et dobbelbytte fulgte da Jonatan Hebnes kom inn for Rønsberg, mens Aarstad kom inn igjen for en småskadd Isene.
Tre minutter ble lagt til og det var Vaulen som hadde et evigvarende press her uten å få resultater ut av det. Dermed ender det litt skuffende 1-1.