Gullet som glapp?
(28.10.09) Vaulen tapte den første KM-kampen 4-3 mot Vidar. Dermed må Sokndal slå Vidar på lørdag, mens Vaulen igjen må slå Sokndal til uken skal det bli snakk om gull.
VIDAR 3
4-3
VAULEN 3
6 min
Kjetil Aasland
15 min
Stian Lima (Rannestad)
Vidar
24 min
Vidar (straffe)
25 min
Vidar
27 min
Vidar
36 min
44 min
Tom Stian Sunde (Rannestad)
28. oktober - Lassa kunstgressløkke - Tilskuere: 12 - KM-serie
VAULEN C
1. Christian Lie
2. Øystein Winsnes <- 30 minutter (-> 42 min)
49
3. Pål Særvoll <- 22 minutter (-> 30 min)
4. Kjetil Aasland
58
5. Stian Lima <- 18 minutter (-> 22 min)
6. Bjarte Rannestad
7. Tom Stian Sunde <- 22 minutter (-> 38 min)
8. Elling Hegelstad -> 18 minutter (<- 42 min)
9. Johnny Erga -> 22 minutter (<- 38 min)
Toppscorer Johnny Erga startet på benken med akillesproblemer.
Stian Lima ble felt like over midten ute på venstresiden etter 6 minutter. Kjetil Aasland slo hardt mot mål, ballen farte gjennom en masse spillere og i lengste kryss til 0-1.
Målet stresset Vidar som har vært gullgrossister de siste årene i syverfotball.
De oransje doblet da også ledelsen etter kvarteret på en presis overgang. Bjarte Rannestad fant Stian Lima som fyrte inn nede ved venstre stolperot.
Så skulle kampen ble snudd på fire minutter. Personlige feil koster mot et så bra lag. Først vridde toppscoreren deres, Magnus, ballen nede til høyre. Samme mann utlignet på straffespark etter at Kjetil Aasland prøvde å sitte på ryggen til en rød. 3-2 kom etter et oppspill fra forsvar ble snappet opp og de røde kom tre mot to.
Da Vidar trillet seg lett gjennom til 4-2 etter 36 minutter trodde man det var slutt.
Men Tom Stian Sunde ville det anderledes da han kjempet seg frem og dundret av mellom beina på keeper.
Vaulen førte kampen og hadde Vidar på bakbeina. Lassalaget reddet på streken to ganger denne perioden.
Så etter 47 minutter fikk keeper en lang tå på et skudd fra Tom Stian Sunde og fikk gitt til corner.
En Vidar-spiller fikk gult kort etter 48 minutter på ettersleng etter Stian Lima. Øystein Winsnes kom så i dommerens bok like etter for professional foul da han stoppet en kontring.
Selv om våre helter dominerte var Vidar vel så farlige da den kom på kontringer mot et blottlagt Vaulen-forsvar. Christian Lie vartet opp med en benparade etter 55 minutter.
Både Stian Lima og Bjarte Rannestad hadde sine muligheter uten å lykkes.
Så etter 58 minutter fikk Kjetil Aasland gult kort for holding.
Magi av Øystein Winsnes i sluttsekundene hadde fortjent en bedre skjebne. Først løftet han ballen over backen før han fyrte avgårde på helvolley. Skuddet gikk via krysset i bakhodet til keeper og ut til corner!