Høydramatisk slutt
(28.08.15) Kampen lå og vippet på 0-0, men Vaulen måtte vinne og sendte opp stopper Sveinung Selås som tredje spiss på tampen. Det bar frukter da han ga Vaulen ledelsen tre minutter på overtid. Kopervik måtte nå frem og Alexander Surdal Nilsen fastsatte resultatet til 2-0.
Dermed lever ennå håpet for Vaulen!
2–0
KOPERVIK
Sveinung Selås (Wick Henriksen)
93 min

Alexander Surdal Nilsen (Mama)
95 min

28. august – Vaulenbanen Tilskuere: 60 – Serie – Dommer: M Kellerhals (Orre)

24. Helge Ringdal

Kristian Gaard og Helge Ringdal var tilbake i troppen siden sist.
Vaulen (4–2–3–1): Eric Ordaz – Daniel Hadland, Sveinung Selås, Fredrik Stray Tjaum, Jørgen Helland – Anders Idsø, Sander Oaland – Ole Wick Henriksen, Ceu Lian Khar, Vegard Natland – Alexander Surdal Nilsen.
Mye på spill for Vaulen som startet uforandret siden sist.
Kopervik med lite initiativet i starten. Jan Inge Haringstad så ballen inne etter seks minutter, men Sveinung Selås reddet mirakuløst på streken!
Det ble det fyr i teltet etter åtte minutter. Ole Wick Henriksens frispark fra 22 meter ble gitt til corner, som ga en gedigen dobbelsjanse hvor Sveinung Selås ble blokket på streken før Jørgen Helland var nær på returen.
Vaulen prøvde å spille seg fri, men brukte litt for mange berøringer. Ole Wick Henriksen hadde et flott raid etter ti minutter, men fant ikke Alexander Surdal Nilsen på innlegg. KIL på sin side spilte mer direkte og var ikke ufarlige, en god Eric Ordaz var våken bakerst hos Vaulen.
Halvsjanse for KIL dra Vegard Sætres innsideskudd gikk rett på keeper fra 18 meter i det 12. minutt.
Så viktig involvering av Morgan Karlsen da Ceu Lian Khars innlegg mot Helland og Natland ble stusset unna på femmeteren etter 14 minutter.
Koperviks keeper Endre Thorvaldsen måtte så i full strekk på Ole Wick Henriksens frispark fra 28 meter etter 22 minutter. Vaulen hadde powerplay i etterkant av corneren, blant annet hadde Ceu Lian Khar dribleshow inne i boksen uten å få noe ut av det.
Sander Oaland med etterslengt etter 27 minutter og fikk gult kort. Det var tøffe tak og mye syting fra begge lag.
Vaulen trillet mye ball nå, men det ble for mange feilpasninger slik at de klareste sjansene ikke oppstod.
Sander Oaland var hissig på grøten igjen og dommeren viste vel ikke gult kort igjen da han hadde et fra før.
Anders Idsø serverte så Ole Wick Henriksen på høyre, men skuddet gikk svakt over etter 33 minutter. Motsatt nølte Vaulen, men Vegard Sætres skudd ble reddet mesterlig av keeper Ordaz.
Trener Bo Andersen tok ikke sjansen på å gå ned i ti mann og byttet inn Stian Ohm Netland for Oaland etter 35 minutter.
Flatt innlegg fra Jørgen Helland på venstre, Alexander Surdal Nilsen var centimetre fra å tåe inn fra kort hold etter 37 minutter.
Gult kort til Ernest Hubert Rzepecki etter 40 minutter etter felling av Daniel Hadland. Ole Wick Henriksen skjøt knallhardt halvmeteren over fra 23 meter.
På overtid slo Ole Wick Henriksen inn et frispark til Vegard Natland, men han fikk ikke stokket beina på fem meter.
Dermed gikk man til pause på stillingen 0-0.

I andre omgang skulle Vaulen angripe mot klubbhuset.
Kopervik startet best, men første sjanse kom til Vaulen da Sveinung Selås så keeper langt ut og sendte avgårde en frekkis som sendte Thorvaldsen i full retrett bakover etter 50 minutter.
Vaulen tok mer og mer over, men kom stort sett kun til cornere og frispark. Nærmest i denne perioden var Ole Wick Henriksen, men keeper fikk reddet med en benparade på frisparket etter 58 minutter. På den påfølgende corneren fra Khar kom Jørgen Helland nær.
Ole Wick Henriksen fikk et noe unødvendig gult kort etter 62 minutter da han lobbet ballen i mål etter at dommeren hadde blåst.
Så et par bytter. Morten Bådsvik inn for Ernest Hubert Rzepecki etter 66 minutter før backen Ørjan Bergum inn for kantspiller Natland etter 68 minutter. Samtidig ble Hadland flyttet opp på kant.
Jubelscener for Kopervik, men Kjetil Olsens mål ble annulert for offside. Vaulen kontret og Ole Wick Henriksen slo fra venstre til Ceu Lian Khar, men keeper kom vinnende ut av duellen etter 72 minutter.
Spissen Mama Hamid Mohammed erstattet Ceu Lian Khar etter 75 minutter, dermed falt Alexander Surdal Nilsen bakover i rommet bak spissen.
Kopervik hadde overtaket i denne perioden og produserte noen frispark og cornere.
Sveinung Selås kom så nær så nær på Ole Wick Henriksens innsvingende frispark etter 79 minutter.
Fredrik Stray Tjaum fikk gult kort etter 80 minutter. Hans femte for sesongen som betyr karantene mot Vard 2.
Eric Ordaz var så oppe i vinkelen og fikk slått et frispark ut til corner etter 81 minutter.
Vaulen pushet på med mer og mer folk fremover, samtidig blottla man seg noe bakover. Ole Wick Henriksens innlegg fra venstre dalte nesten inn i lengste kryss etter 83 minutter. Kopervik med ny sjanse motsatt da et innlegg gled av pannebrasken til Kjetil Olsen i boksen.
Helge Nordal kom inn for Kenan Muminovic etter 84 minutter.
Sveinung Selås hadde nå blitt flyttet opp som en tredje spiss. Etter 86 minutter kontret man ved Mama-Hamid Mohammed, men han fant ikke en fri Selås foran mål.
Store sjanser til Vaulen. Like utenfor av Mama-Hamid Mohammed. På det påfølgende corneren ble det headet i innsiden av stolpen og ut av Big-Mama!
Tre minutter ble lagt til.
Nå var det Hawaii! Mama-Hamid Mohammed skulle bare løfte over keeper, men ble hindret før Daniel Hadlands retur ble blokket!
Ordaz reddet så for Vaulen før Ole Wick Henriksen skjøt på keeper fra skått hold etter 92 minutter.
Corner til Kopervik etter 93 minutter. Ørjan Bergum fikk klarert på første stolpe. Ole Wick Henriksen fanget opp på midten og slo diagonalt mot Sveinung Selås. Keeper ruset ut, men nådde ikke ballen. Selås slo den forbi og løp mot det tomme målet og fikk en enkel jobb!
Fantastiske jubelscener av Vaulen! Til og med keeper Ordaz var oppe i klynga!
KIL la igjen store rom og like etter fikk Mama-Hamid Mohammed ballen på venstre. Han slo flatt inn foran mål hvor Alexander Surdal Nilsen avsluttet kontant i mål til 2-0!