11
-63
0
Storseier til Vaulen B
(28.08.07) Reservelaget slo i kveld Ålgård 3 hele 8-2 på Vaulenbanen etter til tider å ha dominert fullstendig.
I toppkampen vant Havdur 2-1 over Pol, dermed har Vaulen iallefall fått en glipe nedover til tredjeplassen.
Første plass gir direkte opprykk, mens andre plass gir play off mot annen toer.
Dagens tropp bestod av en del A-lagsspillere som satt på benken igår, resten var b-lagsspillere.
Vaulen B (4-4-2): Eivind Staurland - Stian Lima, Hermann Sæther, Ole Bjørn Bredesen, Stian "Svenning" Refvik - Johnny Erga, Magne Christiansen, David Møller, Ronny "Lynet" Hauge - Stian "Vepsen" Husvæg, Morten "Bonde" Vadla.
Det var aldri tvil om at Vaulen skulle vinne denne kampen. Det store spørsmålet var bare hvor mye.
Dagens første mål kom etter at Husvæg headet inn et fint innleg fra Johnny.
Spisskollega Morten ville ikke være dårligere, da han stormet gjennom ble han felt. Klart straffe. Dagens kaptein Oli satt den fint nede i hjørnet.
Så skulle Ålgård få seg et litt billig mål, men vi kontrollerte kampen så vi ble ikke stresset for det.
Før vi skulle ta pause rullet vi opp et fint angrep med mye ein touch og der Ronny Hauge kom på et "Leo-løp", rundet av forsvareren deres og satte ballen til side for keeperen.
I pausen var vi enige om å punktere kampen tidlig, men det var ikke gått mer enn to minutter før Ålgård scoret et mål. Det så ut som det var dette vi trengte for å våkne etter pausen. Dagens andre mål av unge, lovende Hauge kom etter at han knuste alt som var av motstand i lufta da Lima slo et fint frispark. De som husker Norge mot Argentina da Carew scoret så mye likhet med disse to målene...
Så kom dagens fineste mål. David slår ballen fint ned på 16-meterkanten. Der kommer Lynet Hauge, som drar seg fint forbi og sentrer til Tom Elseth. Han spiller vegg med David før han avslutter elegant i mål. Du er gammel Tom, men har mye fotball i deg ennå.
Så skulle endelig Vadla få et mål også, etter en kjempegod kamp. Husker ikke helt hvordan det kom, men var sikkert bra...
Vadla var nå blitt ennå mer målkåt og da han dro seg fint fri på kanten av 16-meteren og skulle avslutte, måtte nok en gang Ålgårdspillere sparke han ned. Den satte "tjukken" Magne i mål. På det siste målet var det Henrik Hetland som spilte vegg med Tom Elseth.
På benken hadde vi Tom Elseth, Henrik Hetland, Frode Lima og Vaulens neste storspiller i håndball - Erik Rafoss.
Dette var tre viktige poeng for å henge med i toppen. Pol tapte 2-1 idag mot Havdur, så det blir hardt fremover nå som vi skal møte både Pol og Havdur.