Grei gjennomkjøring
(28.07.07) Vaulen hang godt med i første omgang, det var derfor surt å se Randabergs Håkon Stenersen score på overtid.
Slitne Vaulengutter dovnet hen i garderoben og Fredrik Fossmark doblet ledelsen etter 46.
Vaulen kom noe tilbake utover omgangen, men Håkon Stenersen fikk god tid etter 77 minutter og satte inn 3-0 som ble sluttresultatet.
HEDERLIG: God innsats av guttene.
RANDABERG
3-0
Håkon Stenersen
45 min
Fredrik Fossmark
46 min
77 min
28. juli - Randaberg stadion - Tilskuere: 190 - Serie - Dommer: Tomas Tjelle (F&G)
87. Eric Ordaz
Morten Vadla var tilbake fra suspensjon. Robert Hovland var tilbake fra sykdom. Eirik Ekholdt er på lån fra Ringebu Fåvang. Espen Klette og David Møller var tilbake fra skade.
Anders Idsø, Trond Kindervåg, Stian Husvæg og Tom Stian Sunde er på ferie. Eivind Staurland har reist offshore. Ørjan Birkeland sliter med vond rygg. Tore Søraas var på jobb. Are Meling er heller ikke helt klar.
Randaberg var uten programheltene Bjarte Lunde Aarsheim (skade), Erik Fuglestad (ferie) og Øyvind Svenning (suspensjon).
Vaulen (4-5-1): Tom Arne Bø Pedersen - Marius Fossmark, Espen Klette, Robert Hovland, Stein-Ivar Andersen - Alexander Surdal Nilsen, Magne Christiansen, Anders Owren, Thomas Idsø, Morten Vadla - Anders Dale.
Vekslende skydekke denne sommerdagen og banen var sleip, men god.
Vaulen trøkket til fra start og spesielt Anders Owrens susende sklitaklinger satte standarden.
De første ti minuttene hadde Vaulen et par innlegg fra høyre ved Alexander Surdal Nilsen uten at det ble farlig. RIL hadde en halvsjanse, men skuddet fra Petar Rnkovic gikk rett på keeper.
Etter 13 minutter vant Anders Dale en duell på topp, stikkeren fant Alexander på vei igjennom, men linjedommeren vinket for offside.
Stein-Ivar Andersen fikk tilsnakk av dommer etter 14 minutter for en saboterende felling.
Et Randabergskudd endret retning etter 20 minutter, men Tom Arne Bø Pedersen var god som fikk manøvrert seg til hjørne og slått til corner. Krossen fra hjørnet gikk rett igjennom feltet, der var det ikke langt i fra at Randaberg fikk dunket inn den.
Randaberg hadde ennå ikke skapt en virkelig sjanse mot et defensivt Vaulen. Trener Kjell Inge Bråtveit startet å ble frustrert og dommeren måtte gi han tilsnakk.
Ragnar Vasshaugs frispark fra drøye 20 meter etter 25 minutter gikk halvmeteren utenfor det venstre krysset.
Etter halvtimen så vi at løpskraften til Vaulen startet å gå tom. Hjemmelaget fikk dermed mer kommandoen.
Vaulen forsvarte seg derimot godt og det var lite som ble skapt.
Børge Lien ble slått igjennom med en stikker etter 43 minutter, Tommen nådde ikke frem da han ruste ut. Fra skråvinken sendte Lien avgårde et skudd, men Thomas Idsø fikk headet ut til corner.
På overtid trykket Randaberg på i midten, ballen ble slått ut av vepsebolet og til en fri spiller på høyre. Innlegget traff Håkon Stenersen kontant på hodet og keeper Tom Arne Bø Pedersen kunne sjanseløs se ballen gå inn ved lengste stolpe.
MUFFENS: Cissa tok dette MMS-bildet av Fast Eddi like før han skulle innpå. "Ka e det Eddi gjør bak buå? Doping" spør Cissa.
Eirik Ekholdt kom inn for Anders Dale i pausen. Dale som var småsyk.
Randaberg doblet like etter at dommeren hadde blåst i gang. Børge Lien slo vegg før han skjøt mot første, Robert Hovland skled og reddet på streken. Det var ikke over for ballen ble slått hardt mot mål fra høyre, Espen Klette reddet på streken med hodet, men ballen havnet ute hos Fredrik Fossmark som enkelt kunne sette ballen i mål!
Et vaklevorent Vaulen lagte straffe etter 52 minutter da Espen Klette felte Fredrik Fossmark på vei igjennom. Heldigvis satte en nonchalant Petar Rnkovic straffen i stolpen og ut.
Vaulen kom ikke i gang og Liens forsøk fra 16 meter like etter ble slått ut til corner av keeper.
En halvklarering etter 62 minutter havnet i beina på en svarttrøye, men gode Tom Arne var oppe i hjørnet og fistet ut.
Etter 65 minutter kom Stian Lima inn for Stein-Ivar Andersen på venstreback. Steini har slitt litt med beina og klarte ikke å løpe mer.
Vaulen fikk en sjelden sjanse etter 67 minutter da Morten Vadla kom seg ned på høyre, men det harde skuddet manglet retning og gikk rett på keeper.
Vaulen gjorde så en taktisk vri da Owren og Idsø byttet posisjon.
Thomas Idsøs stikker mot Alexander Surdal Nilsen ble sklidd unna av en RIL-forsvarer til corner. Randaberg hadde nå roet seg ned noe og Vaulen var mer med på notene.
Randaberg fikk gå vel fritt fremover på høyre etter 77 minutter, etter litt fiksfakseri stod Håkon Stenersen plutselig fri på 16 meter. Han plasserte kaldt ballen nede i det venstre hjørnet til 3-0. Det var et billig mål.
Like etter kom Eirik Ekholdt nesten igjennom, men fra skrå vinkel trillet ballen inn til keeper.
Randabergs nummer 14 fikk heade fritt på femmeteren etter legg fra venstre etter 81 minutter, heldigvis snirtet ballen utsiden av stolpen.
Stian Refvik erstattet en sliten Alexander Surdal Nilsen på venstrekanten etter 83 minutter.
Gode Fredrik Fossmark hos Randaberg tok av tre mann og skjøt fra 16 etter 85 minutter, etter to forsøk fikk Tom kontroll på ballen.
Stian Lima skulle heade tilbake til keeper etter 86 minutter, men ballen ble for høy og traff tverrlegger ut!
David Møller fikk komme inn helt på tampen for Morten Vadla før dommer blåste av kampen.
STØTTEGRUPPEN: Det var en god Vaulenkontigent som hadde tatt turen på landet.
SOM TO DRÅPER VANN: B-lags coach Ronny Hauge har blitt Uwe Rösler look-a-like i sommer. Får vi tysk disiplin på B-laget til høsten?