11. Øystein Berge Gjellestad -> 63 minutter
15. Ronny Hauge
19. Sven Ole Høvring
Ørjan Olsen slo opp skaden sin sist, dermed var det duket for Elton Rossebø mellom stengene. Anders Dale pådro seg sitt tredje gule kort mot Eiger og stod over med karantene. Magnus Kartevold, Christer Husvæg og Jarle Eike er på skadelisten, mens Erik Hildén er offshore.
Nesten bare offensive spillere på benken i dag.
Vaulen (4–2–3–1): Elton Rossebø – Stian Lima, Eivind Staurland, Marius Fossmark, Petter Søndenå – David Møller, Anders Idsø – Ole Nilsen Salthe, Magne Christiansen, Stian Falnes – Are Meling.
Bryne 2: 12. Jonas Høidal, 17. Anders D. Thorsen, 9. Joakim Hellvik, 5. Henning V. Petersen, 4. Ole M. Thunheim, 7. Kennet Grande, 8. Sverre L. Larsen, 6. Tommy Bergersen, 15. Lundrim Binaku, 10. Øyvind Braaten, 11. Karl M. Haaland. Innbyttere: 20. Geir D. Høyland, 3. Magnar Gya, 19. Joakim Knutsen.
Kapteinene Kennet Grande og Anders Idsø shake hands.
Kampen er i gang. Trenere Endre Tangen og Erik Fuglestad i gemyttelig tone før kampen.
1-0 til Bryne 2 allerede etter 2 minutter. Øyvind Braaten drar seg gjennom og finner Karl Morten Haaland som i løpsduell med Marius Fossmark setter fra kort hold. Speakeren mente målscorer var Kenneth Grande.
Bryne har dominert i starten. Første forsøk fra Vaulen kom etter fem minutter da Petter Søndenås innlegg havnet på nettaket.
Marius Fossmark bryter spillet da friske Øyvind Braaten var på vei gjennom etter syv minutter.
Stian Lima presser frem et corner på Are Melings ball etter åtte minutter. Anders Idsøs serve er for kort, men i returrommet ligger Stian Falnes som skyter i blokken.
Det er over 20 grader på banen i dag, men på pressetribunen vurderes jakken i baggen.
Eivind Staurland med bra forsøk på langball mot Ole Nilsen Salthe, men til utspill fra keeper Jonas Høidal.
Kort tatt corner fra Brynes høyre side av Lundrim Binaku heades unna på streken av Stian Lima etter 13 minutter.
"Mye bedre nå," roper trener-Tangen.
Keeper Elton Rossebø står i svart t-skjorte med en lang hvit tapebit på ryggen som skal forestille nummer 1.
Sverre L. Larsen til Karl Morten Haaland etter 16 minutter, skuddet fra innsiden av boksen stryker utsiden av nettveggen. Den så vi inne på Bryne.
Bryne 2 skal ettersigende ha seks spillere med fra A-troppen. Vaulen er mer over på Brynes halvdel nå, men sliter med presisjonen i siste fase av spillet.
Anders Idsø med fin ball til Magne Christiansen som tar den på kassen og skyter på volley fra 25 meter, men keeper fanger uten store problemer etter 20 minutter.
Are Meling med frekk flikk til Anders Idsø som slår opp til Ole Nilsen Salthe på 16 meter, men han mister ballen etter 21 minutter.
Kennet Grande dobler for Bryne 2 etter retur da Elton Rossebø måtte gi benparade på Øyvind Braaten forsering.
VAULEN ER RYSTET: En fortvilt benk ser målene renne inn.
Anders Idsøs frispark fra 30 meter fomles over streken av keeper til corner etter 29 minutter. Magne Christiansens corner havnet oppå nettaket.
Anders Idsøs sleivskudd etter 32 minutter gikk langt utenfor.
Stian Falnes slår inn fra venstre etter 34 minutter, Are Melings heading går høyt over. Bak luktet Magne Christiansen som muligens hadde fått mer ut av den sjansen.
Bryne tar et kort corner etter 36 minutter før man legger ut til Tommy Bergersen på 18 meter, keeper gir til nytt corner på suseren. Bryne bevarer trøkket og får ballen i mål, men korrekt vinket av for offside.
Kennet Grande er stor! Hans raid etter 38 minutter blir avsluttet med et skudd som går like over.
Det ser ikke ut som om Vaulen har så mye å hente fra denne kampen, man har vel kun hatt to skudd fra Magne mot mål.
Ole Nilsen Salthe presenterer seg på høyre og slår inn, Are Meling stupheading går utenfor.
Ole Nilsen Salthe feller Tommy Bergersen på 16 meterstreken etter 40 minutter.
Frisparket fra Tommy Bergersen er flatt og går i muren.
Are Meling ligger nede etter stempling på fotbladet. Han reiser seg opp og hinker seg igang. Anders Idsøs frispark fra midtsirkelen heades unna som så mange andre ganger før i dag.
Brynes stopper Henning Vikedal Petersen ligger bak og sprer ballene.
David Møller ligger igjen i boksen til Bryne og holder seg til hode etter en duell i det 44. minutt. Spillet er i gang igjen, Bryne spiller ballen til Vaulen på fair vis.
Marius Fossmark frekker seg til med en finte og slår nydelig langs venstre til Stian Falnes. Innlegget kommer litt feil for Magne Christiansen og skuddet blir lett for keeper.
Etter ett minutts tillegg blåser dommeren av.
Speaker står fortsatt ved at Grande er tomålsscorer. På tribunen diskuteres det om det var selvmål av Marius Fossmark eller mål av Øyvind Braaten. Det var iallefall en mølje foran mål.
I pausen vannes banen som forøvrig ser nydelig ut. Dette kan dem på Jæren.
Suspenderte Anders Dale ser kampen fra tribunen, men gikk nå inn i garderoben. Har han noen råd å komme med?
Innbytterne spiller "Gris" ute på banen for å holde varmen, det ser ikke ut som om noen av dem skal inn med det første. Hos Bryne viker det som om Geir D. Høyland gjør seg klar for å komme inn.
Lagene er på banen igjen. Magne Christiansen tar avspark.
Stian Lima skyter ballen i en rød og ballen går heldig til Magne Christiansen som prøver seg med ytterskru, skuddet går fem meter til venstre for mål.
Innbytterne er nå sendt i oppvarming. Fredrik Berntsen skal inn så raskt han er klar.
Bryne corner etter 48 minutter Kennet Grande til Joakim Hellvik som setter like utenfor.
Are Meling ut etter 50 minutter. Inn med Fredrik Berntsen. Are taper en ispose rundt sitt venste lår.
Ole Nilsen Salthe med legg fra høyre over på andre stolpe hvor Stian Falnes klinker til på direkten. Skuddet får stor fart, men halvmeteren over.
Vaulen klager på ballene som skal være for myke.
Nå har man byttet ut med  en ny ball.
55 minutter nå og Øyvind Braaten spilles helt fri av Grande. Elton Rossebø imponerer med ny benparade og ballen går til corner.
Intensiteten har falt fra Bryne sin side, men Vaulen er slitne i varmen.
Oppmann Hans Baardsgaard er ballgutt på hele Bryne stadion, nå rekker han å flørte med fotografen fra Jærbladet også?
Vaulen kontrer et corner mot og kommer tre mot fire, men Magne Christiansens diagonal pasning mot Stian Falnes skjæres av etter 58 minutter.
Petter Søndenå blokker et skudd og Vaulen kontrer ved Fredrik Berntsen som hales overende på 30 meter. Vikedal Petersen får gult kort for forseelsen og nesten rødt for munnbruk.
Frisparket fra Anders Idsø gis til corner etter timen. Magne Christiansen slår inn, Marius Fossmarks heading på første reddes så vidt av keeper. Vaulen bevarer trøkket og Ole Nilsen Salthes legg fra hjørnet av boksen går i hårtustene til Anders Idsø og inn til keeper.
Det går an å få til noe her. Har Vaulen fått blod på tann? Øystein Berge Gjellestad skal snart inn.
Magne Christiansen slår flatt opp på Fredrik Berntsen, som med mann i ryggen får vendt om, han drar seg inn i femmeteren og keeper gir til corner.
Øystein Berge Gjellestad kommer inn for Stian Falnes etter 63 mintuter.
Anders Idsø skal ta corner, men dommeren blåser og blåser for noe i feltet.
Spiller nummer tre, Magnar Gya, kommer inn for nummer 4, Ole M. Thunheim, hos Bryne 2 etter 66 minutter.
Magne Christiansen med frispark. Marius Fossmarks stuss halvklareres til Fredrik Berntsen som skyter, men ballen går til utspill.
Nå er det kjekt på Bryne stadion, men Vaulen står høyt og lever litt farlig.
Stian Lima vrir seg i smerter og må nok ut. Jostein Eidem blir tilkalt av Tangen.
Stian Lima bæres av etter 69 minutter. Han har fått en smell i venstre kne.
Anders Idsø fikk gult kort etter 70 minutter. Så kommer Jostein Eidem inn for Lima på en uvant høyreback-plass.
Bryne 2 fikk frispark etter Anders Idsøs brutale takling. Tommy Bergersen skyter i venstre stolpe etter 71 minutter.
Geir D. Høyland og Joakim Knutsen inn for Binaku og Bergersen etter 72 minutter.
Grande får et mål annulert for offside etter 74 minutter. Like etter headet Salthe inn i feltet til Møller som nesten nådde frem med pannen.
Henrik Jelsa og Eirik Mæland inn. Ut går Ole Nilsen Salthe og David Møller etter 76 minutter. Dermed roterer man om på laget. Mæland er nå høyreback og Eidem er venstre kant.
Magne Christiansens corner etter 79 minutter mot første stolpe Marius Fossmark skriker for dytt i rygg, men må nøye seg med nytt corner. Det neste forsøket blir det ingenting ut av.
Noe av futten har gått ut av Vaulen nå.
Marius Fossmark får gult kort etter 81 minutter selv om Vaulen fikk frisparket. Dette for å ha sparket bort ballen.
Brynes Anders D. Thorsen med farlig lav kross fra høyre etter 82 minutter, men en god keeper Elton Rossebø stuper ut og fanger.
Endre Tangen vil at Vaulen skal løfte opp laget. Sluttspurten ser litt fjern ut nå.
Bra kombinasjoner av Anders Idsø, Magne Christiansen og til slutt Henrik Jelsa som innlegg mistes av keeper før en rød får klarert.
Bryne med en av mange cornere etter 85 minutter. Kennet Grande finner Joakim Hellvik, men Vaulen blokker ved Elton Rossebø og Petter Søndenå.
Bryne er nærmere tre enn Vaulen ett. Det går litt kjappere når dem setter fart.
Bryne skyter utenfor og Elton Rossebø må løpe over bygge plassen bak mål for å finne den. Her ute bygges det nemlig flomlys.
Vi er nå to minutter på overtid. Øyvind Braaten glir gjennom feltet og er alene mot keeper Elton Rossebø som varter opp med to supre redninger! Vaulens ferievikar har kanskje vært Vaulens bestemann i dag.
Brynecorner tre minutter på overtid, det er kanskje det siste som skjer i kampen. Vaulen header unna før Kenneth Grande fra 25 meter fyrer av. Ballen forandrer  retning i boksen, men der er Rossebø igjen!