MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Målrikt for B-laget
(28.05.13) B-laget fikk pangstart og ledet 2-0 etter to minutter. Det første målet kom allerede etter 30 sekunder, noe som skal være rekord skal vi tro B-lagets twitterkonto.
VAULEN 2
6–2
BUØY 2
Eivind Ankerheim (Moy)
1 min

Inge Moy (Ankerheim)
2 min


14 min
Buøy
Mats Ullereng
21 min


28 min
Buøy
Gaute Schei (Ullereng)
50 min

Eivind Ankerheim (Moy)
64 min

Tom Arne Bø Pedersen
78 min

28. mai – Vaulenbanen Tilskuere: 4 – Serie – Dommer: Trond Hjelseth (Pol)
VAULEN B
1. Tom Arne Bø Pedersen
<– 10 minutter (–> 30 min)

2. Anders Stokkebø <– 55 minutter

3. Aleksander Berge
<– 60 minutter (–> 85 min)

4. Ole Bredesen5. Stian Refvik
<– 85 minutter

6. Eivind Ankerheim
<– 65 minutter (–> 80 min)

7. Inge Moy
<– 75 minutter

8. Mars Ullereng
<– 70 minutter (–> 80 min)

9. Ørjan Bergum
<– 80 minutter

10. Tom Arne Bø Pedersen
<– 30 minutter (–> 70 min)

11. Gaute Schei
<– 70 minutter

12. Thomas Nilsson
–> 10 minutter

13. Bjørnar Mangersnes –> 55 minutter

14. Espen Tore Refvik
–> 60 minutter

15. Hector Alonso Vestbø
–> 65 minutter

16. Christian Gramstad –> 70 minutter

Erik Løken og Øyvind Vollen er skadet. Kaptein Simon Storebakken befant seg i det store utland. Tore Dreyer er opptatt med eksamen og Øystein Winsnes ble frigjort for å fremme den gode vaulensak via C-laget.
FØRSTE OMGANG
Førstekeeper Thomas Nilsson nådde ikke kampstart, og dermed måtte spydspiss, potet og tredjekeeper Tommen ta på seg keeperhanskene.
I kaptein Simons fravær fikk også Tommen æren av å bli den Vaulen 2-kapteinen som er blitt byttet ut tidligst. Men vi er enda ihvertfall 10 min unna det enda.
Vaulen 2 starter kampen forykende! Reffen mottar ballen etter avspark, spiller ballen fram til Tommy, som slipper den igjennom til Inge. Inge går til dødlinjen legger hardt inn i feltet, og Eivind Ankerheim får en enkel oppgave foran mål. 1-0 til Vaulen etter 30 sekunder! Om ikke verdensrekord, så er det ihvertfall B-lagsrekord!
Ikke lenge etter bytter gutta roller, denne gangen er det Eivind som legger inn og Inge Moy som er sist på ballen! 2-0 til Vaulen 2 iløpet av 10 minutter!
Så kommer byttet, kaptein for dagen Tommen går ut etter 10 min, og inn kommer førstekeeper Thomas Nilsson. Nilsson bruker ikke lang tid på å markere seg, han får et tilbakespill som Buøy 2 spissen jager. Buøy 2 spissen kommer nærme nok til at utspillet fra Nilsson går rett i ryggen på buøyspissen og i mål. En heldig redusering for Buøy 2!
Vaulen 2 styrer spillet, og kun marginer gjør at Vaulen 2 ikke leder mer enn 2-1. Men etter en periode med Vaulen 2 press får Mats Ullereng ballen på 18 meter, flytter ballen fint over på høyrefoten og skyter hardt i høyre hjørnet. 3-1 til Vaulen 2.
Som ved forrige mål svarer Buøy 2 fort. Buøyspilleren får føre ballen mot 16 meter inn fra venstre, og skyter overraskende i steget med tåen, ballen flyr inn i vinkelen til venstre for Nilsson, 3-2! Buøy 2 har redusert igjen! Første omgang ebber ut, med 3-2 til Vaulen 2!

ANDRE OMGANG
I andre omgang handler det kun om Vaulen 2! Vi fortsetter å skape sjanser, og marginene fortsetter å være små! Spydspiss Gaute Schei er frempå ved flere anledinger, og får til slutt hull på byllen! Mads header en corner fra Stian Refvik, keeper redder, og Gaute Schei er frempå på returen og banker den i mål! 4-2 til Vaulen 2!
I løpet av omgangen roterest det heftig, spillere bytter posisjoner og vi bytter hyppig. Mye allsidighet i dette Vaulen 2 laget! Vi fortsette å jage mål, og et innlegg fra Inge som ender hos Eivind Ankerheim gjør at vi går opp til 5-2! Eivind banker ballen i nærmeste hjørne fra 7-8 meter. Godt samspill mellom vingene til Vaulen 2!
Dagens siste mål står kaptein Tom Arne Bø Pedersen for. Han setter en retur sikkert inn, og setter spikeren i kista med 6-2 til Vaulen 2.
God innsats av guttene idag, holder ballen i laget og spiller fint sammen. Tommel opp til samtlige idag! Vi gleder oss til neste kamp borte mot Havørn 2 neste tirsdag.
Tommy