16. Kim Forgaard Henriksen -> 87 minutter
17. Bjarne Hov
18. Ole Bjørn Bredesen
19. Magne Christiansen
En del spillere slet med småskader etter kampen tirsdag. Magne Christiansen ble sittende på benken, mens Christophe Dagsland og Sverre Gjuvsland startet tross småsmeller.
Vaulen i 4-4-2 med noe overraskende Sverre på topp. Tom Arne Bø Pedersen - Stein-Ivar Andersen, Robert Hovland, Eivind Staurland, Ronny Hauge - Stian Adamsen Husvæg, Thomas Idsø, Jarle Eike, Anders Idsø - Christophe Dagsland, Sverre Gjuvsland.
Vaulen kom godt i gang og skulle ta ledelsen etter bare fire minutter etter at Sverre Gjuvsland ble felt rett utenfor 16 meteren. Thomas Idsø, med sitt nylagte kinnskjegg, skrudde ballen stang inn nede i venstre hjørne bak en noe slurvete keeper.
Vaulen kom mest nedover venstresiden, etter ni minutter fosset Christophe Dagsland inn fra kanten, men skuddet gikk like over lengste kryss. Så taklet Sverre Gjuvsland en nølende keeper og satte ballen i mål, men kampens gode
dommer med hjelp av assistent blåste for frispark fordel keeper.
Ny stor mulighet for Vaulen. Denne gangen var det en nydelig langpasning fra Jarle Eike som fant Anders Idsø nede på venstresiden, krossen fant Thomas Idsø foran mål, men bredsideskuddet gikk utenfor.
Beachboys doblet ledelsen etter drøye kvarteret og for et mål det var! Vaulen holdt ballen i omlag ti trekk, tilslutt var det en kross fra Stein-Ivar Andersen som åpnet opp "Varhaugboksen". Thomas la igjen til broder Anders Idsø, som fra fem meter trillet ballen i det lengste hjørnet!
En god start av Vaulen, men det unge Varhaug-laget tapte også de fleste dueller og slo mange feilpasninger.
Christophe Dagsland kastet seg inn i en takling på høyrebacken etter 28 minutter, han fikk med seg ballen og stormet mot mål. Skuddet ble blokkert, mens Thomas Idsø ikke fikk stokket beina på returen.
Etter halvtimen måtte Stein-Ivar Andersen gi seg med en lårhøne han fikk tidligere i omgangen, inn kom Stian Lima. Samtidig overtok Jarle Eike kapteinsbindet.
Så på et corner fra Thomas Idsø var Varhaug nær ved å score selvmål, men ballen gikk like utenfor til nytt corner.
Spillet falt litt i kvalitet før Vaulen produserte to hundre prosent sjanser like før sidebytte. Først var det Sverre som la igjen til Anders på venstresiden, krossen fant Thomas Idsø som skjøt via keeper og i stolpen.
Deretter kom Sverre helt fritt igjennom mot keeper etter nydelig ball fra Anders, men forsøket på kipp gikk utenfor.
Sverre Gjuvsland som hadde en stygg miss i første omgang fikk endelig betalt for strevet etter 53 minutter. Keeper rykket ut for å klarere en lang ball fra forsvarer Robert Hovland, men hadde hull i skoen, ballen gikk dermed videre til Sverre Gjuvsland som enkelt kunne putte ballen i det åpne målet.
Akkurat da Sverre puttet ballen i mål ble han sklidd ned bakfra og ble liggende, men hardhausen fra Suldal reiste seg opp og fortsatte.
Etter målet kom Eirik Ekholdt inn for Christophe Dagsland, Chris som ikke var helt restituert etter strekken tirsdag.
Så Jarle Eike leser spillet og bryter flott litt innpå Varhaug banehalvdel. Ballen ble slått til Sverre som ble tatt ned inne i boksen. Dermed straffe! En avgjørelse som ikke falt i god jord hos Varhaug.
Anders Idsø er sikrere enn banken på krittmerket, dermed 4-0 til Vaulen.
En sjelden Varhaug-sjanse kom etter snaue timen da et innkast tilslutt ble headet utenfor. Like etterpå ble Husvæg tatt stygt og Varhaug-spilleren fikk gult kort.
Etter 65 minutter kom Henning Frode Holm inn for Sverre Gjuvsland.
To minutter senere var bortelaget nær ved å flakse til seg en redusering. Et skuddforsøk ble til en pasning og plutselig var en grønntrøye fritt igjennom, men keeper Tom Arne Bø Pedersen var flott ute og blokkerte.
Vaulen førte kampen, men slet med å finne den siste pasningen.
Ti minutter før slutt nå og Robert Hovland som ble småskadet i en kollisjon med egen keeper går ut for Tom Stian Sunde.
Etter 82 minutter slo Anders Idsø en flott kross på høyrelabben til Eirik Ekholdt, men skuddet på direkten gikk utenfor.
På det påfølgende Varhaug-angrepet burde de ha scoret, men fra kloss hold skjøt de over.
I slutten av kampen ble det en smule Hawaii-fotball, hvor det som regel manglet sistepasningen.
På tampen kom Kim Forgaard Henriksen inn for Stian Adamsen Husvæg.
5-0 kom to minutter før slutt da Vaulen fikk det til å se enkelt ut, Henning Frode Holm serverte Anders Idsø som dro seg innover i feltet før han svært upresset fikk lagt ballen nede i høyre hjørne. Dermed hattrick av Andi!
PIZZAPRISEN
Som i fjor blir kampens prestasjon belønnet med pizza fra Hinna Bistro.
Dagens jury bestod av Lloyd Evensen og Gudmund Idsø, som bestemte at Ronny Hauge var dagens vinner. I begrunnelsen fra juryen het det: "Hode, skulder, kne og tå, den frekke finten til Ronny i starten av førsteomgang fortjener pizzaprisen."