MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Gruste Ganddal
(28.03.06) Forbannelsen er brutt for Vaulen som tirsdag kveld slo Ganddal 3-0. Hvorfor forbannelse? Jo, for på fire forsøk fra 2002 til 2005 har Vaulen nemlig klart å ryke ut i kvartfinalen av Nærbøs vinterserie.
Nå blir det semifinale enten mot EIK eller Vidar, lørdag klokken 15.00 på Loen kunstgress.
Det ser ut til å fungere bra for Vaulen om dagen, så langt i vinter står man med 6 seire, 1 uavgjort og 1 tap. Målforskjellen er 19-6, husk at 4 av de innslupne kom i feilskjæret mot Vardeneset da Vaulen slet med mye skader og sykdom.
ROB: Robert Hovland med sitt første Vaulenmål.
GANDDAL
0-3
VAULEN
10 min
Robert Hovland
16 min
Anders Idsø (Andreas Fløgstad)
90 min
Christophe Dagsland
28. mars - Lundehaugen - Tilskuere: 20 - TB-serie (kvart) - Dommer: Morten Stople
VAULEN
1. Tom Arne Bø Pedersen -> 45 minutter
2. Stein-Ivar Andersen
3. Alexander Landsnes -> 60 minutter
4. Robert Hovland
5. Sverre Gjuvsland
6. Thomas Idsø (C)
7. Andreas Fløgstad -> 80 minutter
8. Eivind Staurland
9. Christophe Dagsland
10. Christian Lyse
11. Anders Idsø
G
12. Ørjan Olsen <- 45 minutter
13. Stian Refvik <- 60 minutter
14. Thomas Nyland <- 80 minutter
Magne Christiansen, som fikk seg en smell sist, stod over med ankelskade.
Vaulen (4-4-2): Tom Arne Bø Pedersen - Stein-Ivar Andersen, Robert Hovland, Sverre Gjuvsland, Alexander Landsnes - Andreas Fløgstad, Thomas Idsø (C), Eivind Staurland, Anders Idsø - Christophe Dagsland, Christian Lyse.
FØRSTE OMGANG
Vaulen spilte overraskende bra fotball på en håpløs Lundehaugen grusbane. Banen bestod av en ubestemmelig blanding av leire, grus og vann. 
Vaulen var veldig tent og det var tydelig at man skulle revansjere de siste års kvartfinaletap. Allerede etter 2 minutt fikk Vaulen en stor sjanse på frispark med Thomas Idsø, etter at Christian Lyse ble felt.
Etter 10 minutt klemte Christophe Dagsland til på hel volley fra hjørnet av 16-meteren. Skuddet gikk i tverrleggeren. Vaulen trykket på returen, ballen havnet til Robert Hovland på hjørnet av 5-meteren. Rolig og behersket setter han ballen under keeper.
I det 16 minutt fosser Andreas frem på høyresiden. Legger et hardt, flatt innlegg over til Anders Idsø som viser klasse. Anders roer seg helt ned og bare klinker ballen inn på direkten, fra drøye 20 meter.
TAGGEN: Tagge har flyttet til Ganddal. "Eg e Ganddalitt, og eg e stolt av det," forteller den gamle Vaulenkrigeren.
ANDRE OMGANG
Vaulen kjører på resten av kampen og skaper en drøss med sjanser. Men
Ganddalkeeperen har en stor kamp. Han driver Christophe nesten til vanvidd. CD har forøvrig en av sine beste kamper i Vaulentrøyen.
I det 90. minutt synes Christophe Dagsland det er nok. Mottar ballen på midten. Tråkler seg forbi det som er av Ganddalitter, legger inn en dobbel Fjørtoft, og fyrer ballen i venstre vinkel.
Glimrende avslutning på en kamp der Vaulen viser at de har fått en ny dimensjon. Laget er blitt mye tøffere fysisk og spiller mer i lengderetningen enn tidligere, uten at det går ut over underholdningsverdien.
CD: Christophe med en av sine beste kamper, i følge vår reporter.
Ganddal skal ha honnør for at de stod på og aldri ga opp. Laget hadde en god del muligheter, og fikk bl.a. annulert et mål for offside på stillingen 2 - 0.
Sandnes fotballekspert Noras var som vanlig tilstede. Noras mener laget kan hevde seg bra som nyopprykket 3. divisjonslag.

"Vaien te Nibbø"
24.
MARS
Sandnes
vs.
Varhaug
5-1
01.
APRIL
Sandnes
vs.
Vardeneset
KL
13
27.
MARS
Hana
vs.
Vardeneset
3-5
02.
APRIL
?
vs.
?
KL
16
28.
MARS
Ganddal
vs.
Vaulen
0-3
01.
APRIL
Vaulen
vs.
?
KL
15
29.
MARS
Vidar
vs.
Egersund
KL
19