Oli-i-Dole
Avsluttet med stil
(27.09.03) Vaulen og trener Tore Haugvaldstad ønsket å avslutte med seier etter en sesong i nedrykkssjiktet. Siden Buøy-kampen var det ett bytte da Øystein Winsnes tok tilbake venstrebacken fra Kim Erlend Kvalsund. Kaptein Stein-Ivar Andersen var småsyk, men startet.
OLI: Ole Bjørn Bredesen kjempet flott på backen. "Håper han fra Aftenbladet ser dette," sa Oli som gikk for sine første poeng på Aftenbladet børsen.
3-0
EIGER
Arne Dalehaug (Thomas Idsø)
16. min
Eirik Ekholdt (Anders Idsø)
65. min
Eirik Ekholdt
88. min
16. Eric Ordaz
Årets beste 3. divisjonsspiller Anders Idsø var virkelig god i dag og etter 7 minutter slo han Pedro Salgado lurt igjennom. Krosseren fra Pedro gikk i tverrliggeren. Keeper Bjarne Hov må ha spist en vidunderfrokost før denne kampen, for han var veldig atletisk i sine tigersprang gjennom hele kampen, men etter 9 minutter ga han retur på et skrudd frispark. Eigerspissen Thorbjørn Wetteland var først på returen, men Barni fikk beina på ballen.
Etter kvarteret slo Ole Bjørn Bredesen en lav passning rett foran mål og det var bare uflaks at Pedro Salgado ikke fikk en fot på ballen. Minuttet senere tok Beachboys ledelsen, Thomas Idsø slo et corner fra venstre som Arne Dalehaug nikket inn til 1-0 på første stolpe!
Eigers farligste angrepsvåpen var de abnormt lange innkastene til kaptein Rune Zakariassen som i medvinden gikk helt inn i femmeteren. Etter 18 minutter ble det farlig da Jarle Eike nesten scoret selvmål på et av kastene da han ikke traff ballen ordentlig, men Bjarne Hov var med på notene.
Etter 31 minutter slo Andi nok en stikker til Pedro, spissen gikk innover mot mål og fra åtte meter skjøt han like utenfor lengste stolpe. Anders Idsø serverte nok en lur pasning i det 37. minutt da han slo Arne Dalehaug tverrs igjennom, men skuddet fra Arne føyk over nærmeste kryss.
Tre minutter før pause slo Thomas Idsø igjennom Salgado som ble tatt ned på kanten av 16 meteren. Anders Idsø sendte i vei et lavt frispark på venstre stolpe, men den unge Eiger keeperen fikk slått ballen ut, Dalehaug tok ikke vare på returen. Etter 44 minutter fant en langpasning hodet til Kjell "Kjellemann" Garpestad Jr., men headingen gikk like utenfor den høyre stolpen.
Vaulen gikk dermed til pause med ledelse 1-0 noe som var fortjent, man jobbet som et lag defensivt og dette forplantet seg i godt spill fremover.

Vaulen har gitt fra seg en tidlig ledelse seks ganger i serien denne sesongen, men etter pause viste Vaulen at de var det beste laget tiltross for at Eiger har ledet serien i flere runder denne sesongen. Vaulen spilte ballen bra, nærmest lekent til tider og produserte flere sjanser. Eiger på sin side var heller tafatte.
Etter 53 minutter kjempet Arne Dalehaug til seg en ball fra en forsvarer, med farten sin stormet han forbi, men skuddet gikk via Eiger til corner.

ARNALDO: Arne Dalehaug hadde en fin kamp igjen og headet inn det viktige 1-0 målet etter corner fra Thomas Idsø.

Etter 58 minutter kom Eirik Ekholdt inn for Stein-Ivar Andersen som slet med en forkjølelse. Eddi gikk helt på topp, mens Arne Dalehaug gikk ned som høyre flanke. Etter timen slo Jarle Eike en hovmester pasning til nettopp Ekholdt som etter et vakkert medtak krysset ballen over til en fri Pedro Salgado. Eiger var totalt utspilt, men Pedro mislyktes i sitt forsøk.
Vaulen doblet ledelsen etter 65 minutter da Anders Idsø på sin venstre side slo over en brilliant ferdigscoret ball til Eirik Ekholdt som enkelt kunne sette ballen i mål etterfulgt av elleville jubelscener!
Eiger hadde sin beste periode i en ti minutters periode etter 2-0 målet. Fredrik Andersen var nær å redusere for Eiger etter 70 minutter, men Bjarne Hov var i slaget for Vaulen som holdt nullen for andre gang i serien i år! Etter 79 minutter kom Olav Barstad Lund inn som spiss for Pedro Salgado, guttespilleren jobbet knallhardt og Vaulen klarte å flytte spillet høyere opp på banen igjen.
Etter 82 minutter fikk Jan Tore Kleiberg et noe strengt idømt gult kort etter en tøff tackling. Eigers gode Eivind Blakstad var nær etter 85 minutter, men skuddet gikk i nettveggen.
Eiger hadde gitt opp og Vaulen kom til en rekke sjanser. Anders Idsø var nok en gang på løp i det 87. minutt og kom alene igjennom, men den frekke lobben gikk i stolpen og ut. Det ble tre minuttet senere, en ball fant Eirik Ekholdt som fra skrå vinkel dundret ballen inn på første stolpe! På overtid headet Anders igjen til Olav Barstad Lund som nesten fikk tråklet seg forbi keeper. Tre minutter på overtid slo Eirik Ekholdt et corner som Jarle Eike headet tilbake til Ole Bjørn Bredesen som skjøt like utenfor. Det ble også sesongenss siste spark på ballen slik at det ble 3-0 seier til Vaulen!

SUPERINNBYTTER: Eirik Ekholdt kom inn og scorte to. Her gratuleres han av Arne Dalehaug og Jan Tore Kleiberg etter 3-0 målet. Anders Idsø og Olav Barstad Lund i bakgrunnen.