Seieren glapp
(27.06.05) Vaulen var 12 minutter i fra sin første serieseier borte siden 10. juni 2004.
KAPTEIN: Sverre ledet laget som ny kaptein i Steinis fravær.
SANDNES ULF 2
2-2
Kjetil Norland
25 min
36 min
Thomas Idsø (Gjuvsland)
63 min
Henning Frode Holm (Christiansen)
78 min
27. juni - Sandnes stadion - Tilskuere: x - Serie - Dommer: Kjell Høien (Eiger)
14. Bjarne Hov
Robert Hovland og Stian Lima ute med skader, mens Stein-Ivar Andersen er på ferie.
7 minutter - Vaulen fraløpt og Sandnes kommer til farlig sjanse som Sverre får blokkert i siste liten.
8 minutter - Vaulen kontrer langs venstresiden med Anders Idsø som legger inn til Eirik Ekholdt på andre stolpe. Etter å ha dempet ballen noe klumsete skyter han ballen i stolpen!
13 minutter - Henning spilles flott igjennom etter tre trekk fra utspark, men blir avskåret av Sandnes-forsvaret utenfor boksen.
22 minutter - Jarle presser Sandnes til halvklarering. Ball ut til Anders som sender avgårde et kanonskudd fra 25 meter med retning mot krysset, men flott redning av keeper som får gitt til corner!
25 minutter - Sandnes Ulf-angriper Kjetil Norland løper fra Vaulenforsvaret på en kontring og setter inn 1-0.
36 minutter - Sverre Gjuvsland slå en utsøkt pasning fra eget forsvar til Thomas Idsø som fra vel 16 meter elegant setter ballen nede i venstre hjørne.
45 minutter - Vaulen tok mer over i banespill etter utligningen og hadde noen farligheter blant annet ble en fri Henning avblåst for offside.
49 minutter - Jarle spiller igjennom Henning som velger å slå tilbake igjen. Jarles dribleserie i feltet mislykkes.
52 minutter - Eivind med en av sine mange presise baller finner Ronny Hauge på hjørnet av 16 meteren. Ronny finter av en mann, men blir presset på skuddet som resulterer i corner.
57 minutter - Servitøren Eivind finner Anders på venstrekanten. Andi krosser til Thomas på 8 meter foran mål, men tvillingbroren bredsider ballen tilside for mål.
59 minutter - Tumulter etter at Mohammed Rashid slo Alexander Landsnes i ansiktet i forbindelse med en duell. Ronny Hauge reagerer med å hoppe på Rashid som svarer med å slå Hauge også. Dommeren gir rødt kort til Hauge og Rashid.
Dermed er Vaulen i manko med backer foran Staal-kampen på torsdag.
63 minutter - En nydelig ball fra Magne Christiansen lander på hodet til Henning Frode Holm som fra straffemerket header ballen i lengste hjørne!
66 minutter - Med 10 mot 10 og mange slitne spillere blir det strekk i lagene og derav flere sjanser. Vaulen i en god periode nå i sin 4-4-1 formasjon. Henning blir tatt på 25 meter, men frisparket fra Thomas Idsø blir gitt til corner av keeper.
70 minutter - Sandnes utnytter Vaulens offensive feil til kontringer. Kommer gjennom to mot Sverre, men heldigvis glir skuddet på utsiden av stolpen!
71 minutter - Presis corner fra Thomas heades videre av Jarle til Eivind som skyter utenfor på helvolley.
75 minutter - Sandnes presser på for utligning og virker å ha mer luft i lungene enn Vaulen.
78 minutter - Sandnes slår lang ball i bakrommet som Kjetil Norland fanger opp og setter bak keeper fra 16 meter.
81 minutter - Jarle Eike får strekk og må ut. Inn kommer Stian Husvæg.
82 minutter -  Vaulen på hælene. Keeper Tom Arne Bø Pedersen holder Vaulen inne i kampen med en rekke kvalifiserte redninger.
89 minutter - Magne nede med krampe. Inn kommer Gisle Aanerud som er hjemme for sommeren.
90 minutter - Andi slår stikker til Henning som tas som siste mann. Dommer er feig og gir bare gult kort. Frisparket fra 30 meter blir det ingenting ut av.
91 minutter - Alexander finner Gisle inne i feltet, men skuddte går utenfor.
94 minutter - kampen blåses av.