11. Thomas Idsø
12. Stian Lima <- 75. minutter
13. Daniel Lie <- 84. minutter
14. Eric Ordaz
Eiger tok en rask ledelse på da et frispark nydelig ble headet i eget mål av Vaulens Alexander Landsnes før minuttet hadde gått. Heldigvis svarte Vaulen kjapt, for i neste angrep lobbet Thomas Idsø flott inn 1-1 bak en sjanseløs Rune Hjelm i Eiger-buret.
Eiger spilte flott angrepsfotball og fikk betalt for dette etter 11 minutter da Torbjørn Wetteland kjempet seg forbi forsvaret og scorte sikkert.
Vaulen utlignet igjen etter drøye halvtimen da man effektivt utnyttet en dårlig klarering fra Eiger. Thomas Idsø fintet seg forbi alt og alle og styrte ballen nede ved stolpen. Thomas' åttende seriemål denne sesongen!

Eiger produserte de fleste sjansene i kampen med sitt langpasningsspill, men keeper Tom Arne Bø Pedersen var våkent ute ved flere anledninger.
Etter 57 minutt skulle Eiger gå opp til 3-2 da et presist corner fra Stian Hovland traff Torbjørn Wetteland som headet inn sitt andre mål.
Vaulen satset tøft framover og fikk betaling for dette etter 64 minutt, Bjarte Rannestad dro av to mann og slo til Vaulens beste mann, Arne Dalehaug, som fikk stjernetreff fra 16 meter, ballen føyk i nettet via borterste stolpe og 3-3! Endelig løsnet det for Arnaldo som har hatt mye stang ut denne sesongen.
På stillingen 3-3 hadde Vaulen god kontroll, man hadde til og med en kjempeovergang hvor alle trodde Dalehaug førte Beachboys opp i en 4-3 ledelse, men linjemann var lovlig sent oppe med flagget og målet ble annulert.
Etter 75 minutter gikk Vaulen om til 4-5-1 da midtbanespiller Stian Lima erstattet spissen Eirik Ekholdt. Ni minutter senere kom også Daniel Lie inn for Arne Dalehaug.
Eiger satte inn en sluttspurt det siste kvarteret og fikk betaling for det få minutter før full tid. Stian Hovlands overlegg fra venstre ble halvklarert ut i feltet, Ole Johnny Gya fikk ballen på halvspretten og på hel volley fyrte han ballen utagbart inn i mål.
Dermed ble det tap 4-3, noe som var veldig surt, Eiger fikk jo blant annet tre av sine mål fra dødballsituasjoner. Det var en trist gjeng som gikk i garderoben etter kampen, trist fordi at man følte seg fullt på høyde med et Eiger-lag som overhodet ikke imponerte.