Slo ut Mastra
(27.05.04) Vaulen er videre i Rogalandscupen etter at de slo Mastra 5-2 på torsdag.
Mastra fikk en flying start da de grunnet divisjonsforskjellen fikk to straffespark foran kampen. Men Vaulen som manglet Eirik Ekholdt og Alexander Landsnes dro det hele i land.
Dette var en god oppkjøring på en bra bane før den viktige kampen mot Bryne 2 i neste uke.
Keeper Tom Arne Bø Pedersen var tilbake og var en av tre keepere som var med til Mosterøy!
MASTRA
2-5
Straffe
0. min
Mastra
25. min
 32. min Anders Idsø (Erik Gysland)
35. min
Henning Frode Holm (Thomas Idsø)
55. min
Arne Dalehaug (Anders Idsø)
62. min
Stian Lima (Ole Bjørn Bredesen)
85. min
27. mai - Mosterøy - Rogalandscupen - Dommer: Tomas Ø. Tjelle
1. Tom Arne Bø Pedersen -> 30. minutter
2. Stein-Ivar Andersen
3. Ronny Hauge -> 30. minutter
4. Sverre Gjuvsland
5. Erik Gysland -> 45. minutter (<- 75. min)
6. Jarle Eike -> 80. minutter
7. Eivind Staurland -> 30. minutter
8. Thomas Idsø -> 60. minutter
9. Henning Frode Holm -> 75. minutter
10. Christophe Dagsland -> 30. minutter (<- 75. min)
11. Stian Lima -> 75. minutter
12. Eric Ordaz <- 30. minutter (-> 60. min <- 80. min)
13. Arne Dalehaug <- 30. minutter
14. Øystein Winsnes <- 30. minutter .
15. Anders Idsø <- 30. minutter
16. Ole Bjørn Bredesen <- 45. minutter
17. Bjarne Hov <- 60. minutter
18. Olav Barstad Lund <- 60. minutter
Vaulen hadde Tom Arne Bø Pedersen, Eric Ordaz og Bjarne Hov i mål 30 minutter hver. I forsvarsrekken startet Stein-Ivar Andersen, Sverre Gjuvsland, Erik Gysland og Ronny Hauge. Jarle Eike lå defensivt på midten, mens Thomas Idsø og Eivind Staurland lå ute mot sidene. Foran dem lå Stian Lima som skulle gå i løp bak spissene som var Henning Frode Holm og Christophe Dagsland.
Mastra fikk to straffer før kampen grunnet divisjonsforskjellen. På den første skjøt de utenfor, men den andre straffen gikk i mål.
Men Mastra skulle også klare å score i ordinært spill. Et innlegg i det 25. minuttt fra høyre fant Mastraspissen som dukket opp mellom Steini og Sverre, dermed 2-0!
Det var en jevn første omgang slik det ofte blir når underdogs tar ut det lille ekstra.
Etter halvtimen foretok Vaulen flere bytter og etter dette tok Vaulen mer over med Anders Idsø i en sentral rolle.
Etter 32 minutter fant et dypt oppspill fra Erik Gysland fram til Anders Idsø som la ned på låret før han la den flott i hjørnet!
Like etterpå en lur ball fra Thomas Idsø gjennom til Henning Frode Holm som rundet keeper og satte ballen i mål.
Lagene gikk til pause på 2-2.
I andre omgang viste divisjonsforskellen igjen. Mastra hadde holdt godt følge i en omgang, men så var det slutt.
Etter 55 minutter slo Thomas Idsø et overlegg til Anders Idsø, som igjen la ut i feltet til Arne Dalehaug, som igjen lurer av en forsvarer og setter ballen oppe i hjørnet.
I det 62. minutt slo Ole Bjørn Bredesen en delikat langball til Stian Lima, som løp fra forsvaret og rundet keeper til 4-2.
Etter 75 minutter foretok Vaulen igjen en del bytter, hvor de som kom ut etter halvtimen stort sett kom inn igjen.
Så etter 85 minutter en ny Andi-Arnaldo kombinasjon, der Arne Dalehaug avslutter med en flott kjipp over keeper.
I slutten fikk keeper Eric Ordaz også prøve seg som utespiller, noe han har imponert med på trening.