Ineffektivt spill ga 10-3 seier
(27.04.04) Malmheim B - Vaulen C 3-10
Gulljakten fortsetter ufortrødent for C-laget, på tirsdag slo de svake Malmheim 2 med 10-3.
En flott gressmatte innbydende for finspill gjorde dette til en hyggelig aften for de fremmøtte, som av det store tilbudet av underholdning i området klokt valgte drive in 7'er fotball.
MARADONA RAID: Pål Særvoll scoret vakkert!
Malmheim virket rufsete og hadde store problemer med å finne en klok formasjon, noe som gjorde det enkelt for Vaulen.
Ole Bjørn Bredesen åpnet ballet da han mottok en lur stikker fra Christian Lie, dermed 1-0 til Vaulen.
Deretter følgte et flott mål av Vaulens selvoppnevnte stjernespiller Jone "Poddi" Olsen. Selv om det kanskje var 10-er drakten som gjorde største delen av jobben?
Nå fikk Vaulen spillet virkelig til å gli og spesielt Cissa var i lekehumør der han brukte Malmheim-spillerne som rundingsbøyer.
Vegard Ravndal, som jo sist gjorde en "Flo" da han skjøt ballen over gjerdet og inn i de fornemste hagene på Vaulenbanen, hadde en del å revansjere i denne kampen. Selvsagt rettet han opp inntrykket i denne kampen med et typisk Vegard-mål, giganten på topp får nok også pluss i margen ettersom han for første gang på C-laget la inn en spurt!
Vaulens dyktige stopper, Pål Særvoll, hadde en kjedelig dag på jobb i forsvar og rett før pause gikk han likeså godt på et Maradona-raid fra eget forsvar. Elegant satte han inn 4-0 som ble resultatet til pause.
Kjetil Stensland gjorde 5-0 da han spenstig stusset inn en langpasning fra forsvar i starten av andre omgang. Deretter fulgte Cissa i målprotokollen, alene igjennom fintet han ut Malmheim keeperen, som bare han kan gjøre det!
Oli syntes nok litt synd på Malmheim, for han scoret iallfall selvmål på et corner.
Så var det Eirik Ekholdt sin tur, først en lobb i lengste hjørne, som veltrente Poddi nesten stjal. Deretter la han seg etter instruks i fiskemodus og scoret enkelt på en lang ball. Det er en fordel å ha med kuleramme nå C-laget er i aksjon for målene hagler inn. 2-8 kom på et Malmheim skudd, som gikk i det lengste hjørnet bak Eia.
Så fikk manager Frode Lima endelig lønn for strevet da han behersket satt inn Vaulens niende, og på tampen tuppet Oli ballen enkelt nede i hjørnet til tosiffret.
To minutter før slutt tok Vaulen ut keeper Eirik Sunde og satt inn Jone Olsen. Det var ikke et dumt valg da Poddi på sin første inngripen vartet opp med en enhåndsredning! Men nå var alle mann i angrep og selv om Cissa vartet opp med en skorpionklarering ala Higuita, fikk Malmheim et trøstemål til slutt.
Vaulen: Eirik Sunde, Christian Lie, Pål Særvoll, Ole Bjørn Bredesen, Jone Olsen, Eirik Ekholdt, Vegard Ravndal, Kjetil Stensland, Jostein Jensen, Frode Lima.