11. Inge Moy

12. Tore Dreyer

13. Anders Stokkebø

14. Espen Refvik

VaulenB hadde også idag noen forfall. Gaute Schei er i La Manga med Viking, Erik Løken er fremdeles skadet, Martin Langvik er skadet, Cristian Gramstad har operert og er på bedringens vei og vi venter enda på at Ole Bredesen skal ikle seg den oransje drakten igjen. Godt å se at Winst er tilbake, alderdommen har ikke tatt knekken på ham enda. Ellers ble kampen filmet, og vi får nok se noen høydepunkter fra kampen etter hvert.
Vaulen (4–4–2): Thomas Nilsson – Øystein Winsnes, Simon Sakkestad, Øyvind Vollen, Stian Refvik – Tom-Are Svenning, Mats Ullereng, Ørjan Bergum, Eivind Ankerheim – Inge Moy, Tom Arne Bø Pedersen.
Vaulen B valgte idag som sist å gå ut forsiktig og ligge dypt. Jarl tok initiativ fra starten av og og satt inn 1-0 etter 5 minutters spill! En lang ball frem fra Jarl som sender Morten Husvæg på løp som sikkert setter ballen inn. En tung start for Vaulen B.
Mats måtte desverre av med en skade etter ca 20 minutt. En lei overtråkk som vi håper ikke holder ham ute for lenge. God bedring til Mats som holdt motet oppe fra benken. Tore Dreyer kommer inn for Mats og går opp som spiss, mens Tommen trekkes ned til midtbanen.
Vi får ikke helt gang på spillet vårt med en gang, men kommer mer og mer med utover omgangen. Men Jarl er ikke ufarlige. Etter 37 minutter dukker Morten Husvæg nok en gang opp. Jarl fyrer av et langskudd som Nilsson må gi retur på, og her er Husvæg kjappest frempå og setter inn 2-0.
Etter dette våkner Vaulen B litt og vi skaper noen gode muligheter på tampen av første omgang. Et skudd fra Tommy i tverrlegger er det nærmeste Vaulen kommer. Vaulen får et mål annullert før første omgang er over. Korrekt annullert vel og merke. Et frispark fra Stian Refvik lempes inn i feltet, og her er hånden til Simon høyest. Han setter ballen sikkert inn, med hånden, og får et korrekt gult kort for dette. Eia har falkeøyne!
Noen bytter ble gjort i pausen, Ømi går ut og inn kommer Stokki. Noen taktiske justeringer ble også gjort, og VaulenB starter andre omgang mye friskere. Vi kommer til sjanser og er mye mer villige til å spille ball.
Vaulen B får lønn for strevet etter 57 minutter. Eivind kommer til innlegg og Inge Moy løper seg fri og stuper inn 2-1.
Resten av kampen jager Vaulen B en utligning. Dreyer kommer til to store sjanser, og han vil være først til å si at den ene burde han satt. Den sitter garantert neste gang. Vaulen B er også farlige fra dødball, vi er først på de fleste cornere men klarer ikke helt å styre ballen i mål. Tommy blir byttet ut for Ømi etter ca 55 min, og Simon går inn på midtbanen, mens Ømi tar sin plass i midtforsvaret.
Rett rundt en time er spilt når Dreyer flikker ballen igjennom til Ørjan som sprinter imellom Jarl forsvarerne og blir klart felt! Men spillet går videre til VaulenB sin store frustrasjon.
Vaulen B fortsetter presset. Jarl kommer på en kontring og to, men det blir aldri farlig. Espen Refvik kommer inn etter 70 min, da Eivind Ankerheim må gi seg for dagen. En annen Refvik, Stian, pådro seg et gult (lyserødt) kort mot sin gamleklubb etter 73 minutter.
Etter 85 min må Inge Moy gi seg grunnet krampe, og Tommy kommer innpå igjen. Men selv om Vaulen B presser hele andre omgang blir det aldri uttelling, og kampen ender 2-1 til Jarl.