C-laget nærmere KM
(26.09.07) Seks Vaulenspillere fikk en omgang hver for Stavanger XI, men kunne ikke forhindre 6-1 tap mot Randaberg.
Over 200 tilskuere skapte en god ramme rundt kampen og Vaulen fikk inn penger via busalg.
KAPTEIN: Vaulens Anders Idsø var kaptein for Stavanger XI.
STAVANGER XI
1-6
RANDABERG
24 min
Bjarte Lunde Aarsheim
32 min
Øyvind Svenning
Christer Rimestad (H Meling)
33 min
37 min
Petar Rnkovic
41 min
Ragnar Vasshaug
54 min
John Sanne
82 min
KAMPEN
Et offensivt Stavanger XI hang med i starten og Anders Idsø hadde da også et brukbart skuddforsøk utenfor.
Men Randabergs mønsterangrep var ikke lette å forsvare seg mot. Bjarte Lunde Aarsheim førte de hvite og sorte i ledelsen da han headet inn et legg fra Svenning.
Øyvind Svenning utnyttet så en dårlig klarering og meislet inn ballen med høyrefoten.
Stavanger XI svarte kontant da Christer Rimestad ble sendt alene gjennom av Håvard Meling.
Etterhvert røynet det på og mønsterangrepene til Randaberg skulle overliste de røde heltene.
Petar Rnkovic headet inn et legg fra Sanne etter 37 minutter.
Tidligere Vaulenspiller Sverre Gjuvsland ble for ivrig og tok ned Rnkovic. Ragnar Vasshaug var sikker fra 11 meter.
I pausen gikk Anders Idsø og Marius Fossmark ut, men fire Vaulengutter kom inn i Are Meling, Tom Arne Bø Pedersen, Thomas Idsø og Magne Christiansen.
Kampen roet seg i andre omgang, men John Sannes vakre skudd i krysset til 5-1 varmet.
Randaberg byttet også en del, men beholdt initiativet. Stavanger kom på et parkontringer, men klarte ikke å overliste Magnar Nordtun.
Etter 82 minutter ble det 6-1 etter at David Monkan vakkert satte ballen nede i lengste.
STAVANGER XI: Laget samlet før kampen.
Vi kommer tilbake med flere bilder fra kampen i morgen.