11. Mathias Tyvold
12. Henrik B. Helle
13. Eirik Bratbak
Etter mye styr rundt trenerjobben for juniorlaget fikk vi på tirsdag ny trener i Hector Alonso Vestbø, noe som skulle vise seg å bli en ubetinget suksess for Junior Beachboys.
Forrige møte endte 2-1 til Riska etter en svært omdiskutert situasjon som endte med rødt kort til vår midtstopper. Før kveldens kamp var vi svært sugne på å revansjere oss fra det bitre tapet i april.
Kampen startet med høyt balltempo fra vår siden. Med ny trener på siden hadde hver enkelt spiller mye å bevise og innsatsen var på topp. Etter snaue 10 minutt fikk vi belønning for strevet. Etter et godt oppbygd angrep med balltempo og presisjon endte ballen til slutt hos vår spydspiss Matta som under sterkt press fikk klemt av gårde et skudd. Keeper måtte gi retur og Ørjan Grønnevig plukket opp ballen. Fra omtrent 18 meter fikk han til en perfekt lobb over keeper og bort i det lengste hjørnet. 1-0 og selvtilliten og moralen var på topp.
I de neste minuttene dominerte vi stort, og spesielt ”comeback-kid” Magnus Todnem ruvet i midtforsvaret. Riska hadde knapt nok et eneste skudd på mål. Etter om lag 20 minutt fikk vi vår tredje corner i kampen og Espen Breivik gikk ut for å ta den. Det ble en godt slått corner, men dessverre vant Riska duellen i feltet. Espen plukket opp nedfallsfrukten ute med sidelinja og Riska var på full fart utover for å sette våre spillere i offside, men med kløkt og presisjon la han en lur ball langs bakken inn på 16-meter-streken. Da Riska trodde alle var i offside lurte Mons Jakobsen som en gjedde i sivet, snappet opp ballen og knallet den opp i nettaket, utagbart for keeper. En klinisk avslutning uten sjanse for keeper og 2-0.
Et par minutt senere fikk vi vår fjerde corner i kampen og nok en gang gikk Espen ut for å ta den. En perfekt slått corner endte på hodet til Matta som stanget den i mål ved første stolpe. Resten av omgangen var den reneste triumfferd og med den nykomponerte stopperfireren bak og Ole Lorentzen i mål var det lite som tydet på et vi skulle få noe baklengs.
Andre omgang startet på verst tenkelige vis med et banklengs etter bare to minutter. Keeper var sjanseløs og Riska fikk ny giv og kjørte på de neste minuttene. Syv minutter senere fikk Riska et svært omdiskuter straffe som verken vi eller Riska skjønte noe av. Dommeren mente at Morten Breivik hadde brukt armen da han skulle føre ballen med seg ut av 16-meteren. Stillingen var nå 3-2 i vår favør og det var absolutt ny spenning i kampen. Men i de neste takene tok midtbanen vår tak og vi kom i gang igjen og begynte å styre spillet. Eks Jarl-spiller Henrik B. Helle jobbet utrettelig på topp da han kom inn og hindret flere overganger. Vi kom til mange farligheter og skudd, men ingenting resulterte i mål. Etterhvert som minuttene gikk presset Riska på og i de siste minuttene var det omtrent kun det defensive arbeidet vi prioriterte. Nok en ”comeback-kid” Eirik Bratbak spilte solid på høyrebacken i sluttminuttene og hindret flere innlegg. Endelig ebbet kampen ut og nok en seier var i boks.
Tre nye poeng og Hector Alonso har fått en drømmestart. Junior Beacboys surfer igjen!