15. Eric Ordaz
16. Ruben Johnsen
17. Øyvind Vollen
18. Bjarne Hov
Trener Bent Lie kunne ikke være med på denne kampen og assistent Erik Gysland hadde ansvaret.
Bryne 2 åpnet best og kunne faktisk ha tatt ledelsen etter 3 minutter på en misforståelse i Vaulenforsvaret, men heldigvis skjøt Brynespissen over.
Da Bryne etter hvert fikk løpt fra seg, tok Vaulen mer over med sitt gode pasningsspill.
Det var få klare sjanser i første omgang, Eivind Staurland og Thomas Idsø hadde skuddforsøk, mens Anders Idsø nesten nådde en farlig lav kross fra Eirik Ekholdt.
Så etter 31 minutter smalt det fra Anders Idsø fra 30 meter, Brynes 16 årige keeper Karl R. Mannes måtte gi retur og hvem andre enn Eirik Ekholdt dukket opp på returen til 1-0!
To minutter senere kom Eivind Staurland nær da han fikk en halvklarering i beina på 16 meter, men keeper var raskt nede i nærmeste hjørne og fikk gitt skuddet til corner.
Etter 42 minutter var det igjen Staurland som var på ferde, denne gangen var det en kross fra Stein-Ivar Andersen som Eivind fikk headet i stolpen fra skrått hold.
Håkon Eikrem var den eneste seniorspilleren hos Bryne 2 og rett før pause fikk han sendt avgårde ett bra skudd, men keeper Tom Arne Bø Pedersen fikk gitt til corner.
HINNA SER PÅ VAULEN: Den gamle Vaulenkjempen Kjetil Hundhammer er i dag trener for Hinna, her ser han på storebror Vaulen sammen med Rolfi. I bakgrunnen Øksi.

VAULEN SER PÅ NOK EN WINSNES: Erling Winsnes, bror av Øystein, er ønsket til Vaulen.
Bryne stormet i angrep rett fra avspark i andre omgang, men igjen var Tommen på høyden og fikk gitt til hjørnet.
Etter 49 minutter testet Anders skuddfoten igjen fra 25 meter, en lett fomlende keeper fikk problemer og klarte bare såvidt å redde ut til corner.
Ingenting kom ut av corneret og isteden fikk Are Gabriel Høyland sjansen på en kontring, han vendte av Vaulenforsvaret, men skuddet gikk utenfor.
Så startet Christophe Dagsland et flott raid fra midten, han gikk nedover venstresiden, la inn en tunnel og noen flotte finter, før han slo ballen rett på foten til Eirik Ekholdt som enkelt styrte ballen i mål fra kloss hold.
Eivind kom til en gru bråte med sjanser i dag og hadde fortjente et mål. To nye sjanser kom etter timen, først et hardt volleyskudd over på en Eddi kross, så ble han spilt fri av Andi på venstresiden, men skuddet ble slått til corner.
Nå var det litt dødt i en ti minutters periode, Bryne hadde innsett sine overmenn, mens Vaulen var fornøyde.
Dagens mann, Eirik Ekholdt, var svært aktiv på løp nedover sidene og fikk til mange krosser, etter 72 minutter fikk han slått over til Christophe som headet over.
Så fikk Bryne 2 en megasjanse på corner etter 76 minutter, først reddet Ronny Hauge på streken, på returen scoret dem, men dommer blåste for angrep på keeper.
Etter 79 minutter fikk Thomas Idsø en bra mulighet etter kross fra Eddi, men innsideskuddet gikk like over hjørnet.
Like etterpå ble Håkon Eikreim spilt helt fritt igjennom, men dommeren blåste for offside på parhesten i Bryneangrepet.
Men nå dominerte Vaulen stort, Brynespillerne var lettvektere og det var i realiteten gutter mot menn.
Etter 82 minutter ble Jarle Eike byttet ut med krampe, inn kom Stian Lima. Samtidig tok Eivind den sentrale midtbanerollen.
Fire minutter senere foretok man to nye bytter, spissparet Ekholdt og Dagsland gikk ut, inn kom Henning Frode Holm og Gisle Aanerud.
KAPTEIN AANERUD: Gisle Aanerud kom innpå i slutten og fikk æren av å bære kapteinsbindet i hans siste kamp før han igjen vender nesen mot studier i København. Gisle fikk spille spiss etter mål for B- og C-laget tidligere i uken!
Det nye spissparet skulle vise seg å være svært effektive for etter 90 minutter slo det til. En flott langpasning fra Anders Idsø ble headet inn i feltet av Gisle Aanerud, ballen kom over til Henning Frode Holm som på 16 meter dunket ballen oppunder nettaket til 3-0!
ONE MOMENT OF MAGIC PIZZA
Dagens pizzapris fra Hinna Bistro gikk til Henning Frode Holm. I dagens jury satt Kim Henriksen og Svein Øksnevad som var imponert av den frekke Jarletunnelen, raidet til Dagsland og målene til Eddie... Men ingen kunne målet seg med Henning Frode Holms kalde 3-0 mål!
DAGENS PRESTASJON: Malermester Kim overrekker diplomet til Henning Frode Holm!