MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Vaulen sendte Kvitsøy på grunn
(26.08.03) Vaulen gikk offensivt ut fra start i en 2-3-1 formasjon. Kjetil Stensland ga Vaulen tidlig ledelsen etter flott pasning fra dagens spiss Vidar Skålevik. Kvitsøy reduserte så med et velplassert skudd bak en sjanseløs Christian Lie i Vaulen-målet, før Skålevik så økte så til 2-1 etter forsvarstabbe hos Kvitsøy. Forsvarer Jone Olsen trengte bare å gå over midtstreken én gang før han scorte og dermed 3-1. Så var det superinnbytter Stian Limas tur, 4-1 målet kom etter flott samspill. Like etterpå skulle de langveisfarende redusere til 4-2.
TO MÅL: Ole Bjørn Bredesen scoret to og fikk en masse sand i skoen.
I pausen la man over til mer trygge 3-2-1, et system som har blitt drillet i flere år. Ole Bjørn Bredesen fikk så endelig treff på et av sine mange gode skudd og økte til 5-2. Men Kvitsøy benyttet sjansen da en Vaulens Olsen ikke klarte å brystkasse frem en pasning til Winsnes og dermed ny nerve i kampen på 5-3. Vaulen svarte kjapt og Kjetil Stensland scorte svært så elegant 6-3. Så like før slutt en langpasning fra Øystein Winsnes, keeper klarte ikke å holde og ballen gikk isteden til Ole Bjørn Bredesen som hadde åpent mål. Oli stoppet opp med ballen på streken, slo av et par vitser før han etter hvert dyttet ballen i mål til 7-3 som også ble sluttresultatet.
Alt i alt en god kamp av Vaulen C som nok underholdt tilskuerne Taggen, Gunnar og hunden. Det kunne lett ha blitt en større seier da flere skudd gikk i treverket og like utenfor. Nå blir det spennende å se om Vaulen klarer å holde på forspranget i serien utover høsten!
VAULEN
7-3
KVITSØY
Kjetil Stensland
1-0
Vidar Skålevik
2-1
Jone Olsen
3-1
Stian Lima
4-1
Ole Bjørn Bredesen
5-2
Kjetil Stensland
6-3
Ole Bjørn Bredesen
7-3
26. august - Vaulenbanen - Serie - Dommer: Anders Idsø (Ingen indirekte frispark)
VAULEN C
1. Christian Lie
2. Jone Olsen
3. Pål Særvoll
4. Elling Hegelstad
5. Kjetil Stensland
6. Ole Bjørn Bredesen
7. Vidar Skålevik
8. Stian Lima
9. Øystein Winsnes
10. Vegard Ravndal
11. Jostein Jensen