Vaulen 2 snudde mot Hundvåg 2
(26.04.04) 6.divisjon menn senior, Vaulenbanen
Vaulen B - Hundvåg B 7-2
Mål Vaulen: Stian Lima (3,5), Tom Elseth, Stig Molde, Christian Lie (0,5), Christian Lyse
LIMA GUNNERS: Store dager for Stian Lima som inspirert av Arsenal leverte en kanonforestilling for B-laget.
Endelig var det klart for serieåpning i 6.divisjon på "nye" Vaulen Beach Arena. Med nytt flott klubbhus i bakgrunnen startet Vaulen guttene noe nervøst. Hundvåg gikk opp i en kjapp 2-0 ledelse og fikk straffe etter 10 minutt. Dermed kunne det stått 0-3, men en våken Erik "Buster" Johnsen var nede i hjørnet som en tiger og fikk slått ballen unna. Dette tente Vaulen
guttene og spille begynte å sitte. Trenerne la over til 4-4-1-1 og Vaulen begynte å vinne på midten.
Stian Lima la en flott pasning til Stig Molde som med sitt frykta venstrebein satte inn reduseringsmålet. Dette gav Vaulen blod på tann og like etter var den lille kjappe, Vaulens svar på Reyes, Stian Lima på farten å satte inn utligningen. Lille Lima skulle nok hatt straffe like etter, men dommeren vinket spillet videre. Minutter senere var Jone Holgersen på et av sine dype løp. Han ble felt av keeperen og dommeren dømte korrekt straffe. Den stjal Tom Elseth, men han takla presset og satte den sikkert i mål. Lille Lima gav seg ikke med det og satte inn 4-2 før pause, noe som var fullt fortjent.
Vaulen fortsatte i samme spor og 10 minutt ut i omgangen var matchballen til lille Lima sikra. Han drog seg fint forbi en forsvarer og satte ballen utagbart forbi en utrusende keeper. 5-2 kom etter mye klapp og babb, men det var til slutt kampens "store" spiller lille Lima som satte den inn.
Punktum på kampen satte Christian Lyse med en flott lobb i sluttminuttene, etter et silkefot innlegg av Gitle Aarre.
Kjempebra sesongåpning av Vaulen B, dette lover godt for fortsettelsen!