19. Sven Ole Høvring -> 84 minutter
22. Pål Jacob Nessjøen -> 86 minutter
Vaulen skulle stille med samme lag som sist, men Magne Christiansen pådro seg strekkskade på oppvarming slik at Fredrik Berntsen kom inn. Eivind Staurland var offshore, Stian Lima kom hjem fra Australia først i kveld.
Alexander Landsnes, Jostein Eidem og Are Meling er trolig ute for sesongen.
Vaulen (4–4–2): Tom Arne Bø Pedersen – Magnus Kartevold, Marius Fossmark, Jarle Eike, Erik Hildén – Øystein Berge Gjellestad, Anders Dale, Anders Idsø, David Møller – Fredrik Berntsen, Christian Lyse.
Nord: 12. Niclas Olavssen, 9. Ørjan Sørhus, 3. Bjarte Aarsand, 4. Frank Falkeid, 5. Alf Inge Olsen, 6. Vegard H. Stange, 23. Kalle Hamam, 11. Andreas Fædalsvik, 15. Morten Lie, 18. Ørjan Andreassen, 20. Vidar Grønningen. Innbyttere: 19. Thomas Aarsand, 1. Vegard Skiftestad, 21. Eivind Løhning, 16. Adam Omer, 24. Olav A. Søelde.
Gule kort: Frank Falkeid 73', Ørjan Andreassen 74', Morten Lie 91'.
SÅ KAMPEN: B-lagets storspiller Tori Andersen var på plass.

SPEAKER: Stian Refvik trødde inn som speaker.
Vaulen fikk til lite fremover i starten, mens Nord på sin side hadde tre cornere de første ni minuttene.
Nord kom til en dobbelsjanse etter 12 minutter da Morten Lie fikk skutt fra venstre hjørne av boksen, keeper Tom Arne Bø Pedersen ga retur som ble headet utenfor.
Første tilløp til en sjanse for de oransje kom etter 17 minutter. Magnus Kartevold kastet inn på første stolpe hvor store og sterke Fredrik Berntsen fikk kastet seg om, ballen gikk på tverrs foran mål, men fant ingen.
Kampens største sjanse tilfalt Vaulen etter 26 minutter da Anders Idsø vridde et frispark fra 25 meter i tverrleggeren og ned.
Vaulen hadde kommet mer med i kampen nå.
Tom Arne ga farlig retur på et skudd fra Morten Lie som prøvde seg fra 22 meter etter 29 minutter.
Nord fosset frem seks mot fem etter halvtimen, Ørjan Sørhus sendte avgårde en suser som keeper fikk gitt til corner.
Vaulen slet med å demme opp for Nords mange overganger anført av regissør Vegard H. Stange som lekte seg i mellomrommet.
Anders Idsø slo opp på midten til Christian Lyse som satte fart ned mot høyre hjørne av sekstenmeteren. Skuddet hadde retning motsatt stolpe, men keeper leste riktig og reddet.
Andreas Fædalsvik stusset til Vidar Grønningen som headet like utenfor etter 40 minutter.
Øystein Berge Gjellestad spilte frekt til Anders Idsø som førte langs 16 meteren før han ble felt litt til høyre for mål.
Anders Idsø fyrte av tilside for muren og i keeperhjørnet så hardt at keeper ikke maktet å holde kula. Dermed 1-0 til Vaulen like før pause.
Tross ledelse var Vaulen ikke fornøyde med spillet og man foretok to bytter i pausen. Inn kom Ronny Hauge og Stian Falnes som tok hver sin kant.
Christian Lyse la inn fra høyre etter 48 minutter mot andre stolpe hvor Stian Falnes headet ned i bakken og over krysset.
Stian Falnes førte frem og slo opp på Christian Lyse som akslererte, fra like på innsiden av feltet plasserte han med venstrefoten nede i høyre hjørne til 2-0.
Dødelig effektiv vaulenfotball som hadde kommet bedre i gang i andre omgang.
Stian Falnes' forsøk etter timen endret retning og gikk like utenfor til corner.
Christian Lyse snappet opp en løs Nord-heading i eget forsvar etter 66 minutter. Han satte fart på ny, men ble presset ut mot høyre.
Henrik Jelsa kom inn for Fredrik Berntsen etter 71 minutter.
Nord var noe frustrerte nå og de gule og grønne ble tildelt to gule kort for munnbruk med kort tids mellomrom.
Christian Lyse klarte ikke mer etter 76 minutter, inn kom Petter Søndenå.
Vaulens Ronny Hauge må belage seg på bot etter gult kort for munnbruk etter 78 minutter.
Det skulle bli 3-0 etter 79 minutter. En dødball ble slått opp på Marius Fossmark som headet en ball høyt opp i luften, keeper klarte ikke å beregne og bokset til Henrik Jelsa som fyrte av på halvvolley!
Sveno Høvring kom inn for Anders Dale på sentral midte etter 84 minutter.
Det skulle bli 4-0 etter 85 minutter da Vaulen kontret et Nord-corner. Petter Søndenå skjøt en presis pasning til Stian Falnes. Plutselig var Vaulen gjennom med to mann alene. Falnes kunne ha sentret til Henrik Jelsa, men isteden rundet han keeper før han satte ballen i tomt mål!
Pål Jacob Nessjøen kom inn for lørdagens jubilant, Jarle Eike, etter 86 minutter.
Et innlegg fra høyre ved backen Magnus Kartevold ble til 5-0 etter 88. minutter. Ballen føk i lengste kryss! "Lærte du deg noe nå Erik," var den syrlige kommentaren fra keeper Tom Arne til den ikke fullt så målfarlige Erik Hilden på venstreback.
Det ble en aldri så liten clinch etter 91 minutter mellom Morten Lie og Petter Søndenå som begge kom i dommerens bok.
Tre minutter på overtid slo Anders Idsø et flatt corner ut på 16 meter til Sven Ole Høvring som stod fri, men Sveno brukte for lang tid og ble blokket.
Vaulen vant kampen 5-0. Neste oppgave er lørdag om en uke borte mot Frøyland klokken 15.00.
PIZZAPRISEN
Marius Fossmark ble kåret til Vaulens beste av en lokal jury. Dermed blir det pizza til søndagsmiddag.