RONNY: Ronny Hauge var tilbake etter fire kampers karantene og startet som spiss.
6 min
25 min
47 min
Tom Stian Sunde (Anders Idsø)
25. august - Tananger gras - Tilskuere: 30 - Serie - Dommer: JØ Ulseth (Hundvåg)
11. Anders Idsø
12. Anders Schøyen -> 31 minutter (<- 71 min)
13. Øystein Winsnes -> 71 minutter
14. Johnny Erga -> 81 minutter
15. Eivind Staurland
Vaulen i 4-3-1-2 hvor Stian Husvæg lå i hullet offensivt og mot høyre defensivt.
Vaulen: Tom Arne Bø Pedersen - Robert Hovland, Alexander Landsnes, Sverrre Gjuvsland, Stein-Ivar Andersen - Thomas Idsø, Magne Christiansen, Anders Idsø - Stian Adamsen Husvæg - Tom Stian Sunde, Ronny Hauge.
Ronny Hauge fikk gult kort allerede etter tre minutter da han prøvde å ta med seg ballen med hånden i scoringsposisjon.
Vaulen stod høyt, noe som kostet dyrt etter 6 minutter. Et oppspill ble brutt og ballen ble lempet fremover mot spissen. Tommen kom på mellomdistanse da han feilberegnet stussen og Øyvind Helgeland kom seg forbi og satte inn 0-1.
Havørn lå i 4-5-1 formasjon og lokket Vaulenspillerne fremover, så slo dem mot hurtige Helgeland som kom til sjanse på sjanse. Etter 11 minutter fikk Tommen reddet avslutningen til corner. Havørns kjempe Ove Bjordal fikk inn en fot på serven, men Vaulen reddet på streken.
Vaulen virket uten struktur fremover og var avhengige av enkeltmannsprestasjoner som da Stian Husvæg flott driblet seg frem på høyre siden etter 18 minutter, men Ronny Hauge nådde ikke frem på innlegget.
Mange så Tom Stian Sundes heading på Anders' cross etter 22 minutter i mål, men ballen gikk like over.
Ronny lurte Havørns offsidefelle etter 23 minutter på Stein-Ivars gjennomspill, men avslutningen gikk over det lengste hjørnet.
Nå var Vaulen mer med i kampen, men så kom kalddusjen. Igjen ble et oppspill blokkert, ringreven Helgeland hadde trukket ut på høyre i rommetbakn Vaulens høytstående backer. Øyvind Helgeland løp forbi Landsnes og Bø Pedersen og dermed 0-2!
Ronny Hauge fikk en gylden mulighet etter 31 minutter da Alexander Landsnes slo langt, men headingen gikk via keeper i stolpen og ut.
Like etter kom Anders Schøyen inn for Stian Husvæg som hadde fått seg en smell i det venstre kneet.
Det ble dramatisk etter 36 minutter da linjemann Halvor Briskemyr måtte gi seg med strekk. Havørns innbytter Fouad Billa måtte overta på linjen, mens dommer Ulseth avtalte med Vaulens assistent oppmann Eirik Sunde at han skulle dømme i andre omgang.
Helgeland var på hogget igjen etter 40 minutter, skuddet endret retning i en Vaulenforsvarer og Tommen nådde såvidt frem til å se ballen trille like utenfor.
Vaulen fikk drømmestart i andre omgang. Et corner fra høyre ved Anders Idsø ble bokset tilbake igjen av punkekeeper Leif Hanakam, på den høye serven fra Andi nådde Tom Stian Sunde høyest opp og headet ballen nede i lengste hjørne til 1-2!
Havørn var farlige igjen etter 49 minutter da Tommen måtte gi et skudd fra Helgeland til corner.
En frustrert Magne Christiansen fikk så gult kort etter 55 minutter av dommer Ulseth.
Ronny Hauge tok så et initiativ på høyre etter 65 minutter. Innlegget fant Tom Stian Sunde som la igjen til Thomas Idsø, men skuddet fra 10 meter ble headet unna på linjen.
Ulseth ga så Vaulen en gratissjanse da han blokkerte en Havørnspiller, Stein-Ivar Andersen slo motsatt mot Ronny Hauge. Men Havørns keeper fikk slengt seg rett foran Hauge som var helt alene igjennom.
Nå skulle en tro at Vaulen skulle frem og ta kommandoen, isteden var det Ivar Hauge og Havørn som førte frem. Etter 70 minutter skjøt Hauge like utenfor krysset fra 20 meter.
Etter 71 minutter kom Øystein Winsnes inn for Anders Schøyen. Samtidig la man om til 4-3-3 hvor Sverre gikk frem, Winst tok backen til Steini som gikk inn som stopper.
Etter 77 minutter fikk Vaulen en gylden sjanse på frispark fra 20 meter da Anders Idsø ble felt, men Thomas Idsøs skudd gikk løst inn til keeper.
Like etterpå gikk Robert Hovland inn i boka for femte gang denne sesongen da dommeren mente Vaulens høyreback kom for sent inn.
Ni minutter før slutt kom Johnny Edland Erga inn for Ronny Hauge.
Magne Christiansen ble så tatt hardt like utenfor 16 meteren etter 85 minutter. Anders Idsø prøvde å overrumple Havørns keeper som styrte muren, men Hanakam nådde akkurat ned i det tomme hjørnet.
Et flott sololøp av Erga ble belønnet med ny frispark sjanse ett minutt før slutt, men det kom ingen ting ut av muligheten.
Sverre Gjuvsland ble så spilt igjennom etter 90 minutter, men dommer blåste av for offside.
Tre minutter ble lagt til, men slitne Vaulenspillere maktet ikke å vinne ballen, isteden hadde Havørn ikke mindre enn fire farlige skuddmuligheter som lett kunne ha ført til 1-3.