Beachboys surfer videre
(25.05.09) Avaldsnes fikk mandag kveld unngjelde for formlaget Vaulen som vant 5-1.
Vaulen vartet opp med fint spill og var giftige foran mål. Fredrik Berntsen debuterte fra start og kvitterte med to scoringer. Anders Idsø ble kåret til dagens bestemann etter to flott frisparkmål, mens Marius Fossmark headet inn et frispark.
5-1
AVALDSNES
Fredrik Berntsen (M Torgersen)
6 min
Marius Fossmark (A Idsø)
40 min
Fredrik Berntsen (M Christiansen)
42 min
Anders Idsø (frispark)
55 min
85 min
Geir Tharaldsen (straffe)
88 min
25. mai Vaulenbanen Tilskuere: 60 – Serie Dommer: Karl Ivar Hansen (Viking)
17. Are Meling
Vaulen har en god og jevn stall. I dag stod Jostein Eideim (hjernerystelse), Stian Falnes (syk) og Are Meling (rygg) over. Men Fredrik Berntsen, Stian Lima og Anders Dale kom inn.
Magne Christiansen spilte kampen med bandasjert hånd grunnet sin brukne hånd. Ørjan Olsen, Jarle Eike, Alexander Landsnes, David Møller, Bjarte Rannestad, Eivind Staurland er fremdeles ute hos Vaulen.
Vaulen (4–4–1–1): Tom Arne Bø Pedersen – Magnus Torgersen, Stian Lima, Marius Fossmark, Erik Hildén – Alexander Surdal Nilsen, Anders Idsø, Anders Dale, Christian Lyse – Magne Christiansen – Fredrik Berntsen.
Nydelig vær for fotball i dag. Vaulen spilte med sørgebånd grunnet Knut Hammer Larsens alt for tidlige bortgang.
Vaulen tok ledelsen på sin første reelle sjanse. Vaulen broderte seg frem på høyre og Magnus Torgersen slo inn i feltet til store og sterke Fredrik Berntsen som nærmest liggende kriget ballen inn nede ved høyre stolperot!
NY HELT: Sokndals store sønn Fredrik Berntsen presenterte seg med to flotte mål.
Det var en underlig kamp. Vaulen spilte mye på fot, men særlig med sjanser kom man ikke til.
Det var et lite stopp i spillet da Øyvind Larsen hos Avaldsnes fikk seg en smell og hinket av allerede etter 18 minutter.
Etter solid dominans av et hardtkjempende Vaulen kom Avaldsnes litt med i en periode rundt halvtimen, men heller ikke gjestene kom til sjanser.
Så etter 39 minutter eksploderte kampen. Først flikket Fredrik Berntsen igjennom Anders Dale som rundet keeper, men en utespiller reddet på strek.
Alexander Johnsen felte Alexander Surdal Nilsen nede ved høyre hjørneflagg etter 40 minutter og fikk gult kort. Anders Idsø tok frisparket og slo den på hodet til Marius Fossmark som headet i lengste kryss.
FINNER NETTMASKENE: Marius Fossmark har alltid vært konge i lufta, nå har han startet å score på cornere også.
Nå var det enveiskjøring. Et skudd fra Alexander Surdal Nilsen ble til en pasning for Fredrik Berntsen som fikk snublet med seg ballen, men utsideskuddet ble for løst.
En ball ble slått opp bakfra i den høyre kanalen og Magne Christiansen spilte fri Fredrik Berntsen på hjørnet av boksen, fra skrå vinkel skjøt han ballen flott i lengste hjørne til 3-0.
Avaldsnes med stor sjanse før pause da et frispark fra høyre fant Jan Fabiano Kristiansen på fem meter, men avslutningen gikk rett på keeper.
Resultatet løy nok noe da lagene gikk til pause.
KOSTE SEG: Ørjan Olsen er på vei tilbake etter operasjon. I dag varmet både spillet og solen på Vaulebanen.
Fredrik Berntsen satte tonen tidlig i andre omgang da han skjøt hardt, like over fra skrå vinkel.
Alexander Surdal Nilsen ble tatt etter 55 minutter og Vaulen fikk frispark på 24 meter rett foran mål. Anders Idsø curlet ballen delikat inn ved høyre stolperot. Nydelig!
PIZZAKLASSE: Det er ikke få mål Anders Idsø har skrudd inn på frispark.
Tross 4-0 ledelse viste Vaulen bra innsats og man gikk hardt til i duellene.
Det første byttet kom etter 65 minutter da Ronny Hauge kom inn for en småskadd Fredrik Berntsen. Christian Lyse gikk frem som spiss, mens Hauge tok plass på venstre midtbane.
Magne Christiansen lå på ett mål i snitt før denne kampen og forsøkte seg med en frekk kipp etter 69 minutter, keeper måtte rygge, men fikk kontroll.
Tom André Sivertsen hos Avaldsnes fikk gult kort for en stygg takling på Anders Idsø etter 72 minutter.
Et Magnus Torgersen-innlegg etter 73 minutter gikk i ryggen til Alexander Surdal Nilsen og videre til Magne Christiansen, han tverrvendte og skjøt hardt i nettveggen.
Avaldsnes virket nå veldig tafatte og det var store strekk i laget.
Så ble det byttebonanza. Stian Refvik erstatttet Erik Hildén på venstreback. Henrik Jelsa kom inn i hullet for Magne Christiansen. Pål Jacob Nessjøen fikk spille høyreback for Magnus Torgersen, mens Stein-Ivar Andersen kom inn på høyrekant for Alexander Surdal Nilsen.
Stian Refvik felte Robin Skeie i boksen etter 85 minutter, dermed straffespark som Geir Tharaldsen satte flott oppe i høyre hjørne.
Vaulen fikk frispark i bra posisjon på 20 meter etter trøyerivning på Christian Lyse. Anders Idsø skrudde igjen med sin slepne venstrefot, denne gangen gikk ballen midt i mål, men keeper hadde vekt på feil fot og dermed 5-1.
Henrik Jelsa spilte fri Christian Lyse som rev seg løs, men det harde skuddet gikk rett på keeper.
Etter 90 minutter fikk Mikael Hårvik gult kort etter angrep på keeper Tom Arne Bø Pedersen.